sir Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 rahat olun rahat..sevgili topiğinde değiliz ki, içinde kaldıysa o topiğe yazsaydın, veya gidip yeni topik açsaydın "antimodes'un 3 sevgilisi var ühü ühü kızları kullanıyo pis" diye, niye gereksiz yere devam ettiriyosun?hadi onu da geçtim bunun özel mesajı var bilmemnesi var. negatif düşünceyle manasız önyargı arasında çok ince bi fark var. hele bi de konuyla alakasız post atmak diye bişey var, bu da kendi içinde öyle bir örnek teşkil etti doğrusu özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 sir'cüm aslında manasız önyargıyla negatif düşünce arasındaki çizginin pek de ince olduğunu zannetmiyorum. beybin o topicte de sana söylediklerime cevap verememiştin susup oturmuştun gereken cevapları alınca. Kompleks yapman için illaha senden üstün olmam gerekmez, nitekim senden üstün olduğumu da iddia etmiyorum ancak üstünden aylar geçmiş bir topic'i saplantılı bir şekilde aklında bulundurup açtığım her topicte bana sataşmaya kompleksli bir davranış denir, bu konuda yanılıyorsam bir kişi çıkıp beni düzeltsin hayır değildir diye. Geçmişteki erkek arkadaşların sana bu şekilde bazı acılar çektirdiyse ve beni onların yerine koyarak kendi çapında laf sokma çabalarıyla acını çıkartmak istiyorsan üzgünüm ama istediğin şeyi elde etmeyeceksin çünkü saçmaladığın apaçık ortada ve bu topic'e uğrayan hemen herkes bu konuda hemfikir. Adabını takın yada takınma benim için pek bir şey fark etmez, gördüğün gibi sensin yerin dibine batıp duran her bana sataşmanda, ne dostunum ne arkadaşın ama sana benden tek tavsiye, kişisel hayatındaki takıntıların için manasız şekilde insanlara saldırmaya kalkma, acınası gözüküyorsun. Hadi kal sağlıcakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 @beybin : tke lafım zeytin sensin agacıda sana girsin. antimodes aslında büyük ihtimal çoktan gittin bu olaya ama internette vb genel bu tip parçaların fiayatları vb hakkında vidyolar ve önermeler içeren antikacılık ile ilgilki hiç olmadı sanat tarihi ile ilgili döküman site bulabilirsin bi bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 said: xaenin: kedi-ciğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 chasten pati § 06 mart 2006, pazartesi - 19:23 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- antimodes52, sende beybin gibi eski sevgiliye mektup serisi yap bunalım ol ondan sonra topicine düzgün yorum bekle ama boyle şeylerle gelme!!!1111! arkadaş burda antika malzeme satan dükkandan bahsetmiş bilmiyorum beyinciğin hangi harfleri algılayabiliyor . Yeni türedi bunlar da . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 sir sayende yeni bi kavram öğrendim manasız önyargı phew!!! sen bu işte uzmansın sanırım..neyse antimodes arkadaşım açtığın 2 topici biliyorm, ve hayatımda bu kadar zıt başlık ve konu içeriği görmedim, bu ne havadır! (kendini üstün görmeyle karıştırmayın)...2si sürekli bişeyi kanıtlamaktan bahsediyosn ama kimse sana yalan söylüyosn demedi ki....bazıları da yok kedi yok ciğer saçmalamışlar.sen benim durumumu nerden biliyosn ki bu kadar saçma bi laf söylüyosn!!! teyzene acil şifalar, umarım kısa zamanda iyileşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yok o bazıları benim, ben dedim kedi-ciğer . ki bence de öyle , kendinden üstün olmasına dayanamadığın insanları yerli yersiz eleştirerek alta çekmeye çalışırsan , ben de sana çekemiyorsun derim . bu kadar basit . kim alınırsa . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ha pardon sen onun bizden üstün olduğunu söylüyosun.oysa ki o ben kendimi kimseden üstün görmüyorm diyo..senin ki kel alaka olmuş..ya ben antimodes u tanıyomuyum hayır, sadece açtığı topiclerden ve içeriğindeki anlatım tarzlarından ufak çaplı belirli fikirlere kapıldım onları da yazdım.söylediğim tek şeyde arkadaşım havalısın! budur.. meğer ne kadar aşağılara çekmişim bi daha yukarı çıkamıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 xaenin, yavru ceylan... iç güdülerinle değil beyninle hareket et plz rica ediyorum bak,tekrar oku ve nedemek istediğimi anla antimodes e bir şey dediğimiz yok. benimlede bi meselen warsa ö.m yoluyla halledebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 geçin artık bunları.tikky cemal midir ne onun konularına katıla katıla gülüosunuz bu çocuğun açtığı topiclere sırf muhalefetsiniz.yapmayın ya....düzgünce bir şey sormuş düzgünce cevap verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 tepki doğruda konu yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 doublew pati § 06 mart 2006, pazartesi - 22:08 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- sir sayende yeni bi kavram öğrendim manasız önyargı phew!!! sen bu işte uzmansın sanırım..neyse antimodes arkadaşım açtığın 2 topici biliyorm, ve hayatımda bu kadar zıt başlık ve konu içeriği görmedim, bu ne havadır! (kendini üstün görmeyle karıştırmayın)...2si sürekli bişeyi kanıtlamaktan bahsediyosn ama kimse sana yalan söylüyosn demedi ki....bazıları da yok kedi yok ciğer saçmalamışlar.sen benim durumumu nerden biliyosn ki bu kadar saçma bi laf söylüyosn!!! teyzene acil şifalar, umarım kısa zamanda iyileşir. yahu ben de nerem havalı nerde artistlik yapmışım diyorum? başımdan geçenleri hiç bir yorum katmadan foruma dökmüşüm, de ki bana "bak şu satırlarda havalı havalı konuşmuşsun tarzın havalı olmuş" de tamam diyeceğim, ancak olay başımdan geçmiş, sadece yazmışım, havalı olmak nerde onu soruyorum sana. başımdan geçen olaylar sana havalı insanların başından geçen olayları andırıyorsa yapabileceğim bir şey yok ama bu yani başımdan gelen geçen yazıyorum tavsiye alıyorum neresi neden batıyor bunun sana? Xaenin de yakın dostumdur, Chasten beni savunmuş yanlış anlamış bir şey yazmış olabilir, kedi-ciğer benzetmesine de bir şey diyemeyeceğim insanların düşündükleri kendinedir ben kendimi kimseden üstün görmüyorum üstün görmeye de çalışmıyorum ama başkası beni sana karşılaştırarak üstün görüyorsa da yapabileceğim bir şey yoktur. Bu arada sir hiç bir şey atmamış kafasından, gayet basit ve mantıklı bir anti-tez sunmuş sana, onu da anlayamadıysan basitçe açıklayayım: iki kişinin doğru bulduğu şey kesin doğrudur gibi bir mantalite yapmak pek akla yatkın gelmiyor insanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 niye çekemiosunuz lem bu adamı? haha süpersiniz ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 harbi çekemiyolar ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 hoslanmayan yeni konu acsin orda yazsin, burda baska bi mesele var. kimse de birbirini sevmek, hos gormek durumunda degil. teyzene acil sifalar, cok gecmis olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ewet abi adamın parası wardır nası harcıcanı bilmiyodur sonrada kendi açtığı topic de anlatıyodur kimse buna karışamaz we bunu eleştiremez...saygı duyun plz...ben bi 70 lik biraya 4 ytl verirken koyuyo adam bardağa.. skhgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 sen benim laflarımı inatla anlamamkta ısrar ediyosun üstüne de saçmalıyosun, ben ortaya tez mi atmışım ki, 2 kişinin dediği kesin doğrudur mu demişim ki! nerden uyduruyosn allah aşkına.dedim ki 1 kişi tmm da 2 kişi diyosa bişeyler vardır.bunun neresinden kesin doğrudur gibi bişey çıkardın.benim tezim fln yokki sir ün anti-tezi olsun.o anti-tezi açıklamışsın boşu boşuna sağolasın.ben ilk mesajı attığımda buraya 3-5 kişi mesaj atmıştı( yok 8-10 demeyin saymadım mesajları ama az kişi cevap yazmıştı) .ve o kadar kişiden 2 kişi benim söylediğim şeye yakın şeyler söyledi.sir de olayı astronomik rakama döküp yok 1milyar sinekten 2 sinek bilmem napsa gibi şeyler söyledi.yaw akıl var mantık var 3-5 kişiden 2 kişinin aynı düşünceyi söylemesiyle, 1 milyar sinekten 2sineğin bilmem napması aynı oranda mı? neyse işin hayırlı olsun da ben genel olarak açtığın konularda gördüklerimi söyledim. anlattıklarına yalan gibi bişeyse hiç söylemedim.neyse buraya cevap yazarsan ben cevabımı özeline yollucam..tekrar işin hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yahu burdan millet birbirinin neyini kıskanıcak allah aşkına. yok kedi-ciğer gibi karizmatik postlar atmışsınız. halt etmişsiniz. müzayedeye çıkmış etmiş aslanmış, milyon ytlik eşyalar alınmış, edilmişmiş. ee . yani siz kendinizi sorgulayın bakalım kıskandınızmı? benim açıkca söyliyim komiğime gitti. ama yorumda yapmak istemedım. aslında tepki gösterenlerde de sorun var. baktın adam uçmuş, hava atma moduna geçmiş, boşver yahu. takılsın o kendi bahçesinde. anti üstüne alınma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ben bisey anlamadim. simdi bu sirket niye sana devrediliyor? yani niye babana, annene, diger teyzenlere-dayinlara vs. degil? sorma nedenim su, anladigim kadariyla lise ogrencisisin, daha onunde uzun bir egitim hayati var; is tecrubenin de olmadigi izlenimini edindim. bu isin muhasebesi, vergileri cartlari curtlari bir cok yonu var. yani sirketin sana devrolmasi hem sirket hem de senin gelecegin icin cok mantikli degil gibi geldi. ailen bu ise ne diyor? not: amacim dalga gecmek veya seni kucuk dusurmek degil, birsey yazmadan durumu anlamaya calisiyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 antimodes şirketin işletmesini devraldı zaten. hesabını kitabını almadı ki şirketlerde bunlarla ilgilenen insanlar olur. ayrıca o dediğiniz mağazalara şirket denir pekala. ticari ilişkileri bulunan bir mağazadır, ve bir şirkettir. ayrıca, xaenin'e kedi ciğer meselesinde katılıyorum. burasının public bir forum olduğunu unutmayalım, ve senin otundan bokundan banane yorumlarından kaçınalım lütfen. nitekim, seni ilgilendirmiyosa girmezsin okumazsın hadi merakını gideremedin de girdin üstüne bir de okudun, yorum yapmazsın be adam. artık yani cılkını çıkarttınız. antimodes istediğini anlatır, istediğini söyler, ister 10 kızla oldum der, ister 10 kızdan posta yedim der. seni tanımıyorum ve bu partilerin ve kızlar beni hiç ilgilendirmiyo diyosunuz ama, şurda birisi sefgilim beni aldattı böhü diyince hepiniz birden tanımadığınız bu adama gelip boşver yahuuuu geçer diyosunuz. e bilader, demezler mi adama tanımıyosun sen bu elemanı sanane diye? derler tabi. ne cevap vericeksiniz? muhtemelen cevabınız şu olucak: sonuçta sevgilisi aldatmış yardım etmek gerekiyo psikolojik açıdan iyi değil. yaptıklarınız negatif yorumlar kabullenebilir cinsten değil. negatif yorum vardır negatif yorum vardır. sizinki kişisel saldırıya giriyor. yapmayın etmeyin derim. beybin'in yazdığı mektuplar bana göre saçma, girdim okudum ama yorum yazdım mı? yazmadım. hatta saçmanın da ötesinde kıçımla güldüm okuyunca. şimdi, beni nasıl erkek arkadaşına yazdığın şeyler ilgilendirmiyosa, edebi açı dışında başka yönden eleştirmek haddim değilse sen de buraya yazılan bazı şeyleri tolere etmek zorundasın. etmiyosan da sana tavsiyem duvarı mı yumruklarsın, kıçını başını mı çimdiklersin ne yaparsan yap pek umrumda değil açıkçası. başkalarının yaşadığı hayatlar size uygun olmayabilir. belki yetiştiriliş tarzınıza uygun değildir, belki de sizin erişemediğiniz daha yaşayamadığınız belki de hiç yaşayamicanız şeylerdir. siz şimdi gelip buna bok atarsanız olmaz ki ama? sonuç olarak antimodes burada istediği şeyleri paylaşabilir kuralların dışına taşmadığı sürece. senin de gelip burda kişisel saldırı yapmaya hakkın yoktur. herkes haddini bilsin, kaşınmasın. kaşınmaktan kastım, kendi komplexlerinden ötürü "banane" dedikleri şeylerin üstüne gitmesinler. banane kelimesinin anlamı beni ilgilendirmezdir bilmeyenler bilsin. seni ilgilendirmeyen şeyle ilgilenmezsin. buraya gelip saçma sapan cevaplar yazmazsın, saldırmazsın. çivisini çıkarttınız iyice herkes kendine gelsin sonra yok elaidi laf soktu, yok xaenin ayar verdi, yok antimodes çok havalı.. ağlar durursunuz paticik niye böyle oldu topiclerinde, adminlerle konuşmalarda, veya satır aralarında, özel mesajlarda. dediğim gibi, herkes neyle ilgilendiğini iyi bilsin. ilgilenmiyosa ilgilenmiyodur, yorum yapmasın kimse ilgilenmediği şeylerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ali de kizmis haha.. antimodes okumadim valla ama basarilar yavrum. /wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 arkadasim magaza ve sirket cok ayri seyler, eger bir sirketin basina gectiyse [ki ben oyle sanmiyorum] kendisinin bu tur alimlar icin gorevlendirilmesi cok komik olur cunku antika alim/satimi 3-5 kitap okuyarak veya "ben zevkli giyiniyorum heralde bu istede zevkim vardir" denerek yapilan bir is degil. birde 2-3 bin ytl tarzi fiyatlara satislar yapildigina gore zaten cok onemli bir muzayede yada daha kibarca onemli parcalarin acik arttirmaya cikarildigi bir olay oldugunu sanmiorum, cunku o fiyat civarina broslarin satildigini biliyorum bir antika satan dukkanda vede bir "dukkandi", brosta 1900'lu yillarin basindan kalma bir parcaydi, cok onemli birsey degildi. "buyuk paralarin verilecegi" tarzi bir kelime kullandigi icinde arkadasin, kendisinin heralde bir dukkani olduguna karar verdim, cunku buyuk paralar konusulan muzayedelerdeki fiyatlar 2-3 bin ytl'nin genelde 10-15 kati fiyatlar oluyor. neyse sirket veya dukkan olmasi onemli degilde bir cevap vermis olmak istedim. sirketlerin genelde bu alim islerini yapan, birden fazla elemanlari olur ve genelde bu insanlar universite mezunu alip, herangi bir tarih/sanat uzerinde okumus olurlar vs. yani teyzesinin "sirket" 'inin basina gecirilicegini yada alim isleriyle ilgilenilmesini isticegini sanmiyorum eger gercekten bir sirket soz konusu ise. /kesinlikle asagilamak, dalga gecmek vs. bir amacla yazmadim sadece aciklamak istedim "sirket" ve "dukkan" derken ne demek istedigimi/ [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 05:51 tarihinde, Mephisto_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 heheyt be.. 3k ytl de para mi? mephisto onu broslara veriyor be hergun. seklinde yaklasayim madem ben de. buradan yakalim bir de. hadi onu da gectik de adam dukkana sirket diyor diyelim. eee? nolcak yani? dukkanin basina gectim yazsaydi en basta millet `senin 8947539 sevgilin...` tarzinda yaklasmayacak miydi? antimodes, reroll whiner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 heh sirketin basina gectim diyince akbabalar dadaniyor iste yok onun 3 sevgilisi var bizim yok diye, maksat dogru kelimeleri secmek ki akbabalarla ugrasmamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 işin iyi niyetini anlıyorum. ama madem derinlemesine indik şirket ortaklık demek türkçede. şimdi, eğer antimodes tek ortaksa, ve eğer şirketi alım satım yani ticaretle ilgili şeyler yapıyosa bunun adına şirket denir. akbabalar gelsin sorun değil. ki zaten kendileri akbaba değil bokböceğidir. akbaba ölünün ölmek üzere olanın başında uçar. antimodes'e yapılan eleştirilerin saldırıların değeri ne ki? bokböcekleri bunlar, gelip vızvızlarlar sonra üstlerine basarız, yok yere topic kokar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar