urmesque Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bu kurtlar vadisinide abarttılar artık heryerde bunun gibi seyler görür olduk artık bunlara bi yorum yapamıorum. yorum sizin...[ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 17:27 tarihinde, urmesque tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 popülizm azizim, popülizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 adamı suçlamamak lazım arz talep meselesi herif kazanacağı paraya bakar dükkana 2 tane kekanı gaza getirip çekebilirse ne mutlu ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 o da var tabi ama insanlar neden böle abartıo bunu sacma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 mafya önce şerefimizi kurtardı şimdi de kişilere para kazandırıyor.olmaz olsun bole populizm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 adam geyik amaçlı yapmış olabilir. öyleyse güzel. yok havasına girip yapmışsa yazık tabi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 "serkan vcd center" ..ne kadar geyik olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yorumsuz olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yazık.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 kapitalizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ehah gayet güzel fikir abi niye kızdınız anlamadım..aha kapitalizm işte ,reklamın kötüsü mü olur? ben de ölen dizi karakterine saygı duruşu yaptılar falan sandım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 onuda yapmışlardı zamanında=) buarada afişe koptum yaa saçmalığın daniskası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 o_o o_o daha yapardım ama karakediden uyarı geldi:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 balık var diye olta atmış adam, normal de bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 insanimiz biraz salak yapıp böyle gereksiz şeylerin peşinden gittiği için , adamlarda bunu kazanç elde etmek için kullanıyor ben buna helal olsun derim.sonuçta o elma kurdu vadisini hayranı olup oraya dalacak çok adam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 muahhauhasa ali sami nerdesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yanlış yazmışlar orjinal değil orijinal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 nesi kapitalizm bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ole yada bole ilk kez serkan vcd yi gormustum oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bende gordum cok gulmustum,fotosunu cekmek sana nasıpmıs (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 esasen bu sert cikisinda haklisin ama goremedigin nokta kurtlar vadisi nin artik ismini pazarlayabilecek bir marka haline gelmis olmasidir . adam cd satmanin pesinde sen ne anlatiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 iyi reklammış,işi bilen biriymiş anlaşılan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bu içki içen çocuğun olayı gibi olmuş . gülsemmi ağlasammı karar veremedim. bide arz talep meselesi değil bence. kurtlar vadisinden hoşlanmayan bir insan evladı öyle bir şey yapmaz bence. zaten fanatiği var bide nefret edeni var. ortası yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pain_In_The_Arse Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Bir amerikalı olarak kınıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar