EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 1(yazıyla bir) eve 1den(yazıyla birden) fazla kablo net hattı çekilebilirmi? 2 kablo modem ve 2 hat olacak yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Napıcaksın 2 hattı biri neyine yetmiyor[hline]MKC EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: winxp ile tv kartından sex alabilen varmı ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 olabilir bi gorus adamlarlada bende merak ettim 1i neyine yetmiyo :)[hline]imzada neymi$? [Bu mesaj thanatos tarafından 09 September 2003 11:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 abi niye iki hat çektiriyosunki. hızlı olsun diyosan fazla para ver bandwidth'i yüksek olanı al. ik ayrı bilgisayara bağlıycam diyosan bi hattı hub'la böl.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. [Bu mesaj Ra_d tarafından 09 September 2003 11:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 hub ile bölünce hız bakımından çok büyük bir fark yaşanıyor mu? yani öyle birşeyler duymuştum.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Ya adam yapılabilir mi 2 hat 2 modem diye sormuş.Siz niye yapıyorsunuz demişsiniz ehhe.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 İstediğin kadar hat çektirirsin, sonuçta bu kablotv hattı. Hatta gider güçlendirici alıp 3480923 hat bile çekersin tek başına. Mesele kablonetten iki bağlantı satın almış olman.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Apprentice Sharpshooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 said: -coLdwind-, 09 September 2003 17:53 tarihinde demiş ki: hub ile bölünce hız bakımından çok büyük bir fark yaşanıyor mu? yani öyle birşeyler duymuştum.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Bya bi bölünüo ama olay dengesiz bölünmesi bzn full kapasite giderken bzn tüm interneti networkteki bilgisayar emio ona bi sınır konulabiliyor mu[hline]MKC EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: winxp ile tv kartından sex alabilen varmı ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 netlimiter diye bir program var[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 şindi iki bilgisayar da açık olcaksa modemlerinden bile bağlayabilrsin yani kasmana gerek yok eer açık deilse hattı uzun döşet çeker takarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Doğuş internet cafe'de 512k kablonet var mesela. Adamlar bir çok bilgisayara dağıtmış. Öyle birşey yapman bana göre daha uygun. Ama illa 2 kablonet hattı yapmak istiyorsan o da olabilir. Adamlarla konuşman gerekir yalnız. 2 ayrı hat, 2 ayrı kablo modem felan çok masraflı olur ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 galiba iki farklı bilgisayara bağlamak yasakmıymış neymiş öle bişi var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Ewt yasak galiba hatta ihbar edince de ödül weriolar galiba ama emin deilim[hline]MKC EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: winxp ile tv kartından sex alabilen varmı ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 o ne ya anca bu devlete yakışır şaka gibi ispiyonlayana para zuhahah amerikaya çevirdiler dial up ı beleş yapsınnar avrupa gibi sora ispiyonlatsınnar ozman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Sormuş zaten alcam dememiş ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 yoo alıcam :P biz evde 4 kişiyiz 2şer 2şer alıcaz işte 2 kişi bi hat kalan 2 kişi bi hat çünkü sadece 1 hat alsak yetmez herkeze dengeyi ayarlamak zor olur 128 alsak mesela 4 kişiye yetmez hem 64 alınca zaten 128 veriyorlar 128 alınca 192 mi ne veriyorlar yanlış hatırlamıyosam 2 tane 64 almak daha iyi gibi bide o yasak olayından bahsedermisiniz biraz eve network kurıcaz mesela 1 hattı 4 pc ye paylaştıramazmıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 2'şer tane alcanıza bir tane 256k alın daha ii olur herhalde ya da 512k iki modem parası werceksiniz sonuçta 4 bilgisayar multi oyunların cıcığını cıkarırısınız artıq Yasak hakkında fazla bilmiourum sadece duydum walla bizde 3 bzn 4 bilgisayar bağlı oluo sorun yoq yapın sizde[hline]MKC EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: winxp ile tv kartından sex alabilen varmı ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 hub yerine switch kullanabilirsin mesela bağlantıdan kayıp olmasını istemiosan .. biz 3 bilg le denemiştik internet paylaşımını (128k bağlantı), hub kullanarak gayet tatmin edici bi sonuç almıştık ..[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 yasak falan diil, ben adamları arayıp "evimde 2 bilgisayar var" diye konuşuyorum. ayrıca 1 tane 512'lik alın babalar gibi rahat edersiniz. hepiniz netlimiter yükleyin. tamam işte. aranızda totoş birisi varsa limitini falan açarsa bilemicem :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Kullanıcı sayısını genelde evlerde problem yapmıyorlar. Ama evin dağıtımında hangi odalar kullanacaksa kabloyu o odalara giden kabloyu güçlendirmeleri falan gerekiyor yani baştan bu bu bu odalar kullanacak diyip ona göre ayarlatın eve girişten sonraki ayırıcıları falan.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 hmm switch olayı nası bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Hubdan farkli olarak net trafigini nasil, nereye ve ne sekilde yonlendirecegi ayarlanabiliyor.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 şimdi hub gelen paketleri tüm ortama(media) yayar.yani bağlı olan herkes gelen bütün paketleri alır işine yarasada yaramasada.ama çok bilgisayar aynı anda bağlanırsa trafik acayip fazla olur.çünkü herkesin istem yaptığı paketler aynı anda gelmeye kalkarlar. switch'de ise durum şöledir.switch gelen pakete bakar ve o paketi sadece gitmesi gereken yere gönderir.yani anlıyacağın bağlantıyı bi porttan başkasına switch etmiş olur.ama hub'a göre biraz tuzludur ve kanımca 4 bilg. için gereksizdir. umarım anlatbildim.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 hmm anladım sanki heh birde bu kablonet paketlerinin fiyatlarını nerden bulabilirim firmaların sitelerine bakıyorum yazmıyor sadecem odem fiyatı falan yazıyor 512k alırsak aylık ödeyeceğimiz tutar nedir? bide 256 nın fiyatı mümkünse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ehehe :) telekoma bakacaktın[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. [Bu mesaj Ra_d tarafından 11 September 2003 14:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar