DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 http://www.biletix.com/s_pages/anathema/ bu heriflerin tr de sevgilisi var bence,habire gidip geliyor garibanlar,bi ev tutsak cihangirden fln. bekliyoruz.
Mortis Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 aaa yeter kardeşim, benim gibi doomcunun kralını bile bıktırdılar.. gitmicem bu sefer. yeni albüm yapsınlar gelsinler öle ne bu paso aynı playlist aynı şarkılar aynı tipler =) mor ve ötesinden daha çok konser veriolar türkiyede
elesso Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yeni melekmi :( . sevmiyorum ben orayı ya,hele mayıs ayında hiç çekilmez.
sir Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 cumaları bronx'ta falan çıkıcaklar artık o derece..
shapshal Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 yeni albumunden şarkılarla fln diyodu biletixte
Creus Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 evet yeni albümden kesinlikle sölicekler. ztn sitesini takip edenler bilirler. anathemanın yeni 3 adet parçası yayınlandı itunes tan parayla alıp dinniebiliosunuz. hatta şöle bi c/p yapiim size --- anathema will release 3 new songs, on i-tunes in april to coincide with their tour supporting finish goth rockers him. the three tracks rumoured to be released are.. 1 one day 2 everything 3 angels walk among us there will be official announcements soon. -------
Nariel Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 güzel, hoş, harika vede çok güzelde. bu adamların bir işleri var türkiyeyle yahut da türklerle..
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yeni biseyler üretmeden ne bu anasini satayim 10 oldu be
khalad Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 açılmıştı sanırım :p ne kadar gelirlerse o kadar gidicez gibi görünüyor :)
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 acılmamıstı kardeşim yarım saat arama yaptım rezil olmayak diye! inassanı heycan ettirmeyin (şimdi acılmıstı aha link diye koysanız önüme cok pis mors olurum) :)
khalad Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 tamam açılmamış yanılmışım :) dog iki tek atalımmı ? :p
toggie Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 seviyolar demekki türk dinleyicilerini :)
Öne çıkan mesajlar