Krusty Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bu arada bende gelirim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 neden yazmamam gerekiyor? simdiye kadar yapilan butun lan partylere katilcak biri olarak elbette yazmam gerekiyor. neyse partyye gelenler nicklerini de soylerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 yahu bi tarih belirtin de düşünelim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 neyse önemi kalmadı artık arenda uçmuş zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 haydin ayarlayın baps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 o kadar geliriz falan dedik ama kimseden ses çıkmadı :) bir buluşma daha yalan oldu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Nerde ulan benim Small Charm ım Tam bu durumluk Bozulan Pati Buluşmaları Onarıyordu Kaybettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 yalan olmadi, sadece ben bi gaz verdim daha tarih belirlenmedi sadece : p coldwind ayarlasin derim ben, bi gaz vardi onda gecen : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 olursa bakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 yahu bnm ist e gelme 24 üne sarktı 17sinde gelcektim o hafta bjk maçı deplasmandaymış öbür hafta gidicem:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 gelecek hafta cumartesiye ayarlansın işte en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 daha cok var ya o zamana kadar iyi organize olalım öncekisi gibi caymalar olmasın. bi zahmet uykunuzu da uyuyup gelin dota atarken 20 deathle cıkmayın sonra karsımıza :) aslında adekste ps olsa iyi cakardım hepinize hee xD adresi bilmeyenler için google earth rulaz. beşiktaşa geçiyosunuz ilk olarak sonra haritada gösteridigim yere gidiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 silphatos sen yine aç topici. kafasına da yer ve zamanı yaz liste olayına geçelim direkt. [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 15:36 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 17-19 haftasonunu ayarlayani vururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 abi bu konu iyi işte bi zaman sölesin biri ben sölemem =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 18 cumartesi akşamı diyecemde herkese uymaz tabi penth dahil. Yahu gece ne işiniz var, uyumayın lan party rules. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Nisan başı falan ayarlayalım bence . Çok mu geç olur acaba ? Bu arada penth haftaya cumartesi satarsan çok fena şişlerim seni burdan kamuoyu önünde sesleniyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 vurmam 17-19 haftasonu uygun hale geldi tekrar : ) yapalim mi 18 inde? kaan iste icer, ordan geceriz zaten hepimiz lan party e gitcek adamiz sonucta [ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 07:53 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 bana uymaz nayır nolamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 yapalım da adam gibi yeni bir başlık açılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 nisan başı rulez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 sınavlarım bittigi an gelme olasiligim yuzde yuz elinize verebilecegim oyunlari soyluyorum dota cod jedi kendine getiririm adami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 git konuş ayarla efe, ayarcıdan para almıyolar aesdfds. ben gideyim bari bi gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 cod'da eline verecek adam getiririm istersen Efe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar