reyou Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 arkadaşlar, ben c++ ve 3dmax tutorial hazırlamak istiyorum, ve bunun için bilgisayar ekranını direk kaydeden bir programa ihtiyacım var. viewlet diye bi program var ama pahalı (149$). bununla ilgili olan bir yazılım biliyormusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 fraps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 lotus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 fraps sadece oyunlarda kayıt yapıyor.en azından bende olan sürüm o :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 aslında kof(king of fighters) için combo kaydetme programı olarak hazırlanmış bir program var ancak bu programla ekranda istedigin bir yeri işaretleyi kayıt alabiliyorsun programın adı: combos recorder 1.80s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 frapsi bitek ko dayken kullanm1st1m ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 saolun arkadaşlar, yardımlarınız için ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 camtasia firmasının bir programı var.. camstudio idi sanırsam. csharpnedir.com daki tutorialleri onunla kaydediyorlar örnek olarak bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar