The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 OHA dedım baska da bısı demedım ... YUH yanı so 2-3 yılın butun hıt fılmlerı vardı nerdeyse ... face-off ,con-aır,mınorty report,the others vsvs ... mılyon tane fılm vardı ... bakalım ne olacak ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 tamam kanald gelecek sene batıyo :P[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 face off 10 sene oldu ama[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 en çok dikkatimi çeken "ring" oldu. eveeet! eveeeeet! cidden yayınlayacaklarsa bunları hastası olurum. cnbc-e coşmuştu zaten bi de bu filmler üstüne pek güzel gidecek gibi[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 face off'la conair geçen binyılın ama gene de güzelmiş liste seyretmek gerek.. :-p[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 lütfen güzel filmlerden bir gün önce topic açıp haber verin[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bu filmleri 1-2 sene sora verirler :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 hepsini izliycem:)[hline]Just for NIL There's no love - like your love And no other - could give more love There's nowhere - unless you're there All the time - all the way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 conair ve face off cok izldedim baydi the others da hosuma gitmedi izlemiştim.minority report izlerim sadece[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ohe ciddi veriyorsa süper[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 yarın shrek var kanald de[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 onu da görmek gerek, en şişirilmiş film izlenimini edinmiştim sinemada oynarken bakalım hakkım var mıymış.. :) en çok minority report'u merak ediyorum ama, con-air ile face off'u seyretmiştim, con air fena değildi de face off kötüydü bence başlangıç hariç..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 kanald boyle devam eder umarim.[hline]blinded by fear of life [Bu mesaj Dojorel tarafından 11 September 2003 18:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 the others dan haberdardım yazın reklamlarını veriyodu ağustosta göstercek sanmıştım yalan çıktı eauha yarın shrek le açıoz sezonu face off la con-air baya iyidir tekrar izlemek gerek[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ring yonetir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 $ırek manyaq fılm :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 abiii the others, minority report ohaah[hline]Kontrolsüz güç, güç değildir. (Hulk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar