Mirage Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Yıllar önce saldılar başımıza şu sıvı sabunları. Eve ilk alındığı günde nefret ettim, hala nefret ediyorum. Bana göre sıvı sabunlar: * Adam gibi köpürmüyor * Durulandıktan sonra bile elde hala vıcık vıcık bir his bırakıyor * Ve asla katı sabunun verdiği temizlik hissini vermiyor Umumi mekanlarda sıvı sabun kullanılması doğal bir şey aslında. Sonuçta herkes ellediği katı sabunla el yıkamak daha da iğrenç olabiliyor. Ama okulda sıvı sabun tüplerini bir şekilde açıp içine tükürenler ve hatta -ayıptır söylemesi- işeyenler, ve bu yaptıklarını komik sananlar olduğu için olsa gerek, umumi mekanlarda da sabunu kullanırken iki kere düşünüyorum. İki kere düşündükten sonra da kullanmamayı tercih ediyorum. En güzeli yanında ufak bir sabun yada kolonyalı mendil taşımak, ama çanta yoksa o da kasış olabiliyor. Ha bir de şey var, umumi mekanlarda gördüğünüz sıvı sabun tüpleri %80 boş olur. O yüzden kullanacağınız varsa da kullanamazsınız zaten. Uzun lafın kısası. Sıvı sabundan nefret ediyorum, ve şu andan itibaren Sıvı Sabundan Nefret Edenler Derneğini (SSNED) kurmuş bulunmaktayım. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Dip Not: Oh be büyük harfleri kullanabilmek ne güzelmiş. En Dip Not: "Sıvı sabuna hayıııııır!" (SSNED) [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 12:58 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Evde sıvı sabunu tercih ediyorum; ama dışarıda elimi durulamayı, kolonyalı mendille silmeyi vs tercih ediyorum, o sıvı sabunun içine tüküren, işeyen öküzlere tedbir olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Sıvı sabundan bi şikayetim yok, ama özellikle ortaokul ve lisede bi kere sabun kullanmadım. Kimsenin kullanmasını da tavsiye etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 sivi sabun sux abi, dernegine hemen uye olacem eheh :) bi de egeden gidip soyle hakiki dogal sabun alican of of hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 dışardada normal sabun kullanılmaz 100 lerce kişinin eli değiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugvan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Bir de o sıvı sabunların beyaz rengi var ıyyy :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 sıvı sabun kanser yapıyor zaten!!!! vardı böle bir topic evt sıvı sabun köpürmüyor ama 236428462 tane kişinin girdiği tuvalete de normal sabun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Evet özellikle beyaz renkli olanlarını kullanırken kendimi fena hissediyorum bazen . O yüzden pembe tercihim . Bana farketmiyor pek sıvısı katısı . Sıvı daha şirin sanki . Sıvı mıvı ya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Dı$arıda katı kullanılmaz sıvıda sakat büyük alışveriş merkezleri haricinde hiç bir yerde sıvı sabun kullanmam dı$arıda. Evdede sıvı sabun tercih ediyorum sölediklerinin hiç biri olmuyor bana nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Sıvı sabun daha güzel kokuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 said: Evdede sıvı sabun tercih ediyorum sölediklerinin hiç biri olmuyor bana nedense. Benim valideyle peder de öyle diyor, ama bana oluyor. Ve bildiğim bir çok kişiye de oluyor. Kişiden kişiye değişiyor, tenle falan alakalı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Sıvı sabunla cok güzel baloncuk yapılıyo. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 eet az önce denedim iyi köpürüyor yaw oda tenle alakalı olamaz bence sabunla ilgili :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 daha kaliteli sıvı sabun tercih edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ben sadece sivi sabun kullaniyorum, sacma sapan markalar degil tabi palmolive, dovelar falan süper köpürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 köpürmüyor ve elde vıcık vıcık kalıyor katılıyorum bende bu dediklerine.birde işeyenlerın ve tükürenlerin sorunlu olduklarını dusunuyorum.okulda sıvı sabun koncak yerın kilidi var onun icin okulda sıvı sabun kullanmıyorum mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Aynen katılıyorum Mirage sana. En gıcık olduğum durumda, iki saat elden çıkmaması. Ve bir yerde okuduğuma göre açık yaraya gelirse %100 cild kanseri riski varmış. %100 biraz yalan olur ama yinede yüksektir diye düşünüyorum. Of içim gıcıklandı hatırlayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 yalnız sıcak suyla daha iyi köpürür, soğuk suya göre onu da hesaba katmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 arada bi de süper zekanın teki "vanilyalı sıvı sabun" üretiyor haliyle satamıyor sonra bi şampuanın yanına falan sıkıştırıp promosyon diye veriyolar. şimdi o promosyonu sen eline bi sıkıyorsun sonra eline bi bakıyosun beyaz beyaz hah diyosun aferin müthiş düşünmüşünüz. [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 16:47 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Sıvı sabundan nefret ediyorum. Yüz kez durulasan da gitmeyen vıcıklıktan daha da çok nefret ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 said: geffen: daha kaliteli sıvı sabun tercih edin evet bu. yani kaliteli olanlar adam gibi temizlik sağlıyor. çoğu fıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 sıvı sabun die bir gerceklik yoktur sıvı temizlik maddesi vardır sabun katı bir maddedir ,sıvı sabun diye kullanılan maddenin yapı olarak sabunla bir alakası yoktur. not:ege üni deyken kimya hocamız anlatmıstı uzun bir hikaye sabunla ilgili ama kısaca sonuc yukarda dedigim(ayrıca bu hoca kendi sabun ve parfumunude labda uretırdı manyak herif :D ) [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 17:41 tarihinde, Azure_Knight tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 sıvı sabuna bayılıyorum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bizim okulda sıvı sabunların içinde izmaritler gezerdi. ama yine sıvı sabun iidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 elleri kurutuyo çok gıcık bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar