Sabrina Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 kanal d ana haber bülteninde "bilgisayar bağımlılığı" başlığı ile gösterildi. yalnız nerdeyse tüm haber boyunda knight online gösterildi, psikolojik etkileri söylendi filan.evden oynayanlar dikkat etsin =) gerçek hayatta item alan satanları gösterdi, "bunlar abartı" dendi, uyuşturucu bağımlılığından farkı yok dendi.ayrıca oyunun adını da çok telaffuz ettiler, evin içinde ağzınıza almayın =) hatta bi adam oynuodu, ardarda skillere basıo filan =) dikkat !11! not:geyiktir ama gerçektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 clanıda justice adafadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 kisi kendini biliyosa sorun yok bi zamanlar counter icinde boyle haberler yapılıyodu isi hırsa dokmeden zevk alarak oynuyosan sorun yok ayrıca bu oyun icin reel para verenlerede acıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 best how r u man xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 allah allah demek bukadar buyuk bir sorun oldu kendini bilmezlerler oynarsa oyunu olacagı bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 adam kyltie di sanırım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 beni duymadınız görmediniz bilmiyorsunuz :d:d:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 np tranferi yapan kyltie gösterdiler asdasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 oh ben bıraktım mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bundan 1-2 ay once koredeydı sanırım yada capondu adam. 2 gununu pc basında gecırıp ölmüştü. işinden oyun hastalıgı yuzunden kovulmus we arakdasları ile olan baglantısını son 2 yıl kesmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 arkadaslarimi bende boslar oldum oyun yuzunden assinda onlarda beni oyun filam oynamiolarda bosluolar ya neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 1-2 hafta önce de hürriyet gazetesi'nin pazar ilavelerinden birinde yazıyordu bu. orda özellikle knightonline ismi geçmiyordu, bu tarz oyunların bağımlılık yaptığını ve psikolojik sorunlu insanların sıklıkla oynadığından falan bahsettiler. 2 gün oyunun başından kalkmayıp ölen çocuk amerika'daydı. tam 52 saat kesintisiz oynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bu hastalığın belirtileri sosyal yaşamdan çekilmek, dışarısı ile olan bağıntıyı çok azaltmak, oyun için yemek,içmek gibi hayati şeyleri bile aksatmakmış... artık biz oyunu deil oyun bizi oynuyo :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ya abi zaten adamın eceli gelmistir :d bende 38 saat kalmistim pc basında hala sağlamım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 @arthas +1 çünkü diğer adamlar illegal yöntemler kullanıyor ve bu adamlara para veriyolar. pazar alanında biri legal oynayan bir oyuncuya sanane bu itemlerin aynısından aklının alamayacağı kadar sattım diyodu. sattığı itemlerde gb değil 1 gb 5 ytl falan kalite bir itemi 150 - 250 ytl gibi fiyatlara satıyo. o çocuğu realde tanısam ağzını burnunu kırardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 en güzelini ben yapıyorum heralde. üni başladığında oyunu bırak, kapandığında ve tatillerde tekrar devam et =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 sigarayı bıraktım alkole başladım bende :) knighttan sonra silk roada başladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bu oyunu bence 18+ yapsalar cok ii olur cunku gercekten yan etkileri buyuk bızım yıgende baslamıs ruyama gırıo abi dio bana ne diyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 "bu tarz oyunların bağımlılık yaptığını ve psikolojik sorunlu insanların sıklıkla oynadığından falan bahsettiler" bende kendimde şüpeleniodum varmış bi sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar