Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 http://al.anani.git.burdan.name.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 mesaj ulaşması gereken yere ulaşmıyor penth, ama böyle şeyleri görmek, hala senin gibi düşünen insanların olduğunu bilmek insana biraz da olsun mutluluk veriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 kedi gelip siteyi monte ederler falan dicek simdi valla ben bisi yapmadim, newsgroupta gördüm : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 valla bsıey yok ıcerıkte ama kedı gelıp kıtler gene akp karsıtlıgı var dıe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 pentullah al 8'lerini git burdan =(((((8888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 buyutuyorsunuz yahu adam iyiki bisey demis *sarikli sakalli smiley* [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ole demeyın ama sayın basbakanımız turkıyede sıaysetın sveıyesını yukseltmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 herıld yani. ne sandın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ayh sevsinler pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 gelişerek değiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 penguen kapağında köşeye biyere Kapak yazsalarmış daha bi süfer olurmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 tabi size devleti dolandıranlar lazım onları istiyorsunuz siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ahahahaha... Helal olsun siteye (bide paticiğin kapağını gördükçe gülüyorum haka yav..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 xlaidehlevar pati § 09 Mart 2006, Perşembe - 11:15 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- tabi size devleti dolandıranlar lazım onları istiyorsunuz siz ------------------------------------- Ha çünkü şu an başımızdakiler hiç dolandırmıyor? Şu an başımızdakiler sütten çıkmış ak kaşık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Doğru sölüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 içerde çok pis bi komplo çevriliyo bunu normal olarak bilmiyoruz ama birileri çok fena para götürüyo kendine veya biryerlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 pastorıze yumurta ıstıyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ben dolandırmıyorlar mı dedim? demek istediğim diğerleri bildiğin toprakları sattılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 hehe güzel umarım güz 2007'de takas yaparız bıyıklıyı başkasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 said: tabi size devleti dolandıranlar lazım onları istiyorsunuz siz vay be böyle partizanlık, böyle bağlılık, tü tü tü allah çobanına bağışlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bunun için site mi açmışlar 2 satır için hatta 2 satılık bir site için bir topic paticikte walla bende içinde bişey var sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 hehe süper site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 önemli olan verilen mesaj, anlatılmak istenen. tek kelime için bile acılabilir site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ya kimsenin site açmasına karışcak değilim paticiğe topic olarak açılması sorun mesela ben şampiyon cimbom yazan bir site yapıp, buraya topic olarak açsam bir manası olur mu? ayrıyeten unakıtan ile ilgili bir site vardı, orada bir tepki vermedim çünkü site de içerik diye birşeydi, doğru veya yanlış, sonuçta bişeyler yazıyor ama gelipte 2 satırlık bir siteyi paylaşmayı anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 içerigi bol bi site olsaydı ne farkedicekti. yani şimdi senin gelip tuttugun takımın resmi sitesine link vermekten farkı ne ki bunun? sadece paticik'te değil tüm türkiye'de tepki çekti bu olay. ve bu tepkiyi göstermek için de birşeyler hazırlanmış bunun site olması önemli değil, resim, pankart, karikatür vs. herşey olabilirdi. 2 kelime için siteye link mi verilmez ya da başlık açılmaz diye bi anlamsızlık olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar