MaUWw Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 permutasyon...ha tabi bizim permutasyon, bi an hatırlayamadım. türev, permutasyondan ii tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 kimya türkçe bitti...fizik bitti bitiyor..matematikten feci geriyim..biyoloji sormayın..geometri kişisel yeteneğim zaten.. pasif intihar modundayım feci saldım kendimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 dersaneyi bile saldım, umut yok benden :d 220 zor yapıoz say2 gerçi fen2 mat2 boşken yapıoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ohoo gençler umudu kesmiş bu sene şansı var haftaiçi dershane gruplarının çünkü puanlar deli düşecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 sanmıyorum o kadar düşeceginin insanlar deli gibi çalışıyor çünkü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 evet deli gibi düşcek puanlar. eşit ağırlık örencileri "türev alamıyoom integral yapamıyoom ühüüe" diye, fen örencileri de "ühüüü sitokrom-b nee, pil nee ühüühü" diye çılgın atıyo (ben de dahilim bu fencilere). ha 1. bölüm puanları nolur bilmem de 2. bölüm puanları baya düşük olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 acaba yanlış bölümdemiyim? say 259 söz 274 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ya biyoloji kolay gibi de sorun kısım fizik gibi, çalişmaya korkuyorum "nasil olsa anlayamıyorum bari yapabilecegimi yapayım" diyip ilk bölüme donuyorum, 280 falan geliyor ama 2. bölüm of of.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 parabole sinir oldum ya unuttum :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 okul puanıyla birlikte 300 puana ulaşmak için sadece 1. bölümü çözmek yetio mu? yani barajı geçmek- barajı fazla fazla geçmek için, 2. bölüm şart mı? (keşke sosyal olsaydım, tmyim mecburen matematikle uğraşıorm!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 mauww tercih edicegin meslek ne ki?say-ea-soz 2 ye gore aliosa,cozmen gerekio, oss kitapcigindan bak,hangi bolumden aliyo,eger 2nci bolum yaziosa,mutla 3-5 net yapman gerekio 2nci bolumun 2 bransinda da, o gereken net sayisi da yaziodu klavuzda,5 net mi ne ole bisi,sallamis olmiyim sen bi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 saoll.. bn össden bi şey beklemiorm. istediğim okula girmem için başka tür sınavlara giricem.taban yapmam yeterli ama sadece tabanda kalıp vasat olmak da istemiorm. dershaneye gitmemek için direndim çünkü kafamdaki meslekten başka bütün meslekler bende küçücük bi istek uyandırmıo ve bnm kararım da kesin. ama şimdi acaba dersahaney gitseydim de en azından istanbuldışı yerleri tutucak kadar puanım olsaydı da kendimi bu sınavda da mı kanıtlasaydım diorm. nesse çok da umrumda diil bunlar. ama dediğim gibi vasat olmak da istemem. şimdi deneme sınavlarına giriorm vs....bi de matematik dersi alıcam 1 ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 hangi bölümü istiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 konservatuvar tiyatro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 kojiroh pati § 05 mart 2006, pazar - 21:30 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- evet deli gibi düşcek puanlar. eşit ağırlık örencileri "türev alamıyoom integral yapamıyoom ühüüe" diye, fen örencileri de "ühüüü sitokrom-b nee, pil nee ühüühü" diye çılgın atıyo (ben de dahilim bu fencilere). eheh kusura bakma ama çok güldüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ya aslında 2.bolum daha kolay ama bilmedigim için biraz zor geliyo yoksa temel bilgilirei bildinmi 2.bolum yapabiliyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 hmmm say1: 230 say2: 195 hmm.. ama say2'den daha toplam çarpım bide dizi yaptık sadece. bizim dersane önce say1 öğretti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 3ay kaldi ben gidiyorum:) sanırım "basarı grafigim"in düşmesi, uyuz rehberlikçinin anneme bunu abartması ve sonuç: gunde belki 20-30dk bilgisayar. osym'ye egitim sistemine bu sınava herbişeye kafam girsin 280den 276ya düşen "başarı grafigimi" anneme yetiştiren rehberlikçime de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 okulda bi bok öğrenemeyince tabi umutlar kesilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 220 civarında filanım ancak:(( kısacası tembelliğin dibine vurmuş bi durumdayım... çalışmam lazım çünkü en büyük sorunum hep işlem hatası, biraz pratik yapsam düzelirmiş te kim çalışçak:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ya bi de bnm şölle bi durumum var, matematikte doğal sayıları yapamıorm ancak gelin görün ki problemleri çözebiliorm. bu nassı bi şeydir ki? herallde k sayısı ile m sayısının ne olduğunu bulmak pek sıkıcı gelio bna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 mauww sendeki durum bendede mevcut :) problemler daha kolay geliyor belkide bizde ticaret kafası var ondandır :p ilerde bakkal falanmı açsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 üniversiteliyim türev integral deli biliorum. sınava giriorum muahahhah hahhahhaha:=) yeni rakibiniz selam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 onlar genelde 2. bölüm soruları...ben aliyle ecenin yaşlarını bulma konusunda daa iiym:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 malik git hadi sen bi... nie giriosn ki? ztn tercih yapmazsan sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar