Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karikatür yaptım kendimce.

verbatim

Öne çıkan mesajlar

bence bunu ne biliyim karikatüristlerin esprileriyle aynı kefeye koyamazsın. yani ne biliyim belki dediğin gibi önyargı vardır ama ne biliyim işte komik gelmedi cidden

aynısını ünlü bir karikatürist yapsaydı gülermiydim? hmm düşünmem lazım gülmezdim sanırım. ama karikatürlerin ince esprilere dayandığını da düşünürsek sağlam bi eklemeyle gayet komik bişiy olabilirdi

ama bu olayın en büyük - si, ilk 2 fotonun yarattığı duygusal etki... o kadar acıklı bi durumdan sonra insanın diğerlerine gülesi gelmiyo
Sosyal ağlarda paylaş

herkesin bi laf sokma hastalığı var. tamam fikirler değişik olabilir. beğenmedim yada beğendim. yaptığın şeyin burda yayınlanması aykırı bence. ama bukadar üstüne gitmek gerekmez. ben paticik'te bunu çok görüyorum. biri bi başlığa giriyor ilk 3 post ne dediyse fikirlerini ona göre değerlendiriyor. mesela önce okuyup gülen bi insan alttaki yorumları okuyunca hmm böle demiş bende böle diyim gibi bi durum oluyor bence. kendi fikrimi söyleyeyim iyi olmamış, ama yüzümde bi tebessümde yaratmadı değil. (ayrıca resimde hata var hayallerimin erkeğisin diyor fakat pozisyona göre hayallerimin kadınısın olmalı :) )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...