Sly-One Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 adam terliyorum demiş hala ayarla falan uraşıosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 dagilin , karisirim ben. istedigim dopige de akarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bana karşı olan düşüncelerin beni ilgilendirmiyor beni sevip sevmemen beni bağlamaz benim de seni sevmemem senin umrunda olmaz ama ben sana olur olmadık yerde gelip laf sokmam . sen gelip de insanların ortasında bana bir şey dediğinde kenara çekilip püsecek bir insan da olmadığıma göre . bana laf sokman da umrumda değil , sokmuşun sokmamışın kendi kapasiten . önemli olan arkasında duracağın bir nedenin var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 zauhuhauhauhauhuuu sly one ahauha hll:)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Sly-One pati § 02 Mart 2006, Perşembe - 23:43 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- adam terliyorum demiş hala ayarla falan uraşıosunuz. ahah sly one geldi tamam bu topicte ölürüm ben herhalde.Bıcakta yanımda ztn :( terliyorum.. Panjurları,perdeleri kapadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 canı sıkılmıştır.bence son günlerde paticik çok eğlenceli oldu auhuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 madem hersey sevmeyle bitiyor . sçsjnmsliselimxaeninpls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 courtney sakin ol çocuğum. ayh üzüldüm vallahi yazık çocuğa. agucubigicibü * ilgi gösterir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 vaniLLe pati § 02 Mart 2006, Perşembe - 23:45 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- madem hersey sevmeyle bitiyor . sçsjnmsliselimxaeninpls. Slm bayan çok haklısınız!!! benim msn im : [email protected] Tanışalım eminim cok güzel muhabbetler edeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 xaen amma laf etmişsin yine, bak yazar ol kral gibi yaşa belki avrupalar gider mahkemelere çıkarsın ününe ün kadar fistana bir zamanlar genç ama terlemeyen bir genç vardı dersin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 yürü BE SILAY WAN.Obi wan ın kardesimisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 vanille benimle evlenirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 arkadaşım cok acelecisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 7 satırda 1300 kelime kullanıp insanlar hakkında öyle bi karar veriyorsun ki, sanki gerçektende verdiğin karar %100 doğruymuş gibi , sende sıyrılıp gidiyorsun ortalıktan.ha senin kapasitende budur beni ilgilendirmez ama arkana dönüp bi bak, ben bu cümleleri söylüyorum ama asıl aciz olan ben olabilirmiyim? diye. ama yok. biraz felsefe sıkıp yüksek ayar kapasitenle hep karavana atıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 jabba nın abisiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 insan ortada bir sevgi kırıntısı görünce dayanamıyor ben ne yapayım,benim suçum ne? vanille duy beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Sly-One pati § 02 Mart 2006, Perşembe - 23:50 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- jabba nın abisiyim. Blow jabb? s dfsfhsdhusdfuhdsf OFF Pis yardım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 naptın ya sen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 khalad pati § 02 mart 2006, perşembe - 23:49 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- vanille benimle evlenirmisin? misin ayri yazilir.=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Krusty pati § 02 Mart 2006, Perşembe - 23:52 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- naptın ya sen öyle Hani derlerdi ya, Sex insanda bi ihtiyaçtır, Gayet normal bişey hah işte o hakkımı kullanıyorum.Normal bişey ;-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bu hayır mı demek oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 sly u nubi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bu kadar mühim bir konuda bile dilbilgisi kurallarına nasılda dikkat ediyor şeker şey işte :) peki cnm sen iste yeterki; benimle evlenir misin? p.s. : evim,arabam,yatım-katım yok emme kocaman bir kalbim var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 kim demiş onu. bir de ihtiyaç hakkı diye birşey war ise neden millet aç buna cevap ver pls! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 oha khalad'ın ciddi olduğu an. hipersohbet.com'a alalım sizi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar