Sabrina Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 kanal d ana haber bülteninde "bilgisayar bağımlılığı" başlığı ile gösterildi. yalnız nerdeyse tüm haber boyunda knight online gösterildi, psikolojik etkileri söylendi filan.evden oynayanlar dikkat etsin =) gerçek hayatta item alan satanları gösterdi, "bunlar abartı" dendi, uyuşturucu bağımlılığından farkı yok dendi.ayrıca oyunun adını da çok telaffuz ettiler, evin içinde ağzınıza almayın =) hatta bi adam oynuodu, ardarda skillere basıo filan =) dikkat !11! not:geyiktir ama gerçektir
Arthas Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 kisi kendini biliyosa sorun yok bi zamanlar counter icinde boyle haberler yapılıyodu isi hırsa dokmeden zevk alarak oynuyosan sorun yok ayrıca bu oyun icin reel para verenlerede acıyorum
wsadad Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 allah allah demek bukadar buyuk bir sorun oldu kendini bilmezlerler oynarsa oyunu olacagı bu :(
platto Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 beni duymadınız görmediniz bilmiyorsunuz :d:d:d
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 np tranferi yapan kyltie gösterdiler asdasdasdasd
nocom Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bundan 1-2 ay once koredeydı sanırım yada capondu adam. 2 gununu pc basında gecırıp ölmüştü. işinden oyun hastalıgı yuzunden kovulmus we arakdasları ile olan baglantısını son 2 yıl kesmiş.
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 arkadaslarimi bende boslar oldum oyun yuzunden assinda onlarda beni oyun filam oynamiolarda bosluolar ya neyse...
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 1-2 hafta önce de hürriyet gazetesi'nin pazar ilavelerinden birinde yazıyordu bu. orda özellikle knightonline ismi geçmiyordu, bu tarz oyunların bağımlılık yaptığını ve psikolojik sorunlu insanların sıklıkla oynadığından falan bahsettiler. 2 gün oyunun başından kalkmayıp ölen çocuk amerika'daydı. tam 52 saat kesintisiz oynamış.
cemshit Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bu hastalığın belirtileri sosyal yaşamdan çekilmek, dışarısı ile olan bağıntıyı çok azaltmak, oyun için yemek,içmek gibi hayati şeyleri bile aksatmakmış... artık biz oyunu deil oyun bizi oynuyo :d
Necro Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ya abi zaten adamın eceli gelmistir :d bende 38 saat kalmistim pc basında hala sağlamım :d
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 @arthas +1 çünkü diğer adamlar illegal yöntemler kullanıyor ve bu adamlara para veriyolar. pazar alanında biri legal oynayan bir oyuncuya sanane bu itemlerin aynısından aklının alamayacağı kadar sattım diyodu. sattığı itemlerde gb değil 1 gb 5 ytl falan kalite bir itemi 150 - 250 ytl gibi fiyatlara satıyo. o çocuğu realde tanısam ağzını burnunu kırardım
independent Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 en güzelini ben yapıyorum heralde. üni başladığında oyunu bırak, kapandığında ve tatillerde tekrar devam et =)
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 sigarayı bıraktım alkole başladım bende :) knighttan sonra silk roada başladım :)
soulteam Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bu oyunu bence 18+ yapsalar cok ii olur cunku gercekten yan etkileri buyuk bızım yıgende baslamıs ruyama gırıo abi dio bana ne diyim :)
sTs Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 "bu tarz oyunların bağımlılık yaptığını ve psikolojik sorunlu insanların sıklıkla oynadığından falan bahsettiler" bende kendimde şüpeleniodum varmış bi sorun
Öne çıkan mesajlar