Alis Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 dedicated server olarak hangisini tavsiye edersiniz butce olarak 130 - 160 ytl arasi birsey arioruz. turkiye'de olacak 1024 ram min... 200 kisiye 1.1 ms max save edecek sekilde .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 host la ilgili bir fikrim yokta hala uo oynayanlar varmi bosuna para vermis olmayasiniz , fiyatlar 200 - 250 milyon dan basliyodu sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 alis sen sanırım daha once turkknet ile calısıyordun onlar o fiyata veriyorlar? birde benim çalıştıgım firmada da fiyatlar güzel gerçi istedigin özellik 225 ytl ediyor. ilgili isen : pm yollayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=172417 kısa bir süre önce forumda insanlara ben aldım kullandım diye övdüğünüz yere ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 eh halen kullaniorum ki ; sadece fiyat analizi yapiorum belki daha ucuzu vardir =) yoksa ben zaten webserverlarim turkknet'de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ee sen 160 ytl ye kadar çkabiliorsn ztn orayada 160 ytl veriodn ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NeoN- Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 1.1 ms nerden cıkartmayı düşünüyon? yan tarafta telekom olsa bile 1.1 ms cıkaramazsınki? tr hostlarında en ucuz soyle düşün oyuncu başı 1 milyon veriyosun 200 kişilik sunucuya kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ya bize de lazım server açma olasılığımız var bizim de. tabii öylesine açılanlardan olmayacak full pvp shard ve buna bağlı olarak pvp'ye uygun bir map yapmayı düşünüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 1.1 ms ping deil save time ms sadece ping icin bir terimdir bir olcu birimidir =) bu arada evet bakaym dedim daha ucuza server bulurmuyuz diye .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 açma server falan napıcan acıp, büssürü server var piyasada zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 daha ucuzdan kasıt ne 160 a kadr demişsin 159 mu ? lol bazı şeyler daha iyi görünüyo şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 her taraf server kaynıyor zaten paran cebinde kalsın boşver 2983569835 tane server var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 anlamadim emivoz =) neyse konuyu kitleyin isterseniz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar