Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıvı Sabundan Nefret Edenler Derneği

Mirage

Öne çıkan mesajlar

Yıllar önce saldılar başımıza şu sıvı sabunları. Eve ilk alındığı günde nefret ettim, hala nefret ediyorum. Bana göre sıvı sabunlar:

* Adam gibi köpürmüyor
* Durulandıktan sonra bile elde hala vıcık vıcık bir his bırakıyor
* Ve asla katı sabunun verdiği temizlik hissini vermiyor

Umumi mekanlarda sıvı sabun kullanılması doğal bir şey aslında. Sonuçta herkes ellediği katı sabunla el yıkamak daha da iğrenç olabiliyor. Ama okulda sıvı sabun tüplerini bir şekilde açıp içine tükürenler ve hatta -ayıptır söylemesi- işeyenler, ve bu yaptıklarını komik sananlar olduğu için olsa gerek, umumi mekanlarda da sabunu kullanırken iki kere düşünüyorum. İki kere düşündükten sonra da kullanmamayı tercih ediyorum. En güzeli yanında ufak bir sabun yada kolonyalı mendil taşımak, ama çanta yoksa o da kasış olabiliyor. Ha bir de şey var, umumi mekanlarda gördüğünüz sıvı sabun tüpleri %80 boş olur. O yüzden kullanacağınız varsa da kullanamazsınız zaten.

Uzun lafın kısası. Sıvı sabundan nefret ediyorum, ve şu andan itibaren Sıvı Sabundan Nefret Edenler Derneğini (SSNED) kurmuş bulunmaktayım. Hepimize hayırlı uğurlu olsun.

Dip Not: Oh be büyük harfleri kullanabilmek ne güzelmiş.
En Dip Not: "Sıvı sabuna hayıııııır!" (SSNED)

[ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 12:58 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

köpürmüyor ve elde vıcık vıcık kalıyor katılıyorum bende bu dediklerine.birde işeyenlerın ve tükürenlerin sorunlu olduklarını dusunuyorum.okulda sıvı sabun koncak yerın kilidi var onun icin okulda sıvı sabun kullanmıyorum mecburen.
Sosyal ağlarda paylaş

arada bi de süper zekanın teki "vanilyalı sıvı sabun" üretiyor haliyle satamıyor sonra bi şampuanın yanına falan sıkıştırıp promosyon diye veriyolar. şimdi o promosyonu sen eline bi sıkıyorsun sonra eline bi bakıyosun beyaz beyaz hah diyosun aferin müthiş düşünmüşünüz.

[ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 16:47 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

sıvı sabun die bir gerceklik yoktur sıvı temizlik maddesi vardır sabun katı bir maddedir ,sıvı sabun diye kullanılan maddenin yapı olarak sabunla bir alakası yoktur.

not:ege üni deyken kimya hocamız anlatmıstı uzun bir hikaye sabunla ilgili ama kısaca sonuc yukarda dedigim(ayrıca bu hoca kendi sabun ve parfumunude labda uretırdı manyak herif :D )

[ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 17:41 tarihinde, Azure_Knight tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...