Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kararsızım??

nazruh

Öne çıkan mesajlar

said:
(Pre-nge,pre-cu),simcity,strateji oyunu(pre-cu'da guild savasi sirasindaki kurdugun taktiklerin yarisini wowdaki instancelerde yapamiyorsun)

nasıl bir taktik yapıyorsun merak ettim ?
kantinden geç çıkalım , hep beraber çıkalım, teras kasiler öne , rifle lar arkaya, ???

hani günde 6 saat pvp yapıyordum zamanında , bilimum aksiyona girdim ve oyundaki saatlerimin çoğu combat üzerine idi pre cu zamanlarında, neyi göremedim onu merak ettim de ...

ha eğer starport da inen guild war sırasındaki karşı tarafın entertainerlarını , doktorlarını camplemek gibi taktiklerden bahsediyorsan tabiki wow da yok malesef ...

said:
.Ha sonucta nge geldi oyunun icine etti ama yine de bana gore piyasada oynanabilecek baska bir alternatifi yok

hala nasıl alternatifi olmaz ?
NGE nedir ? o kadar beğenmediniz etmediniz , hala SW havası için duygusal mı yanaşıyorsunuz oyuna ?
adamlar yeni hava yaratmayı denediler , kimse oyunu beğenmedi , pre cu daki dolu sokaklardaki muhabbetten sonra hala nası o muhabbet boş sokakatki NGE de olur ki ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mumi
pati § 09 Mart 2006, Perşembe - 15:16 demiş ki;

------------------------------------------------------------------------

FrF olarak, üyelerinden herhangi birinin imp olmasi diye bisey sözkonusu bile olamaz. dwb ye birlikte gitmek icin taraf degistirmeye gerek yok. rebel, imp birlikte gidebilir. sadece overt olup gelme yeter. :)

------------------------------------------------------------------------
mumi rebellion a ihanet edenler de olmuyo diil;)

Ha birde karşı faction ile görev yapabilme, adam ile mantık olarak düşmansınız , ama ne hikmetse dost olup görev yapabiliyorsunuz. Fakat bunu da burnunuzdan getiriyor , officer a gidip abi ben bu gün mesai de değilim ha diye bildirmen gerekiyor . Aksi halde adama heal atmadan ,dur bana heal atamazsın ben yeminliyim diyor .!
Sosyal ağlarda paylaş

Wow instancelarında strateji yapılamıyor mu???? Peki majordomoya full dps yapın bakalım.. ya da baron geddonu garr'ın odasına çekmeden kesin.. aoe mi? ne gerek var ya pulse saymaya.. Zaten bglerde 15 kişi kafasına göre takılıp bayraktan bayrağa koşunca zafer kendisi geliyo.

Bu arada Darkrider level kaçta oyunu bırakmıştın? 20 küsür mü?

[ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 11:11 tarihinde, Rebelution tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hala nasıl alternatifi olmaz ?
NGE nedir ? o kadar beğenmediniz etmediniz , hala SW havası için duygusal mı yanaşıyorsunuz oyuna ?
adamlar yeni hava yaratmayı denediler , kimse oyunu beğenmedi , pre cu daki dolu sokaklardaki muhabbetten sonra hala nası o muhabbet boş sokakatki NGE de olur ki ?

Pre-cu kadar olmasada en az pre-ngedeki kadar adam var oyunda
1
2

Neyse cok bos tartisiyoruz zaten adamin topicinin icine ettik sonucta zevkler ve renkler tartisilmaz bana gore halen swg wowdan daha eglenceli geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere o ilk ss belliki bi event.. dolayısıyla serverın yarısıdır büyük ihtimal o..

theedde,coronette lag dan yürüyemediğimiz.. kendi şehrimizde bile kalabalık yüzünden lag yediğimiz dönemleri özledim ben... tabi heryer aynı anda kalabalıktı.. böyle özel zamanlarda bi bölgeye birikmiş değildi..

hala oynayan arkadaşlarım var msn den konuştuğum. hepsinin dediği eski oyuncular tek tek bırakmaya devam edio.. bu oyun adam olur diye savunanlar bile.. ama gelin görünkü eisley de her daim yeni adam bulmak mümkünmüş.. tabi yeni alanlar kaç gün dayanır bilemeyiz..
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Pre-cu kadar olmasada en az pre-ngedeki kadar adam var oyunda
1
2

Neyse cok bos tartisiyoruz zaten adamin topicinin icine ettik sonucta zevkler ve renkler tartisilmaz bana gore halen swg wowdan daha eglenceli geliyor

http://www.shadowsinmotion.com/swg-server-population-revealed/

Bu linkteki bilgiler ile o ekrandaki değerler birbiri ile pek örtüşmüyorlar. Ayrıca o ekrandaki liste, o anda oynanan oyuncu sayısı değil serverdaki account sayısı ile ilgili. O anda account yaratacak kimse serverda ne kadar oyuncu olup olmadığına bakarak oyuna giriyor. Öyle olsa idi ki Eclipse zamanında sürekli full görünmeliydi Cap sınırından dolayı.

O gösterdiğin resimlerde tek bir yere toplanmış insanların event de eğlenmelerine şahit olmuşsun .
Eğer illa toplu yerde adam görmek istiyorsan bende sana pre NGE de pvp yapan insanları gösteririm

1
2
3
4
5
6
7
Buda Pre NGE tarzı eğlenti ....
8
9
10

[ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 18:17 tarihinde, Arkansis tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkansis sana 2 tane sorum var
1)Nge ile en son ne zaman oynadin?
2)O population olayinin kac ay once alindigini biliyor musun?

Nge'i savundugum felan yok ve defalarca diyorum oyunun populationunu pre-cu ile karistirmaya hic gerek yok ama tek dedigim population son 2 ayda artti.Ayrica o sayi account sayisi degil online olan oyuncu sayisi 1 ay once servera sniffer acikken girseydin(Simdi bu olayi duzelttiler)anlardin o online olan oyuncularin sayisini gosteriyor

[ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 18:31 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Tartısmayın arkadaslar :)
baktım da bazıları Alternatif soruyor .

Hemen reklamı basayım turkler cogalsın bu oyunda.

Eger uzay ı seviyorsanız , ben zor oyunları seviyorum , level olmasın , istediğim skili istediğim sekilde kasayım , istediğim meslek sahibi olayım diyorsanız.
Buyurun size alternatif :

www.eve-online.com

Best of the Best = Eve online , Gerisi yalan.

herkesin harcı değil yalnız. Onu da soyleyeyim.

Zor ama bir o kadar da zevkli.

hadi kolay gelsin.

ne reklam ama :) kusura bakmayın da ahı cıkmıs vahı kalmıs bir oyun icin tartısmanın alemi olmadığını dusunuyorum.Birbirinizi kırmayın.Gelin EVE ye rahat olun.

http://myeve.eve-online.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=249436

burada da SWG kazazadelerinin oyun hakkında ki goruslerine bakabilirsiniz.

[ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 21:10 tarihinde, Quo-Vadis tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 21:14 tarihinde, Quo-Vadis tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 21:15 tarihinde, Quo-Vadis tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Sylian

1) en son 1 ay önce oynadım
2) sayfayı tekrar açıp bak ,
Published:
2.6.06 / 7pm

yani yaklaşık 1 ay once

Neden insanlar oyuna giriyorlar ? çünki bilmeden SWG nin o oyununu satın alıyorlar bilinçsiz bir şekilde. 1 ay lık kullanıcı artması , ondan sonra kullanıcıların tekrar azalması , bu oyuncu dalgalanması beklenen birşeydir.
Sosyal ağlarda paylaş

EQ2, WOW ve SWG ile gereğinden fazla vakit geçirmiş biri olarak bazı notlar:

WOW'da taktiksizlik öyle mi?? BWL'de 40 kişiden az gir ve razorgore, chrommaggus veya nefarian da taktik yapmadan yani dragonları uyutmadan veya firemawda healer yerinde durmadan dikkatli dps yapmadan geçmeye çalış bak o zaman bir oyunun taktiği nasıl olur.

EQ2: Bu oyun SOE'nin gerçekten istediğinde ne kadar güzel ve oynanabilir bir oyun yapabileceğinin göstergesi kesinlikle. Crafting resmen swgdeki crafting gibi iyi item bulmak kasmak kasmak kasmak itemların critleri ve en son bomba iyi bir pvp yani MMO resmen gerçekten.

SWG: İlk lafım evrene yemin ediyorum ki EQ2'de fury ile thunder atarken daha çok star wars evrenine yakınlık hissediyorum. Hangi Star Wars serisinde makineden çıkmış gibi BH'ler, Jedi'lar vardı. Her birinin kendine has özellikleri yok muydu anlamıyorum. Saber olayına gelince WOW da da bazı one handed swordlar var benim için saberdan farkları yok :) Bir de Star Wars evreninde kaç tane jedi vardı, soruyorum server populationını düşünün ve star wars evrenini düşünün sonra bana söyleyin....

İkinci lafım pvp sine. Kimin daha iyi pingi varsa kim daha çok tuşa hızlı basıyorsa kim daha yüksek levelsa o yener.... Bu mu pvp allahınızı severseniz yapmayın ne olur. Bir oyun nasıl MMO olur FPS ye dayanıyorsa. WOW'da veya aynen EQ2'de bazen denk geliyor 5-10 level üstünü alıyorsun taktikle gerçekten oluyor bunlar grup halinde gezmek zorunda kalıyorsun bir noob gelip senin level 70 jedi'ini veya herneyse neyini sadece baplantısı güçlü diye kesemiyor her tuşu kullanırken cooldownları var uygun şekilde her düşmana karşı özel taktikler var SWG'de ne var sadece hızlı basma.

Özür dilerim biraz yer tuttum ama bunlar pre-cu, cu, ve NGE oynayan tamamen hasta ki Star Warsları en azından 500 kere falan izlemiş ve genellikle her gece yatmadan izleyerek uyuyan biri olarak benim görüşlerimdir. eski sistemin de bazı eksiklikleri vardı belki ama hiç bir zaman NGE Star Wars demem diyemem.

Tekrar özür diliyorum bayağı bir uzun oldu...
Saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

Eve Online kesinlikle iyi bir oyun, ama karakteri görememek, yeni bir silahı kuşanıp onu izleyememek çok büyük bi eksiklik. Oynarken herşey iyi hoştu ama kantine gidip bir iki muhabbet etmeyi çok aradım o oyunda.

EQ2 de pvp yok diye bırakmıştım. bir de ara yüklemeleri bayıyordu. Şimdi pvp gelince, çok iyi olmuş diyorlar.

Ama artık WOW oynuyorum yavaş yavaş lvl kasıyorum. Çoluk çocukla uğraşmak biraz yoruyor insanı, artık yaşlandık sanırım.

Ben bike a atlayıp dathomir ormanlarında dolaşmayı özledim...

Alev/Bloodfeather
Sosyal ağlarda paylaş

EvE online kesinlikle bir "Avatar" oyunu değildir, alevli yanar dönerli imba item takıp göğsünü gere gere millete hava atamazsın maalesef. Şekilden ve amaçdan çok "Araç" a önem verir. Cooperationlar allaincelar ağır diplomasi zaten bu şekilcilik olsaydı bu oyunda göremezdik. Işıl ışıl parlayan şekerleme tadındaki itemlar oyunu kısa süreliğine oyuncuyu tutar bu tarz şeylerti eve online da bulmak zor..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...