Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lost in space

Disappear

Öne çıkan mesajlar

cidden lost in space durumlarindayim oyunu bugun indirdim ve trial account aldim eger begenirsem devam etmeyi dusunuyorum ancak oyun gercekten 4 mmorpg oynamama ragmen cok karisik geldi. su ana kadar tutoriali 1 saat dinledim ve anca hangardan cikabildim tutorial overwiev dan sunu sec falan diyor ama bende overwiev bos cikiyor neyse bana gelip en azindan oyunun temel kontrollerini sabirla anlatabilecek biri varmi acaba? oyun cok hos birseye benziyor ama gercekten cok karisik ...
Sosyal ağlarda paylaş

hoş geldin diyeyim o zaman :)
evet karışıktır (o yüzden oynuyorum zaten herkesin harcı değil valla , tıkla öldür e benzemiyor), ama tutoriali bitirmeni tavsie ederim.
full bitirince acılıyor zaten owerview.
yok tutorialle ugrasmam dersen close de , o sana sorar tamamen kapatayım mı tamam dersen ozaman hersey acılır da sen oyunu tek basına ogrenmek zorunda kalırsın.
aslında chat kanllarından eve-turk, turkish yada rookie (ingilizce) kanalından , yardım alabilirsin. :)
capacitorun her zaman dolu olsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

:) eheh.ben yardımcı olmak çok isterdim aslında,şans işte bugün işe başlıyoruz.
www.eveturk.com
www.eve-csce.com
2sitede de baya kaynak var,genede quo-vadis'in dediği gibi soldaki barda "channels&mailing list"ten languages altında turkish kanali var,her sorunu yanitlarlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ende geldim bu arada acıcam normal ac.csanırım trialda takılıyorum, Darlith (siz codmaster diye bilirsiniz) saolsun her derdimi cekiyo durmadan soruyorum bişiler..

ama oyun cidden cok geniş ve karmaşık ama icidnen cıkılmaz değil gibi cözmek lazım zenginliğini tatmak için
Sosyal ağlarda paylaş

:)) ehah sana da hoşgeldin diyelim o zaman.

oyun sadece basta biraz sabır ister ve ilerledikce guzellesir.
ilk başladıgımda , bu ne sıkıcı iş demiştim kendi kendime,
aradan yaklaşık 2 yıl geçti şimdi hayran hayran bakınıyorum.Daha gormediğim neler varmıs diye.
bu kadar surede yarısına bile gitmemişim Evrenin.
:)

neyse umarım begenirsin .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...