Mavi Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yeni başladım lvl 10 orc rogue yim. meslek olarak su an leatherworking ve skinning seçicem sanırım. bunlardan başka ne seçmeliyim ? ve talentlerde neye yönelmeliyim ? yardım için şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 2 meslek aldıktan sonra daha fazla alamazsın zaten. leatherworking tavsiye etmem. çok fazla yararını göreceğini sanmıyorum. yerine daha rahat ve hızlı para kazanmak için mesela skinning ile beraber mining veya herbalism alabilirsin. talentler içinde bir oku, hangisi senin oyun zevkine uyuyorsa onu seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ilk karakterin sanırım o yuzden para kazanmak icin x i sec tavsiyesine uymamalısın..hem para kazanamazsın hemde kasamazsın skill i..bence herb alch ya da kendine guveniyosan yardım alabilecegin birileri varsa mining eng bu iki skill in da sana yardımı dokunur sonuc olarak..ama ilk i yeni baslayan biri icin cok uygun.. talent ile ilgili olarak bence dagger rogue ol..hem dusuk lvl larda eglenirsin hem de baya da guclu olursun..biri mob keserken arkadan gelip backstab falan vurmak cok keyifli bisi :) ya da sinir oldugun birine corpse camp yapmak :p ırk konusu senin bilecegin is ama horde da ki en iyi rogue ırkı undead olarak kabul ediliyo..warlock gibi hem asırı dmg hem de abartı fearlarıyla dmg veremeden oldurebilirler..will of the forsaken sans tanıyo en azından.. talent konusuna + olarak www.thottbot.com a bakman yararına olur..yardımcı olur mu bilmem ama en azından fikir vermesi amacıyla dagger spec icin sole bi talent olabilir.. assassination talents (21 points) malice - 5/5 points increases your critical strike chance by 5%. improved eviscerate - 3/3 points increases the damage done by your eviscerate ability by 15%. murder - 2/2 points increases your chance to hit while using your sap, ambush, garrote, or cheap shot abilities by 5%. ruthlessness - 3/3 points gives your finishing moves a 60% chance to add a combo point to your target. relentless strikes - 1/1 point your finishing moves have a 20% chance per combo point to restore 25 energy. lethality - 5/5 points increases the critical strike damage bonus of your sinister strike, gouge, backstab, ambush, ghostly strike, or hemorrhage ability by 30%. improved instant poison - 1/5 point increases the chance to apply instant poison to your target by 2%. cold blood - 1/1 point when activated, increases the critical strike chance of your next sinister strike, backstab, ambush, or eviscerate by 100%. combat talents (7 points) improved sinister strike - 2/2 points reduces the energy cost of your sinister strike ability by 5 energy. lightning reflexes - 5/5 points increases your dodge chance by 5%. subtlety talents (23 points) master of deception - 5/5 points reduces the chance enemies have to detect you while in stealth mode. more effective than master of deception (rank 4) camouflage - 2/5 points increases your speed while stealthed by 6%. elusiveness - 5/5 points reduces the cooldown of your evasion, vanish, and blind abilities by 1.3 minutes. initiative - 5/5 points gives you a 75% chance to add an additional combo point to your target when using your ambush, garrote, or cheap shot ability. improved sap - 3/3 points adds a 90% chance to return to stealth mode after using your sap ability. preparation - 1/1 point when activated, this ability immediately finishes the cooldown on your other rogue abilities. improved cheap shot - 2/2 points reduces the energy cost of your cheap shot ability by 20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 lvl kasarken dagger gitmek çok saçma olacakdir o yuzden 21/26/4 git derim ben hızlı kasmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 master of deception[yanilmiyorsam boyleydi adi.] level kasarken questingde falan cok islevsel bir sey bence. atlanmamali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 kesinlikle dagger gitme çok yavaşlatır seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 sword öğreneyim o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 lvl kasarken sword ya da mace git ilk başta imp sinister strike al ondan sonra imp eviscrate al sonra combat treeden devam et ;) büyük harf zımbırtısı yüzünden talent buildin linkini düzgün veremiyorum [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 02:00 tarihinde, nameless tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 1-60 lvl daggerla kastım aksine gayet rahat gayet keyifli kasarsın diger arkadaşlara katılmıyorum zaten rogue=dagger bana kalırsa.. seçim senin tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ;) talent konusunda daha fazla açık bilgiye ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 @kath her mobda minimum 30-40 saniye harcadin belkide fazla? daggerle lvlmi kasilirmiş player deilki bu bs spamliyasin. ki lethality + imp. bs hemen alamicak dolayisi ile bunlari alana kadar dagger gimp kalıyor .yanlış yönlendirmeyin arkadasi. combat rogue lvling talents assassination talents - 21 points # improved eviscerate - rank 3/3 # remorseless attacks - rank 3/5 # malice - rank 5/5 # ruthlessness - rank 3/3 # relentless strikes - rank 1/1 # lethality - rank 5/5 # cold blood - rank 1/1 combat talents - 26 points # improved sinister strike - rank 2/2 # lightning reflexes - rank 5/5 # deflection - rank 5/5 # precision - rank 5/5 # riposte - rank 1/1 # improved kick - rank 2/2 # blade flurry - rank 1/1 # sword specialization - rank 5/5 (yada mace spec alabilirsin ama sword her daim bulmasi kolay oluyor yani serpent silencer ine phantom bladesine trash bladesine short sword of vengeancesine birsürü secenek var lvl kasarken ayrica swrod spec çok tatlıdır bazen keyifden bayıltır adami) subtlety talents - 4 points # master of deception - rank 4/5 (modsuz olmuyor moblar 2 km den daha acilisini yapmadan vuruyor + adrenaline rush seri kasimda etkisiz kaliyor ( 6 dakika cd)) ki item almaya basladikdan sonra kim tutar rogueyi benim gozumde 21/8/22 = pure noob builddir nooblar/itemsiz roguler kullanir genelde egerki 8/5 ns yapma sanin varsa hele hele perd blade alabiyorsan yada aldiysan kim tutar seni 31/8/12 yardir 120 enerji + sealfate ftw bide yanina 2x zg trinket allah allah be! omg lol wtf pr0 m8 [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 03:05 tarihinde, Regalya tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 said: 1-60 lvl daggerla kastım aksine gayet rahat gayet keyifli kasarsın diger arkadaşlara katılmıyorum zaten rogue=dagger bana kalırsa.. seçim senin tabi.. kimse daggerla zor kasılır tarzında mesaj atmamışki.sadece dagger seni yavaşlatır.çünkü sürekli bs için energy beklersin.oysa ss spam üstüne ec falan derken bi bakmışsın mob ölü.ayrıca bilirsinki mobların arkasına geçemiyorsun sana ataklı oldukları sürece asıl kastım burayla ilgili.gouge bs bayar adamı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ben lvl50ye kadar sword idim sonra dagger oldum talent ise dagger için 31/8/12 seal fate+vigor=gg bu pvp için pve içinde combat ağırlıklı olcan dagger spec gidicen tabi bu mc,bwl için filan [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 08:39 tarihinde, Lind3r0th tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bizim raidde lond diye bir adam var adam epicsizken bile bize ( biz dediğim mage warlock , ve diger roglara) % 15 20 fark atıyordu damage meterda , şimdi onyxiadan düşen kılıcı aldı rahat en yakın takipçisi olan rogdan( ki kendisi seal fate daggerdır) % 35 fazla damage veriyor. pvp kısmını bilemem ama pvede swordun zararına yaklasabilecek bu build yok benim gördügüm ki ben mageim rog oynamadım ama adamın ne yapıp ne yapamadıgı ortada . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 sword rogue iyi güzelde hiç cancanı yok ha fury warrior ha rogue bayık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 hemo rogue da güzel diyolar ama ben daha denemedim hemo build, hiç kullanan var mı? über gearla hemo > ss oluyomuş (zaten 35 energy spam da spam ^^)? hemolar magelere karşı ne yapar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 60a kadar sword rogue dum blade furry + adrenalin rush + evasion 3 mobu rahat harcarsın sword pvp dede iyidir ama mage lere karsı çok zorlanıyosun sonuç olarak pve de sword pvp dagger sende 60a kadar pve yapacagın için 2xsword adrenalin rushlı bir build tavsiye ederim improved gouge imp.sinister strike ve master of deception çok önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 sword train ettim arkadaşlar. bunda sonra sword takılırım. tşkler bilgiler icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 "sword pvp dede iyidir ama mage lere karsı çok zorlanıyosun" cheapshot imp kick ftw gayet kolay oluyor. heleki sprintin varsa blink ertesi kidney köpek gibi ölüyorlar :p hemo sux denedim pek beyenmedim bodoz combat daha iyi performans veriyor pvpde imp kick + riposte vs ki zaten hemoile sealfate+vigor rogueleri out dps edemezsin cts/cotbd/nm blade vs denemeleri yaptik sealfate/vigor bosslar üzerinde daha efektif ki tek onemli olan şey bosslar trashmodda birakin dpsyi caster/hunter/arms warrior yapsin demi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Assam Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 değilmi cağlar casterlar varken neyine meleeların dmg olayı =) sword spec rogue sux dagger rulaz neden dps meterda yuksek alcak soyleyım 1. olarak ping ! 2. olarak sword spec yapıagı pek bırsey yok tıkla vur blfry ac vur . ama pingi olmayan bir dagger rogue bs ile ezer geçer dmgde ama şuda var ben hala mageleri geçemiyorum dps meterde eq yazmama gerek yok geçilmiyorlar cunku. [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 16:20 tarihinde, Assam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 regalya, talentlerimi verdiklerine göre ayarlıyorum. combat rogue lvling talents assassination talents - 21 points # improved eviscerate - rank 3/3 # remorseless attacks - rank 3/5 # malice - rank 5/5 # ruthlessness - rank 3/3 # relentless strikes - rank 1/1 # lethality - rank 5/5 # cold blood - rank 1/1 combat talents - 26 points # improved sinister strike - rank 2/2 # lightning reflexes - rank 5/5 # deflection - rank 5/5 # precision - rank 5/5 # riposte - rank 1/1 # improved kick - rank 2/2 # blade flurry - rank 1/1 # sword specialization - rank 5/5 (yada mace spec alabilirsin ama sword her daim bulmasi kolay oluyor yani serpent silencer ine phantom bladesine trash bladesine short sword of vengeancesine birsürü secenek var lvl kasarken ayrica swrod spec çok tatlıdır bazen keyifden bayıltır adami) subtlety talents - 4 points # master of deception - rank 4/5 (modsuz olmuyor moblar 2 km den daha acilisini yapmadan vuruyor + adrenaline rush seri kasimda etkisiz kaliyor ( 6 dakika cd)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 valla bizim raidde mageler tarafında geçilen roglara iyi gözle bakmıyolar birde o begenemedigin sword specle manyak gibi dps veriyolar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadean Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 şahsen lvl 27 rogum var lvl 20 iken 19 mobu 2 vuruşa alıyodum ayrıca bencede rogue=dagger instanceda dps daha nemli o yüzden rogue=sword mace fist (mc bwl aq) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Assam Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 raidin taktıgıne gore zaten melee belırlı yerlerde vurmuyor + sword spec dmg verıyor vermıyor demedım ama yesıl latencyde dolanayım gecemez benı dps meterda bu arada t2 setlı sword spec cok rogue var loncada bır ara yarısma yapmıstık mage tekı en basta duruyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Assam Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ek olarak baslıgı acan arkadas ıcın dıyelım zaten begenmezsen degıstırırsın i zevk aldıgın gıbı oynaman senın ıcın daha güzel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar