Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

üç ay kaldı(nabız yoklama)

MaUWw

Öne çıkan mesajlar

evet deli gibi düşcek puanlar.
eşit ağırlık örencileri "türev alamıyoom integral yapamıyoom ühüüe" diye, fen örencileri de "ühüüü sitokrom-b nee, pil nee ühüühü" diye çılgın atıyo (ben de dahilim bu fencilere).
ha 1. bölüm puanları nolur bilmem de 2. bölüm puanları baya düşük olcak.
Sosyal ağlarda paylaş

mauww tercih edicegin meslek ne ki?say-ea-soz 2 ye gore aliosa,cozmen gerekio, oss kitapcigindan bak,hangi bolumden aliyo,eger 2nci bolum yaziosa,mutla 3-5 net yapman gerekio 2nci bolumun 2 bransinda da, o gereken net sayisi da yaziodu klavuzda,5 net mi ne ole bisi,sallamis olmiyim sen bi bak
Sosyal ağlarda paylaş

saoll.. bn össden bi şey beklemiorm. istediğim okula girmem için başka tür sınavlara giricem.taban yapmam yeterli ama sadece tabanda kalıp vasat olmak da istemiorm. dershaneye gitmemek için direndim çünkü kafamdaki meslekten başka bütün meslekler bende küçücük bi istek uyandırmıo ve bnm kararım da kesin. ama şimdi acaba dersahaney gitseydim de en azından istanbuldışı yerleri tutucak kadar puanım olsaydı da kendimi bu sınavda da mı kanıtlasaydım diorm. nesse çok da umrumda diil bunlar. ama dediğim gibi vasat olmak da istemem. şimdi deneme sınavlarına giriorm vs....bi de matematik dersi alıcam 1 ay.
Sosyal ağlarda paylaş

kojiroh
pati § 05 mart 2006, pazar - 21:30 [ özel msj ]
--------------------------------------------------------------------------------
evet deli gibi düşcek puanlar.
eşit ağırlık örencileri "türev alamıyoom integral yapamıyoom ühüüe" diye, fen örencileri de "ühüüü sitokrom-b nee, pil nee ühüühü" diye çılgın atıyo (ben de dahilim bu fencilere).

eheh kusura bakma ama çok güldüm :)
Sosyal ağlarda paylaş

3ay kaldi ben gidiyorum:)
sanırım "basarı grafigim"in düşmesi, uyuz rehberlikçinin anneme bunu abartması ve sonuç: gunde belki 20-30dk bilgisayar.
osym'ye egitim sistemine bu sınava herbişeye kafam girsin
280den 276ya düşen "başarı grafigimi" anneme yetiştiren rehberlikçime de
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...