Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 hehe beyinsizmiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 alala, adam birsey becermis bir topic acmis, ne diye "omg hayati yok" dersiniz ki. zaten hayati olan insan gidip de boyle bir sey becermis birine "hayati yok" demez :) eminim ki bunu yazan insanlarin /played i bu adamin toplam /played inden cok daha fazladir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Sonra bunlardan birisi bilgisayar başında ölüyor ve suç oyunun oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 ya adam niye olsun 4 guncuk oyun oynamis sunun surasinda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Uyumadan, işemeden, yemeden içmeden 4 gün. hadi bunların birazını yaptığını farzetsek bile yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 played time uyumadan icmeden degilki o adam gunde 10 dakika kasarak 34892849 senedede yapar o chari played time oyunda online oldugun sureye bakiyo chari actigin zamana degil :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonallsun Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 hiç olmadı adam restede bırakır 10 günde 1,5 lvl rested :) öyle oynasaymış played day 2 yazardı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 haha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarman Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 nazar etme ne olur kes senide olur muhahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 bende yazim pek yaklasamadık ama ehueh 1-60/=11hr played time :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 15 dunmu ne benim :P 3.5 ayda oldum ben 60 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 yahu ciddi yanlış mı anladınız, kıskandınız mı anlamadım ki niye bu kadar hırs yaptığınızı =] adam diyor ki "ben kendi kendime rekor denemesi yapıyorum, sürekli char açıp 60lıyorum ve her seferinde bunu daha hızlı yapmaya çalışıyorum, hatta bu sefer kaydettim bununla ilgili movie + guide hazırlayacağım" helal. adam böyle eğleniyor demek ki, üstüne birde bundan başkalarının da faydalanaması için çaba ile harcıyor, bir daha helal. ayrıca diyor ki "25 yaşındayım, şu an sezonsal olarak işsizim ama bir hayatım var ve kısa zamanda işime döneceğim, bu benim kesintisiz oynadığım süre değil total played time ım. işsiz olduğum için şu an sağlam hardcore oynama şansım da oldu ama övündüğüm bu değil, bu played timeda bu lvla gelmiş olmam" ne diye get a life muhabbeti yapıyoruz onu da anlayamadım ben, nedir abi 4 gün, benim played timeım adamın bahsettiği sürenin 5 katı değilse dişimi kırarım. çoğunuzun da en az öyledir zaten. olay sürekli oynamak değil, oynadığın süreyi lvl kasarak değerlendirmek yani. sakin olun yav, tebrik edilesi birşey yapmış bence adam, agresif misiniz =] keşke ben de 4,5 gün played timeda 60 layabilsem karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 İşim var mevsimlik işci değilim 4.5 günde 60 olamıyorum hmm!?!?! bu büyük bir sorun !4.5! gün omfa bırakın boşverin hesaplamarı 4.5 günde 60 olana devlet para vermiyor adam rekormu denemiş ahh hırs kadar kötü birşey yoktur allah kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 adam her türlü who çekmiş serverdaki tek lvl 60 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 yapilamayacak bir sey degil. devamli solo takilirsin, hic instance yapmazsin, mesleklerle ugrasmassin, iki level ustu mob oldurme questlerini veya kolay elite questleri yapip durusun. sadece yolda cok zaman kayip etmeyecegin guzel bir quest haritasi cikartman gerekiyor. lvl 40`tan sonra paran olmayacagi icin binek alamazsin o seni biraz yavaslatir o yuzden druid, shaman veya hunter secmek lazim. ha adam sikintidan patlar bence o ayri. bu arada 4 gunluk oyun zamanini normal bir insan, hic isinin olmadigi bir hafta icinde yapabilir rahatlikla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 said: i tried to get to 60 as FAST as possible (not days span time, but /played time) adam zaten açıklamış. valla var böyle manyaklar :) said: Malfurion: 6 days 17 hours to 60... Akama: 6 days 4 hours to 60... Gul'Dan: 5 days 9 hours to 60... Hakkar: 5 days 2 hours to 60... adam kendi rekorları ile yarışıyormuş. oha falan oldum olacam. bence rested xp kullanıyordur bol bol. sonuçta 4 oynanmış günü, 10 günün içine yaysa, 6 günlük rested xp toplar ki bu süre içinde serverdan başka bir lvl 60 çıkacağını düşünmüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 İmrendim adama cidden bende mi denesem böyle şeyleri naapsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sidious Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Yuh ya 5 char ss koymuş bi de hepsi hunter :S , ne diyeyim adam bütün horde questleri / grind yerlerini ezbere biliyordur artık o_O Benim en yüksek bildiğim 6 gün 2 saat ti dentarg da rogue du =) Kendi rekorum da priest 8 gün 23 saat xD [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 18:10 tarihinde, Sidious tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 18:10 tarihinde, Sidious tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Obarov desem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALLegaLL Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 adam yeni açılan serverlere hemen lak die dalarak hiç bi prof veya zaman harcayan işlerle uraşmamış ve zaten ezbere bildiği hunter class ını sırf questlerle 4-5 gün oynama zamanıyla 60 lamış. aslında zor bi şey değil. Ben 4-5 gün oyun zamanında ancak lvl 40 lardaydım ama onla aramda bir fark var. Ben lvl 39 da herb ve alc ı 300 e 300 yapmıstım. O işin eğlencesinde değil sadece ilk olma peşinde ama belki o da öle zevk alıodur :o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar