Redogski Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Beşiktaş: Cordoba, Mustafa, İ.Toraman, Koray, Çağdaş, Ahmed Hassan, Kleberson, Tümer, İbrahim Üzülmez, Sergen, Gökhan Güleç, Kayserispor : İvankov, Muhammed Hanefi, Aydın, Johnson, Fatih Ceylan, Mehmet Topuz, Kamber, Ragıp, Bülent Bölükbaşı, Yordanov, Gökhan Ünal Stat: İnönü Saat: 20.00 Hakem: Zafer Önder İpek Yayın: Lig TV başarılar Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 gökan zan camdan kule mübarek tam forma girince sakatlanıyo. toraman-zan ikilisinden yaralanamadık bu sezon, seneye işallah. zor maç ama alırız gibime geliyo. ertuğrul a büyük sevgi gösterileri olacak, sonuna kadar hakediyo. hakeden kazansın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 sakat maç belli olmaz beraberlik çıkar diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ben kayserispor un oyununu son zamanlarda çok beğeniyorum. ligdede 3. sıradalar. bjk için zor maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 kayseri'nin kadroya dikkat etmemiştim gerçekten görev adamı dolu adamlar..Ertuğrul iyi işledi bu takımı umarım istikrarları sürer,ama bjk yener :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 0-0 biter maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Kayseri alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 yencez yencez... yeterki cinler periler karışmasın işimize yallah cinler yallah kış kış cinler kış kış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 valla zor mac. kayseri ikinci takimim zaten ligde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bu arada kupayi fenerbahceden daha cok kayseri alsin istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ben 2-1 yahut 3-1 beşiktaş alır diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 2-0 son dakkalar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 hakem gool gool gool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 öyle demeyin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 laylaylay federasyon laylaralaylay hakemler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 hakem anneni gozunden opiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 tuh be yazik oldu kayseriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 hakem gol gol gol olayına bittim . işte stadımızda küfür yok sahaya yapancı madde atılmıyor güllük gülüstanlık ama gel gör ki bizim taraftarımız züper stadımızda olay olmayaz diyen asiz boşkan 2 haftadaır stadında olanları görmüştür herhalde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 nolmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bilgisayarın başından kalkmıyan ben bile FB-GS maçında fenerbahçe taraftarının yaptıklarını gördüm. Bide "Ne olmuş" dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 tigananın kafasını yardılar . türbünün bazı bölümünde küfür edildi . karşı tarfata yönetimin organize ettiği kocaman bi pankart açıldı hasan şaş ın kafasını yardılar 1-1 olunca gs - fb maçı küfür aldı başını gitti vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Hahaha Aziz önce kendi kapısının önünü temizlesin. Klubesine söz geçiremiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bi takimimla fenerbahce arasinda 20 puan fark varsa , biraz susmayi denerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeR0C00L Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Çok deil 2 sezon önce sezon bittiğinde Şampiyon olduğumuzda 36 Puan fark vardı aramızda. Ne Çabuk unuttunuz! [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 15:40 tarihinde, ZeR0C00L tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 unutmadıkki bizim ligi 5. bitirdiğimiz yıllarda sesimiz fazla çıkmıyordu haddimizi biliyorduk bir nevi.anlayana.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar