Dynun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 sen bi kaybol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 250 gayet iyi bi puan aslında. Ama OBP çok önemli. ben 3,63 ortalamayla mezun oldum liseden 68 puan falan geldi össde. say2'den 250 ham puan yaptım, etti 318. Üniversitede bizim sınıfta benim kadar düşük obp'yle giren yok. Hatta 4'ün altında ortalamayla gelen yok. Hatta ve hatta 5-10 kişinin ortalama 5.00, okul birincisi falanlar yani. Ben süper lise çıkışlıyım, benden başka 1 süper lise var gerisi anadolu ve fen. Böyle yani. Lisede çok iyi bi puan çıkaramıyosanız çok pis abanın össye ki rahat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ben fen lise çıkışlıyım. 4.62 ile bitirdim. 78 civarı geliyor. güzel güzel =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 bu özdebirdeki töderdeki sonuçlardaki sınava giren kişi sayısı sınavda barajı aşmış sayılmıyo deilmi? Yani ben tam olarak yüzdelik dilimimi örenmek istedim ama buradaki sayıya göre yüzde almak doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 230 puanda kaldım...yazın sonunda 150 yapıodm ve şuan bıraktım çalışmayı çnkü çok sıkıldım.. edit:yanlış kelime [ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 18:26 tarihinde, BoaCh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 said: PS: Adın ne bi pm atsana yahu :) said: 250 neyine yetmiyor be başar..napıcan atom mühendisi mi olucan =) saol kutulu sayende adamın ismini de öğrenmiş oldum :) Bi sorayım okulda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 230 civarlarındayım.coğrafya,felsefe,psikoloji böyle acayip acayip derslerden yanlış çıakrdıkça öyle kalmaya devam etcek.Mat olmasa puanım su an 200lerdeydi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 vallahi bana herhangi bir bölümden baraj yetiyor. bilkent grafik isteyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 said: kutulu mutulu bişiler demiş işte: 250 neyine yetmiyor be başar..napıcan atom mühendisi mi olucan =) ben bu konuyu unuttuydum ya neyse ben itü, boğaziçi için abanıyorum. Bilimum mühendislik için. Telekominikasyon olsun, bilgisayar olsun elektrik-elektronik olsun, istiyorum epey yerler. Hayranım bunların ortamına olanaklarına. Ben oralara gitsem büyük adam olurum :) Birde kapasitem var kullanmam lazım işte boşa gitmesin, allah vergisi... Bir de Yıldız falan pek hoşuma kaçmıyor şuan öyle de bir olay var... [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 01:57 tarihinde, robinson tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 rapor aldıktan sonra baya bir artı$ oluyor puanlarınızda.o yüzden umutsuzluğa kapılmayında $imdiden.en azından ben de olmu$tu,tabi türkçe ve sosyalı yeti$tirmeyi çözmekten dolayı da olabilir =p diyeceğim $udur ki; kasın,kasın,kasın. p.s:uo da skill gelmiyor diye ağlayanlara kas,kas demeye benzedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 1 aydır falan evdeyim de henüz artış gelmedi. Ama ben hep sonradan açılıyorum genelde. Bakalım artık ne olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 "kasmayın lan iş olacağına varır." mahmut deterministoğlu her seviyeye öss matematik özel ders verilmez. mür:içeriye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 anadolu liselerinde falan yoklama alınmıyormuş doğru mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 bu sene bende misafir oyuncu olarak öss ye gireceğim stress yok heycan yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 yoklama alınıyor ama 25 gün rapor + 19,5 gün devamsızlıkla artık kimsenin okula gitmesine gerek yok. Çünkü devamsızlık hakkı yetiyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 her yerde alınma bırakılır anadolu liselerinde bırakılmaz..kesin kuralcı bi hoca vardır çünkü ve bu tarz kararlar çoğunlukla değil çoğullukla verilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 50 gün kaldı poff. Benim pilim bitti imdak ya yardım edin calısamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 1 gün hiç elini sürme derse,o bo$ geçirdiğin günün verdiği vicdan azabı ile tıpı$ tıpı$ çalı$ırsın ertesi gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Evet denemeden çıktım.Mat-2de daha bütün soruları yapabilcek kapasite yok yani matris felan görmedk+uzay geometri sux. 18 mayısta bitiomuş sınavlar artık rapor mapor toplamda 34 gün devamsızlık hakkım var.Ne olcaksa o zaman olcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 son aylarda 30-40 puan arttırılabiliniyor. moral bozmadan çalışmaya devam. Hem öss den sonra yazın neler yapacağını hayal et daha çok motive olursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 heyet raporu almak istiyorum da riskli falan dediler, ne riski var ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Heyet raporu daha sağlamdır? höh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 heyet raporunun bir riski yok da her babayiğidin harcı değildir onu almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar