forgiver Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 tebrik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 fener taraftarının değiştiğine inanıyodum bjk maçı öncesi, aziz'e de inanıyodum. ama maçtan sonra bütün düşüncelerim değişti. sadece kazandıkları zaman adam oluyolarmış meğer. işler kötü gidince bozuldular yine. neyse konu bu değil saptırmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 kadrosunda, arifi, insanisiran vedati yillarca barindirmis bir takimin taraftarlari sakin sportmenlikten, efendilikten, ahlaktan bahsetmesinler... komik oluyorsunuz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 şaibe insanin kedine yakişani giymesi, ligin son macinda rakibe 6 atip avreajla sampiyon olmasidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 kufure karsi oldugunu surekli belirten bi yonetimin, rakiplerine it diyen bi koreografi yaptirmasi komik olmuyor mu? su durumda ahlakdan bahsetmesi gereken son takim fenerbahce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 kendi iç kargaşaları bile takımın ilk 3'e girmesini engelleyebilcek bir takımın liderlik koltuğuna oturması garip geliyor hala bana..gs'liyim ama anlam veremiyorum hala olsun mücadeleleri yeter hll olsun,kim şampiyon olacaksada cl'de yolu açık olsun(snrm tek takıma düşeceğiz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 wen konuştukça batıyosun sus bence. bu arada 6 değil o 8. siz şaibeye karşılık vererek mi büyük takım oldunuz. helal olsun valla kimse tutamaz sizi. gelsin anelkalar alexler. yıldız transferle büyüdüğünüzü sanıyosanız dönüp arkanıza bakın. izi kalan bişeyler başarmışmısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ne konuşsanız boş daha 11 hafta var ve belli bir fikstür var , kalan haftalarda puan kaybedicegimizi sanmıyorum , bundan sonra kolay bir fikstür bizi bekliyor.. şimdi vıdı vıdı konuşanlar 11 hafta sonrada burda olsunlar , öyle konuşalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 eğer ortada gs'nin bir şaibesi varsa bu bizim bir ayıbımızdır...ama yanlış bir şeye yapılan aynı davranış misilleme adını alır ve ligi daha da dibe çeker..çok yanlış çok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ya ben sanki gs şampiyon dedim. evet var 11 hafta ne olacagı belli olmaz kayseri bile şampiyon olabilir. nerenizle değerlendiriyonuz acaba okuduklarınızı. yeni lider gs dedik muhabbeti nerelere cektiniz. kavga cıkarmakta üstünüze yok masallah gs lilerle laf dalası yapmaya pek meraklısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 @ toggie : evet battigimin farkina vardim. bayaa batmisim sanirim hem de ;)= okul kantini seviyesinde tartismlari cok kaldirmiyor bunyem kusura bakmayin. karsimdakinde biraz analitiklik ariyorum. pek yok ne yazik ki ;) her turlu rezilligi, saibeyi, ahlaksizligi yapan bir takimin taraftarlari, benzeri kendilerine yapildiginda sadece ses cikariyorlarsa, ikiyuzlu ve en az takimlari kadar ahlaksizlardir. ahlaki degerleri sadece kendi lehinize savunursaniz komik duruma dusersiniz. bir adam cikar ben gs liyim ama bu hafta soyle yapildi ve bence bu haksizlikti derse, ve fb lehine yapilan bir haksizliga da ses cikarirsa; ahlaklidir. ahlak kisi ve kurumlara gore ozellestirilirse ve bencillestirilirse "uyaniklik"tan oteye gidemez. monitorumun karsisinda oturmus, yazdiklarimin yarisi anlayamayacak kadar mantik yoksunu ve fanatik insanlara yazdigimin da gayet farkindayim o ayri ;)= boyle bir durumda en iyisi makinayi kapatip bir film izlemek ve giderken de selam etmektir hadi abicim hadi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 fener sene başından beri belki 2 maçta adam gibi oynayıp kazanmıştır.onun harici ya penaltı ya son dk da duran top yada sadece duran top :) başka bişi yok fenerde.bizse 1-2 maç kötü oynadık.onlarıda kaybettik puan kaybettik.onun harici her maç adam gibi zevkli top oynadık şaibe olayına gelince.konya maçı derim başka bişi demem.o maç için bile sdece fener şaibeli takım derim yani.kaybedilmiş maçı resmen alıp fenere verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bir fenerli olarak bana gs'yi tebrik etmek düşer, artık futbolda koşmayana puan yok, gs'liler haftalardır canlarını dişlerine takarak mücadele ediyorlardı, nihayet hak ettikleri liderlik koltuğuna oturdular. umarım fenerbahçe yönetimi ve futbolcuları biraz kendilerine gelirler bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 @wen işin yok burda senin kantin seviyesine inme pls. bi daha da ugrama paticik futbol kantinine. eger ahlaksız bir takımın ahlaksız taraftarı olarak ses cıkarmaya hakkımız yoksa senin de ahlaksız bir takımı savunup ahlak dersi vermeye hakkın yok. evet baya batmışsın sen, git filmini izle plx, selametle. burası bozar seni, inemezsin falan seviyemize mazallah. abisin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bir kuruluşa ve onun destekçilerine yani takım ve taraftarlarına ahlaksız ve rezil gibi terimler kullanmak ne kadar doğru ve kantin ortamına uymuyor bir düşünmen lazım sanırım wendigo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ve fenerbahce macinin topici yok :( serkan kirmizi kart almadi misal :( lig yattara :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 zhuahuahhaa phuhahahahahah..gene lideriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 25 trabzonspor - galatasaray 31 - fenerbahçe - galatasaray 32 galatasaray - b.ş. ankaraspor 33 beşiktaş - galatasaray 34 galatasaray - kayserispor gs bu 5 karsilasmayi kazanirsa , sampiyon olur bence. 31. haftaya kadar 2 takimdada puan kaybi olmassa fb-gs derbisi kilit mac olur , fakat gs nin harbiden baya zorlu maclari var onunde. 28 gaziantepspor - fenerbahçe 31 fenerbahçe - galatasaray 32 trabzonspor - fenerbahçe fenerabahcenin onundeki "kilit" maclarda bunlar bana göre. gs trabzonda puan kaybet ihtimali yuksek , derbi sayilir nede olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 fb'nin gs'den fazla deplasmani var. gs bu hafta trabzon'u yenerse onu acik. eger besiktas macina lider gelirse zaten bjk'yi yenmekte zorlanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 GS bu hafta Trabzonu yener bence, ama zegnanın yazdığı 31-34 arası 4 hafta çok kritik, zaten ligin son haftaları ve en ağır karşılaşmalar orada.. Beşiktaşa puan kaptırırız gibi geliyor bana, fb maçıysa tam kaos. Diğerlerini ittire kaktıra son haftalar gazıyla alabiliriz. FB'nin daha fazla deplasmanı olması bize avantaj tabii.. Görecez bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 renklendi lig,bundan sonra her hafta lider değişebilir öyle maçlar var,zevkli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bencede trabzonda puan kaybeder , bjk yi yener gs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 trabzon feneri sevmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 hakettiğimiz yerde olmak güzel şey tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 trabzon kritik hangi maçta fb yada gs yi yendi allah aşkına, geçin trabzon maçlarını her 2 side alır kolaylıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar