Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kararsızım??


nazruh

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar oyunu eylul ayında lvl 80 bh-master rm olarak bıraktım sımdı neler oldu neler oluyor napayım gerı mı doneyım yoksa ragnarok wow gıbı oyunlara devammmı edeyım 2 senelık emegımı gomıyımmi yoksa server durumları ne oyunun oynanansı tarafı kaldımı hala bana bı akıl verın lutfen...........
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla frf toplanmaya başladı..akşamları 8-9 kişi oluyorum guild chat artık boş kalmıyor..beraber yeni arkadaşlara yarım diyoruz falan..

decay gelicek önümüzdeki publish ile..o zaman oyun eski halini alır gibi bence..eğerki bu oyuna bi şekil donuceksen şimdiden dön lvl90 olana kadar yeni pub gelsin..yeni publish lie bhlar cosucak bence..su anda commando revaşta..
oyunda zevk alıyoruz ama eskisi gibi değil tabi bunuda inkar edemem..arkadaşlar geldikçe çok daha güzel olmaya başladı oyun..
eclipse ise aryık baya doluyor..eskisi gibi deil ama mustafara geçen bi gittim grp halinde millet..20 kişi vardı nerdeyse..theed dolu..kaşik dolu..yani yanlızlık yok..ama bazen dwbde insan çokluğundan gına geliyor..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi dark basla ya da baslama ama adam fikir soruo.. devamlı kötü kötü kötü deme artık tamam cok guzel degil ama yine de eglenebiliorz su anda..

frf bya kalabalık ve aktif su anda ilerde yeni publishler gelince daha bi düzelcek oyun orası kesin..

ztn mustafarda gorev yapıorzz ya da pvp yapıorz. pvp zevksiz tadsız demeyin, ozellikle dun aksam bi 10-15 rebel yaklasık bi 15-20 imp e daldık bi kac kere.. palace ı ele gecirdk snra onlar aldı fln gyt zevkliydi ve butn online frf uyeleri ordaydı..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet doğru dönmek istiyorum ama nge'ye dönmek istemiyorum.knight oynarım nge oynamam.

desinler en berbat hali ile cu gelecek ona bile başlarım.swg'yi bıraktığım günden beri wow,eq2,silkroad (gerçi beta ve knightçi lamerler geldi bıraktım onu da :) ) vs. oynadım ama hiçbiri swg gibi olmayınca uo'ya döndüm :)

şimdi d&d çıktı onu alacağım sonra lotr:online derken belki gene başlarım ama şu durumda gerçekten ne içim gidiyor ne de nge'yi görmek istiyorum.

ben fazla oynamadım son 7 ay kadar süre için oynadım ve cu oyuncusuyum.ben bunları düşünüyorsam pre-cu'lar ne düşünüyor nge hakkında tahmin etmek kolay.

o yüzden pre-cu veya cu'da oyunu güzel veya kötü bırakanlar swg'yi o hali ile hatırlasın nge'yi görüp psikolojilerini bozmasınlar.(türk filmi gibi oldu)

ben hala şu hali ile swg neden oynanıyor anlamıyorum.zaten %90'i diyelim sw fanı olanlar deno gibi.bende çocukluktan sw fanıyım ama jk2 oynuyorum sonuçta nge-swg'den kat kat iyi ve zevkli.sonuçta aynı şey tıkla sürekli,zipla
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

burdaki herkes nge ilk geldiğinde soe ye sövüp cancelliom dememişmiydi? şimdi noldu bu insanlara anlamıyorum bi anda nge nin başsavunucusu oldular.. ne zmn forumda bu konular konuşulsa kendi malınız gibi savunuosunu.. tmm zevk alıosunuz ama hiç demiomusunuz bu oyun neydi ne oldu diye?

şunu diyim eq2 oynayan bi adam nge oynamaz, wow/gw oynayanda oynamaz ama onlarda küçük bi ihtimal var.. çünkü swg nin dünyası (jedilik falan demiorum) bam başka.. sırf onun için benim bile içimden gelio bazen hadi açtırayım cahrı da gezeyim biraz diye.. ama yok soe ye artık 5 para vermem.. ayrıca öyle artık 7-8 kişi toplanıosunuz, 15-20 kişi pvp yapıosunuz diye o oyun adam olmaz. pub 28 değil 58 gelsin, fps oyun türü mmo da yürümez.. sizce neden hala lag var serverda? oyun real time combat la çalışıo.. o kadar adam bıraktı hala laglı laglı.. bi de şans eseri nge nin tuttuğunu düşünün.. 1000 adam aynı anda server a girse çökertir valla..herşeyden geçtim jedi başlangıç profu oldu, tmm. 9 meslek kaldı, tmm.. ama bu combat ne ya.. animasyon yok bişey yok.. max 15 sn sürüo dueller..pre-cu da 20 kişi dalıp overload ı kesince hava attığımız dwb de 2 günlük veletler camp yapıo.. 1 saat olmadan içeriyi silip süpürüo...
ztn abarttılar olayı.. oyuna bi başka yenilik daha gelecekmiş.. artık charlar heroic değil direk hero olacakmış. umarım combat sistemini de değiştirirler.. duel de kağıt taş makas oynarsınız (soe bunu bile yaptı, mxo da duel kağıt taş makas la oluodu düşünün rofl)
ama gel görki bu adamlar eq ya gelince coşturuolar (her ne kadar aynı swg deki gibi expansionları %40 tmmlayıp satsalar da...)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkansis falan demişti eq2 de aynı diye ama hiç sanmıyorum.

soe şuan ne var ne yok eq2 ye abanmış durumda ya.ticketlera 15 dakika bile geçmeden cevap veriyorlar sürekli ilgililer vs. vs.

pvp sistemi çok kötü şu an ki o yüzden oyundan bayma noktasındayım ama gerçekten soe çalışıyor sürekli.

swg'ye gelince hayatta düzelmez.


şu pre-cu server olayı vardı ne oldu ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bravo simdi de nge savunucusu olduk..

ben diilm sanki monster server acilsin die bekleyen onun forumlarindan cikmayan pre cu dusunmeyen

snki hergun theedde oturup pre cu server icin bagirmiyorz

ama star wars ruhunu tasiyan baska bi oyun var mi?? guzl degil oyun ama atmosferi yetio, tanidiklarla konusmak yetio, bunlar bile su anda oynanabilir yapio. hala daha nge yi sevmiorm ama yine bile oynanamaz durumda degil oyun.. nge ilk ciktiginda cok tepki verdim ondan snra bkleyip gorcez demistim.. su anda oyun precu ya da cu doneminin yanina bile yaklasamaz fakat nge nin ilk ciktigi zamana gore cok daha iyi. ve oturup da aman cok kotu aman bilmemne demenize kesinlikle karsiyim. oturun oynayin ondan snra yorumunuzu yapin.. ole disardan duyduklarinizla, ilk gunku tepkilerinizle hala burda mizmizlanmayin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...