Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öss deneme sınavında şaşırtan soru!

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

istiklal marşını değiştirip kullanmak çok yaratıcı çok müthiş bir fikir değil, hiç de hoş değil. dörtlük kullandığı yol yani "şeklen" sorunlu ama ne istiklal marşını ne de türkiye'yi aşağılayıcı/hakir gören bir öğe göremiyorum ben pek. kör mü oldum bilemiiyorum çullanmayın da üstüme şindi ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

her ne kdr istiklal mar$ından alıntı yapmaları çirkin kaçmı$ olsa da bence gayet güzel atıfta bulunmu$lar.ha bu ba$ka bir dortluk halınde yazılsa bu kadar gundeme de gelmezdı.belki istenilen amaç gündeme gelip mesajın gereken yerlere gitmesiydi?
Sosyal ağlarda paylaş

a: muhammet karikatürleri varmış abi, küfür etmişler peygambere , islama!
b: ya olm işte bunlar hep düşünce özgürlüü, moderlenş artık biraz

a: abi istiklal marşı'na böle böle bi uyarlama yapmışlar ne fena di mi?
b: yok olm o öyle deil bak, burda adam politka bla bla bla...

bu ve bunun gibi olaylarda b kişisini oynayan, yurdumda yaşayan, bilinçsiz, herhangi bir değerini korumayı düşünemeyen insanlar, susun artik!
bari korumayı bilenler yada en azından korumaya çalışanlara köstek olmayın!
Sosyal ağlarda paylaş

ehah yeri yanlış olmuş baya da, dörtlük bence istiklal marşına hakaret sayılmaz. birileri bi gün üstlerine alınır mı bu yazılanları bilmem ama, anlayana artık..

anadan girip babadan çıkmakla da değerler çok güzel korunur gerçekten, bravo.
Sosyal ağlarda paylaş

1. kimseye değersiz, ahlaksız, şerefsiz diycek kadar değersiz , ahlaksız, şerefsiz değilim. türkçe dersleri (ilk okuldaki okumayı anlama dersleri) iyi olan arkadaşlar fark edecektir ki yazımda o şekilde bir tanımlama yok.

2.
said:

perfi
tamam baska bi sekilde siir uydur bu konu hakkindada , bu kopyalama islemi cok cirkin kacmis , milli marsimiz olayin icine girmeseydi .

said:

narstil
istiklal marsına yapılan büyük bir saygısızlık ama güzel bir gönderme yapılmıs parayı cok verenin yanına (islami ve suan basta olan partinin adamı olan sermayede dense uygun kacardı)
borc la ayakta duruyoz zati büyüdükce büyüdü borclar

said:

metboy
@2pac:

yazdıklarında, yaptığı kinayede falan ne kadar haklı olursa olsun istiklal marşını bu tür şeylerde kullanmaması gerekiyordu. çok büyük bir hata.

bu arada daha önce paticikte de açılan bahsettiğin konuda bir sürü tepki gösterilmişti zaten. en azından kendimden biliyorum o konuya bir tepki gösterildiğini.

bu insanlar (ve benzerleri) birşeyler konuşmaya çalışıyor. küfür edenleri hiç bir şekilde savunmuyorum (ne kadar tıbbi dille açıklamalar yapılmış olsa da "herhangi birisinin makatına hede sokayım" küfür sayılır bence.)
Sosyal ağlarda paylaş

istiklal marşının kullanılması uygunsuz olabilir, nahoş olabilir, çirkin olabilir ama "her durum için" (bu durum da dahil) hakarettir denmemeli. aynı şeyi karikatürler için de söyledim.

karikatürle/uyarlamayla hakaret edilebilir ama niteliğe bakılmaksızın "her" karikatürün/uyarlamanın hakaret olması bana hiç mantıklı gelmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

@elbrech: bilinçsiz, sus artık! oldu mu?böyle koruyabildim mi acaba kendi değerlerimi?

ne var yani biz de düşüncemizi söylüyoruz burda, istiklal marşına veya türk milletine bir hakaret yapılmadığını düşünüyorum. bilinçsiz mi olduk, susmamız mı gerekiyo?sana hak verenler mi konuşacak burda yalnızca?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...