Wazzz Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 isal ali üçlemesini bilmeyen var mı ali mısır ye ali soğuk su iç ali betona otur isal ali üçlemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 hoşuma gitmedi :( espri olarakta alınan konu olarakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 kendince yapmış zten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bence bunu ne biliyim karikatüristlerin esprileriyle aynı kefeye koyamazsın. yani ne biliyim belki dediğin gibi önyargı vardır ama ne biliyim işte komik gelmedi cidden aynısını ünlü bir karikatürist yapsaydı gülermiydim? hmm düşünmem lazım gülmezdim sanırım. ama karikatürlerin ince esprilere dayandığını da düşünürsek sağlam bi eklemeyle gayet komik bişiy olabilirdi ama bu olayın en büyük - si, ilk 2 fotonun yarattığı duygusal etki... o kadar acıklı bi durumdan sonra insanın diğerlerine gülesi gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 mümkünse bi 70-80 sene kadar kendin gibi davranma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 alla alla 2 lafı bi araya getiren laf soktuğunu, ayar verdiğini sanıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 nekrofiliye karsiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 fotoshopmu? CANIN SAOLSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 RLY? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 gülemedim ya çok kasmama rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 b.ktan olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 karikatür dediğin şey birşeye itafen yapılır bi atıf vardır içinde.. emek var seninkisinde o yuzden teşekkürler ama hiç hoşuma gitmedi açıkcası:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 said: verbatim : alla alla 2 lafı bi araya getiren laf soktuğunu, ayar verdiğini sanıyor ya. eline paint alan da sanatçı olup çıkıyor napmak lazım acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 herkesin bi laf sokma hastalığı var. tamam fikirler değişik olabilir. beğenmedim yada beğendim. yaptığın şeyin burda yayınlanması aykırı bence. ama bukadar üstüne gitmek gerekmez. ben paticik'te bunu çok görüyorum. biri bi başlığa giriyor ilk 3 post ne dediyse fikirlerini ona göre değerlendiriyor. mesela önce okuyup gülen bi insan alttaki yorumları okuyunca hmm böle demiş bende böle diyim gibi bi durum oluyor bence. kendi fikrimi söyleyeyim iyi olmamış, ama yüzümde bi tebessümde yaratmadı değil. (ayrıca resimde hata var hayallerimin erkeğisin diyor fakat pozisyona göre hayallerimin kadınısın olmalı :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 . [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 17:45 tarihinde, Sabrina tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 karikatür deilki bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 kendi çapında eglenio işte [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 17:47 tarihinde, urmesque tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 abi fena bi çalışma değil. de sorarlar adama insanlar mezarcımısın lan die? :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 üstüne bukadar gitmeyin adamın. berbat iğrençte olsa iyide olsa ne olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 nekrofil eğilimli bi yapıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 züpper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Xenocide doğru demiş.Ayrıca bunu forumda bilinen biri yapsa BABA SÜPER FTW olur direk.Anlamıyorum sizi niye böyle bi şeye gerek duyuyorsunuz ki? Dynun ben sanatcıyım falan dedim mi? ama sizler gelip laf sokmaya çalışmayı biliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 gayet güzel bence ben güldüm x)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar