Natanyal Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 haha www.paticik2.com açtım gelin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 büyük bi heycanla girdim hayalkırıklıınauğradımnedenyalansölüyosun!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 nerde o eski paticik... :s wtb turuncu interface bu arada kedijans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 thelegbra § 02 mart 2006, perşembe - 23:23 [ özel msj ] 7 ay diyolar ya harbiden bi gidin ya ~~~~ her akli basinda olan forum kültürü hakkında yazı yazabilir, güzel bir ortam tasviri yapabilir. patiyi tartışıyoruz 6 aydan 7 aydan bahsediyorsunuz, insan çekinir, ben 6 aylıkken yazı yazarken 2 kere düşünüyordum acaba bana düşer mi diye -------------------- ha pardon o zaman. neyse en iyisi susmak laf sokmasınıda bilirimde hani önceden vardın ya şimdi bende 7 aylığım etmeyim laf bişi olur eskimiş birşeysin aman pardon. yok hatta şöyle yapalım üye aldıktan 1 yıl sonra post atmaya başlayalım sözlük misali okuyucu olalım. yakınca zenci/beyaz ayrımıda başlar(bkz: eski yeni) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 said: aquila simdi yeni akim cikmis ayar verme deniyo gencler arasinda. cevap veriyosun birine hemen karsilik sen bana ayar mi veriyosun oluyo takiben hakaret sacma sapan laflar, duzgun yazi yazamayan adamlar doldu, budur sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 forumları yaşam olarak almış kişiler hani herbi boku forumları olan kişilerde diyebiliriz. hani şu etrafta zırzırı dolaşıpta forumlarda durup sidik yarıştıran ya da "ben senden eskiyim/beyazım/milliyim/zartım zurtum" diye ayrımcılık koyanlar. ha o zaman forumların allah belasını versin yada direk paticik.com forumlarını alında münasip bi yerinize sokun. ha sorun bende mi? olabilir peki bu sorunları kendinizde aramayı düşündünüz mü? yoo... hiç bi zaman. forumlarda ana avrat küfrederler ardından hacklendim pardon derler nede olsa eskiler hacı paticiğin eskisi esfanedir birşey olmaz hani 10k madalyonum var senin daha balonun var derler. 2 tane kıçı kırıp gif'e sahip olan ünlü oluyor ilerde firmalara giricekler iş için 2 boktan çakan kusursuz oluyor yoksa olmaz tam kusursuz. her zaman için kendilerinden sonra gelen hatalıdır, kendileri değil... thelegbra sen kusursuzsun değil mi? kusurun yok süper bir insansın, açıkcası seni willowtan tanıyorum ve saygı duydugum bir kişiydin fakat gel görki forumlara bakıyorum direk 2 kişilik ve diğerleri. ya biz dicem farklı olcak pardonda biri burda çıkıp bana eskiyle yeni üye arasında ki farkı söylesin. aman allahım lamer ordusu dicem "zaman gençliği laf tutuşturuyor" dicek biri fakat kendileri diyince normal. ya bi siktirin gidin allah aşkına ya. şu foruma giriyorsam silkroad bölümü için giriyorum arada sırada konu dışına bakıyorum 1-2 değişik topic varmı diye ama ne görelim? boş... boş insan boş cevaplar.. kendilerini üstün gören insanlar. ha tekrar pardon siz eskiydiniz, ulu insanlardınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bu kadar laf ettiysen kesin madalyan yoktu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yeni ile eski arasında ki fark; yeni bıçakla uyuyor, eski normal. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 arfgadfg al bide burdan yak ha çok merak ediyorsan söyliyim vardı fakat işe alırken "kaç klık madalyonun var" demiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 entelım ayagına laf sokmaya calısan genclıgede hastayım konuyu cekıp ben sole bılgılıyım dunya abrısı ınsanbı degerler hebele hubeleye getırınce kendıelrını boole cok akıllı cok zekı ınsanalr sanıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 zekiyim hatta cin gibiyim üstüne entelim. sizlerde her zaman için hazır cevap vardır ve bellidir. komedi adamsınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar