arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ya ben şimdi iki katlı evden (alt katta teyzem vardı bu kat bizimdi) apartmana geçicem... apartmanda yaşayanlar söyleyebilirmi bana rahat müzik dinlenebiliyo mu ya? bu konuda benim çok kafam bozuldu... zaten 11 yıllık evimi bıraktığım için sinirim bozuk :( [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 21:11 tarihinde, arenda_duwcal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 tasindiginiz yerin ortamina göre degisir bu.. kil komsulara sahip olmazsan eger , rahat edilebilir. tabi gece yarisi son ses müzik dinlemeyeceksen eger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 eheh cok garip:apartmanda yasayanlar.)) ben bir apartmanda yasayan olarak gayet rahatım hos arada bi asonsörde komsular''sn necok seviyorsun sarkı söylemeyi'' seklinde bir nevi rahatsızlıklarını dile getiriolar amasallamıorm yıllardır kimsede ustelemio..gerci bu apartmanına gore değişirr heralde ama apartman ahlakı die bişi var alısman zor olsa da alısırsın yahuu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 hepsi yaşlı moruk...komşuların hepsi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bazı apartmanların duvarları çok ince oluyor. mesela benım yan tarafımda yatak odası var. adamlar klavye tuşlarından çok ses çıkarıyorum diye yakınıyorlarmış. bize sölemediler. bende gitim yumuşak klavye aldım. müzik konusu sabahleyin bazen sonuna kadar açıyorum, geceleri 10-11 den sonra kısık sesle dinliyorum. artık rahatsız oluyorlarsa bana kimse birşey söylemiyor. öyle, paylaşıyım dedim tecrübeleri. [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 21:21 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 15 katlı apartmanın 10. katında yaşıyoruz (?) 12-21p.m. arası istediğim gibi ses yap bişicik olmaz. ama tutup gece 2 de açarsan sesi polis gelir, sonra yavrucum sen sorunlumusun der. bi ara 9+2 ile animatrix i izlemedik değil yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 pardon nerde oturuyodun sen semt olarak.şimdi nerde oturacaksın. önemli olan o bence.semt önemli olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 çok güzel moral verdin.... etilerden rumelihisarüstüne..bu sırada klavye sesindne şikayet gelirse apartmanı bombalarım [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 21:26 tarihinde, arenda_duwcal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 oturdugun semt+ apartmanın içindeki ses iletimi önemli bence.. bizim apartmanda yaşlılar var gerçi ama ben hiç umursamadan müzik dinliyebiliyorum komşuları pek takmana gerek yok geceleri ses açarak müzik dinleme sakın büyük sorunlar olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 sorunum o zaten khalad :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 toplum içinde yaşamayı bilmeyen, toplumda kendine yer bulamaz. üzgünüm ama yüksek sesle müzik dinleme zevkinden byüük ihtimalle feragat etmen gerekcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 evde isyan çıkardım ben boş mobilyasız evde kalırım dedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 sene başında yeni gelen alt komuşumuz bizi dinliyordu. annemin doğum gününe kdr biliyordu ve bize durmadan sesiz olmamaızı istiyordu ve babama duramdan gürültüden şikyet ediyordu. bense sabah sabah en yüksek sesimle şarkı söylmeye arada aşağı bağırarak iyi geceler dilmeye başldım. alt kattan bir daha şikayet gelmedi. not : biizm evde normalde hiç gürülyülü değildi. adam bize takmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 nuki pati § 05 mart 2006, pazar - 21:59 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- sene başında yeni gelen alt komuşumuz bizi dinliyordu. annemin doğum gününe kdr biliyordu yapma be :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 apartmanda bıçakla uyumana izin verecekler mi sen onu düşün bırak müziği falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 wtf? bıçak ne bea... tanto ya sarılıom :d ama ona karışamazlar biçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 biçersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bence taşınmıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 fistan .... senin fikrini duymak istiomuyum die bi sorsana bana... eskisin die bi tarafın mı kalktı yani ters cevap vermeye bayılıosun? ben naptım sana ? oldukça seviyeli bir şekilde tepki verdim şimdiye kadar ...ama yeter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 asosyal tribinde insanlarla uğraşamam kusra bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 YETER FİSTAN ÖMRÜMÜ YEDİN, İÇİMDEKİ GÖTİKİ ÇIKARIRSAM KÖTÜ OLURSUN HA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 14 yasindaki kizla ugrasiyorsunuz , pes. bi yere kadar artik . boku cikti bicak muhabbetinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 nilcim bırak eğlensinler ... beyin yaşını görmüomusun yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 akşam 10 oldumu kısıcan işte sesini bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 neden herkes nicotinee ile dalga gecti? sonra neden mayhemle gectiler? ve neden simdi seninle geciyolar? 14 yasinda olup da birseyleri kanitlamak icin hergun sacmasapan seyler yazarsan bu kadar insanin tepkisini toplarsin. sorun yaş değil, yazılan saçmalıklarda. sen bu kadar insanı irite edebilecek şeyler yazınca sen beyinsiz olmuyorsun da tepki gösterenler mi oluyor? bırakın bu işleri ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar