Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ilk 10-12 saatte eglenceli tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 bayiyo harbiden diyer baslama gezegenlerinin birbirleriyle olan fark i cok az o da kotu cok fazla deyisik olsaydi daha iyi olurdu neyse 2ci yada 3 uncu de belki olur istedigmiz performans neyse gozumu yeni cikacaklardan larry e cevirdim one zaman cikcakyi yaw? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Ben alamadım halen yaw =( Deneyemedik bir türlü hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ilk deniz kısmı güzel sonra karaya çıkıp ilkel kabileleri kurup, gerçek şehirleri yapmaya başladığımda oyun yetemedi sanki çok sıkıldım ilk bir kaç saat eğlenceli cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Space stage'de adamın birine 3 tane plate topladım, götürdüm adama, konuştum kabul etme falan çıkarmadı (aynı güneş sisteminde farklı bi gezegene götürmüşüm), ben de gittim gezegene bıraktım o plateleri. Hiçbi şey olmayınca kıllandım, uzaya döndüm, sonra baktım yanlış gezegene gelmişim, tekrar indim gezegene ama plateler yok olmuştu, geri alamadım. O da öyle kaldı zaten. Ormancı ırkı uzaya hakim olamadan bıraktı olayı. Ben de "atak ver" adında yeni bi tür yarattım, önüme geleni yiyorum zerg gibiyim valla. Gezegende ne kadar canlı türü varsa yok etmek istiyorum. Sonra tribal stage'e geçerim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Garip bi hata ile karşılaşıyorum oyunu açınca, hiçbir text okunamıyor kareler var bir sürü. Zorlayınca options'ı falan benzetebildim de, daha önce bu hata ile karşılaşan oldu mu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Drall said: diğer tüm minimum gereksinimleri ucu ucuna karşıladığı halde ekran kartından fire verdim. o da şöyle: benimki fx5200, onun istediği fx5600. yüklesem kaldırırmı ki ya? yoksa 5600 olsa bile mi kaldırmaz =( ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 stage 5 cok sorunlu yaw veya bende hata var zaten cok sıkuluyo insan stage 5 de su sistem diyo o kadar sistem arasinda onu ariyom surekli saldiri oluyo miller 10 gemiyle saldiriyo tek basima gidip olduruyom :) gerci yanima 2 allied ship falan alabilrimisim ama onu stage 2 deki gibi olmadigindan bulamadim ne vardiki soyle 500 gemiyle sisteme saldirsak hem cogu sistemde clonu kuruluyo bina ev kurulmuyo o da cok gıcık tek basima gezegeni ele geciriyom ne sacmaliksa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Oyun en aşağı vertex shader 2.0 kullanıyodur. FX5200 yanlış hatırlamıyosam 2.0 destekliyodu. Performans çok çok iyi olmasa da çalıştırır heralde oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Off süper şimdi de hayatta açılmıyor oyun, siyah erkanda bilgisayar kitlenip kalıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 tam su yaşamını geçtim kara yaşamına giricem oyun hata verdi kapandı =( tekrar denicem birazdan bakalım yine hata vericekmi buarada baya güzel oynanıyo idi kitlenene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 oha ne oyunmuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 oyun muhteşem... bi dk bile sıkılmadım... bütün gezegeni ele geçirdim... şimdi uzaya çıktım ve dibim düştü... 5 saatte ele geçirdiim gezegen, uzay da gözükmüo bile... çok küçük kaldı yaw... kendimi acaip küçük hissettim... oyunda gelişene kadar kaçtığınız yaratıkları geliştiinizde kovalamak çok zevkli oluo... oyunda gıcık aldıım bi özellik var: şehir sistemine geçene kadar yaratığınızı geliştiriyorsunz ama şehir sisteminden sonra binaydı gemiydi bokdu püsürdü... yarataıınızla ilgilenmiyosunuz bile... koskocaman imparatorluk oldum ve üstümde hala mağra adamı kıyafeti var... :( ama oyun çok güzel... walla bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 yok abicim ilgilenebiliyosun city halldan hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ama üşeniom... o kadar gezegen varki... arada yaratıklarlamı ilgilenim? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Durmadan yeni yaratık yarat abi, en güzeli. Kasıp kasıp uzaya çıkarttığım yaratık türüne saldırıyorum şu an aksfjhdslkfsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 çocuk yapmak gibi bişi bu ya. senin yaptığın bişi senin kontrolünde büyüyo bişiler yapıo falan. acayip komik. hatun milletini anladım valla şimdi, nasıl bir ego tatminidir ki hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 abi hiç b&w oynanamış gibi konuşmayın yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Cuce said: abi hiç b&w oynanamış gibi konuşmayın yahu o ap ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Ana menüde kamerayı hızlı hızlı bir yöne doğru çevirirseniz yapımcıların resimleri çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 nie böle bişi yapmışlarki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Easter eggler her zaman (tu) Ya bu arada burdan Maxis ve EA'ye selam ediyorum. Yaklaşık 30-35 dakikadır üzerinde çalıştıım city hall tam bitmek üzereyken oyun göçtü. Üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum kendimi. Oyunu bi daha oynamicam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 daha oynamadım oyunuda orjinali alınırmı multisi varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Parana yazık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Güzel oyun ama çok kolay geldi bana? İlk hücre aşamasında bayağı öldüm, büyük amcalar gelip beni yediler hep ama creature ve sonrası çok kolay geldi. Tribal ve civilization kısmını biraz daha detaylı yapabilirlermiş, bir de geçişler çok sert olmuş. Bir anda hücreden karaya çıkmak, balta sopa'dan tank'a geçmek abes kaçtı arada daha güzel şeyler yapabilirlerdi. İlk oynayışta eğlenceli ama :) Bu arada, aynı sorunu yaşayan varsa CCleaner ile registry temizledim oyunu sildim kurdum bir daha temizledim düzeldi. Sanırım oyunun reg bilgileri registry'de bişeylerle çakışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar