Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 test serverda, full devout, benediction, toep, cloak of broodlord ve holy/disc spec. http://download.filefront.com/4837012;20118b70eb8497d06fe327b3299ca12ba00d070fcd0ca9333dac4d91c26a564ab13c45b198448710 hehe : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 imbah !! n3rf holy priests plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bu ne be lol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ayıp be blizz ayıp bende regrowthla oldurcem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 filefrontla sorun yasayanlar icin, download internet explorer kullanmayanlarin sag tiklayip save as demesi gerekmekte, yoksa explorerda acmaya calisiyor ve sacma sapan yazilar cikiyor. [ Mesaj 04 Mart 2006, Cumartesi - 21:45 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 hayır bana koyan kısmı dorf kız irenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 test realm sırası ne öyle be. 9k kişi vardı sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 800 kisi kaldi, azimliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 boşuna girmeyi beklemeyin bugün teste. sabah 11'den beri 5 kereden fazla sıraya girdim (her seferinde 1000 kişi daha ekleniyor kuyruğa), 1 saatte karakter getirme ekranında bekledim, fakat bir türlü güzelim adamları göremedim :p. ya gece 3-4 gibi olur bu iş ya da 1 hafta sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bi de olaya direk oha bu nası dmg ?!? priest olarak.. bakmayıp adamın manasına da bakmak lazım 2 warrior 1 priest i nerdeyse tek basına olduruyo ve manası yarılanmamıstı :/ warrior larda rahat 4.3k hp falan vardır priest te de 3k desek ?!?! :) ohh be dunya varmıs hem healer hem dmg dealer olabilecem :p bi de unutmadan adamın talent i ile ilgilide sunu soliim :) resmen fantazi yapmıs bence..power infusion falan..tam 40 sn lik video pvp si yapmıs adam..priest pve setlerinin cogunun +spirit i asmıs oldugunu dusunursek spiritual guidance divine spirit vs ile uzun sureli savaslarda daha etkili olunabilir diye dusunuyorum.. bu arada holy fire spell ini ilk defa goruyorum asmıs bi goruntusu var :) [ Mesaj 04 Mart 2006, Cumartesi - 22:44 tarihinde, Way tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 sacmalık nerf gelir yakında bu ne be hem heal hem dmg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 dwarf esmer female priest=oya aydoğan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 test serverdayim su an özellikle mageler ile duel yapiyorum, main caster sinif sonucta onlar genelde manam yariya bile inmiyor :> blizzard bi isi tam yapamadi yine her zamanki gibi, 31/20 disc holy ile cok can yakar priestler. trinket + power infusion = gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bizzat elcagzimla cektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 adamcagız yırtınıyor healla beni diye ama imba priestin gucunu bilmiyor. i r pvp :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 i r pvp lal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 cok güldüm ben de olaya ya : ) az önce hicbir buff olmadan (sadece flask var, trinket veya 31 discip buffi acik degil) 3 kere smite critledi (2 sec cast zaten) 1080 er hp den hesap edin : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ahah moviede adam patchin anlam ve önemine uygun olarak macrosunu omfg diye isimlendirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ss de divine spirit in yanındaki kuru kafa resimli buff ne oluyo? 2 dk dır dusunuyorum buraya bu ne?! yazıp rezil olmıyım diye bi turlu bulamadım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bg lerde tek umudumuz holy prilerdi heal için artık onlarda yok :( druidler zaten feral takılıyor shammy desen healmi shockmu hangisine mana harciim shadow pri zaten formdayken heal edemiyor eee? şakamı şimdi bun izlediklerimiz?tamam holy çok eziliyordu ama bu kadar güçlendirilmeside saçmalık ötesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 atarıs bız heal atarıs. feral olsakta atarıs teeyt =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 shadow priest feral druidden daha iyi healliyor. feral druid agit str ap crit chance vb. gittiginden mana poolu gercekten cok yetersiz oluyor. shadow priest de mana kullandigindan +healdmg +int vb. aldigindan shadowform disindayken mana sorunu yasamiyor[pvp icin]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 isin suyu cıktı yanlız disc/holy gidene +10 crit geliyo ki bence bu caster sınıfı icin asırı derecede fazla 3-5 crit neck ring armor toep derken dps i en fazla caster olacak priest..2.5 sn li smite la 4-5 vurusta en kral hp i olan adam bile inecek gibi gorunuyo..su ana kadar gelen class talent degisikliklerinde en abartısı oldu gibi bu olay..2-3 mc vs item i olan priest in 7k+ manası oldugunu dusunursek 300 mana lı bi talent le 2 sec cast li smite tan kac tane atabilecegini dusundumde bi an :o oldum..power infusion +trinket le aoe yapıldıgında su an ki mage den cok daha rahat farm yapılır heralde..sonucta abartı bi crit % si olacak.. bi de su an sinirden elim titriyo 11 gibi test sırasına girdim 6 k sıra vardı 30 dk once baktım 950 idi simdi disconnected olmusum :/ dedim sans eseri sıradan kopmamıs olabilirim diye bi baktım 8k sıra var !! :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 eet wissy haklı, bizim heallamamız ıcın 2 shapeshifti fln gozden cıkarmak gerek. ama ıste mana poolu bıtırmeden olmemek gerek bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 test serverlarına nasıl giriyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar