arestides Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 stuner'ın videosunu indirdim beatitpunk'ı kesmiş, fakat beat ile oynayanın gerçek sahibi olmadığını anlamam 3 saniye sürmedi..ben beatitpunk'ı ayrı ayrı odi'ye konan'a kim'e bakteri'ye ve sayamadığım birçok adama teke tekte tecavüz ettiğine şahit oldum =)) bi kez bu adam heal pot kullanmıor sadece minor kullanıor ve minor combo denilen olayı yapıor..videodaki beat ise ne combo yapıyor ne de minor kullanıor..beatitpunk karakteriyle 2 kişi oynuyodu ve stuner'ın kestiği adam arkadaşının küçük kardeşiymiş..bu adama ilk başta np transferi diyoduk hatta ben de öyle sanmıştım daha sonra arenada doozer'ı tek dagger ile keserken gördüm ve bunu yapması 20 saniye sürdümü bilmiorm..sonra da üstümden geçen 2 debufferlı bi partinin yarısını kestiğini gördüm ve kalan 3 tane orc assasinin town çektiğine şahit oldum.. bu konuştuğum kişinin adı yani beat ile oynayan elemanın adı evren ve stuner'ı arenaya çaırdığını fakat onun gelmediğini söyledi..bugün yine arenada ::iamnoob:: diye shelli ve +8 daggerlı bi adamı, elinde sadece tek dagger ile keserken gördüm.. yani stuner üzgünüm ama beatitpunk'ı yeniden kesersen sana full shell+8 dual shard+8 kendim bulcam vercem haberin olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 auhau neyse deilmissin eet hakli arkadasini kardesi oynuomus charda [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 17:45 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 yok artık daha neler sonucta kesen :stuner: olen beatıtpunk kardesı oynuo dıe olmesıde gerekmıo belkıde stuner gıbı sadece pot kullanıp mause ıle skıllere basıo olamazmı? illa aynı combo yu yapmak zorundalarmı? we bı daha ızle oda combo yapıo 2 ayrı damage stuner werıo 2 ayrı damage beatıtpunk werıo...adam kesmıs ıste kardesım hemde catır catır... simokin lvl 64 150 k np blackcats in cyper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arestides Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 adam heal pot kullanmıo diorm hala combodan bahsediosun..stuner'ı arenaya da çaırmış gelmiomuş stuner madem kesio çatır çatır gitsin kessin diom ben de..istersen bu adamla sen bi arena yap bakalm nolcak =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 asil player iyla kucucuk cocuk arasinda fark olsun istersen be ? beititpunk i realdan taniorum adam senelerdir oynuo bu oyunu taa myko da bile oynamisti adam teke tek gel dedi tek daggerla kescem stuner benim bi iddam yok dedi cikti isin icinden ee peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 nasıl heal pot kullanmıyor ya gormuyomusun yanındakı mavılıklerı bu bır ıkıncısıde bekle az kaldı lvl 65 olayım bıde ıtemlerımı tamamlayayım herkesle 1 vs 1 yapcam olsemde oldursemde sonucta bu oyun ama yapıcam... simokin lvl 64 150 k np blackcats in cyper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arestides Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ben diom ki sana asıl beatitpunk heal pot kullanmaz sadece minor kullanır diom..videodaki çocuk ise sadece heal pot kullanıor ve r'ye basmış sonra skillere sırayla basıo dolayısıyla 2 tane damage çıkıo..sen bu olaya combo diosan bence hiç uğraşma 65 olmakla :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PUDING Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 gercektende hersekilde beatitpunk stuner undan dah ıyı bı player ve lvl nin hakını verıyo su an da cyphr daki en ıyı asasin o dıyebılırız.... arenada gercek beatitpunkla kapıssın stuner vede 2000 buff almadan bakalım nolcak sonrada koysun vıdeoyu da izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 arenaya çaardı ama gitmedim neden gideyimki elbet karşılaşacaz cz de bana diyorki ben kesersemde koyacaksın videosunu neden koyayım? kendi koysun onun ekranından görelim bakalım nasıl oynuyor .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 yapma bee cocuk r ye basmıs skıll vuruyo sırayla ve ılk denemede stuner uzaklasıo tekrar gerı gelıo yanı 70 lık bı adamın master ını acmak bu kadar kolaymı? ve istersen senle yapalım 1vs1 ne dersın tabı cyperda oynuyosan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 valla ben tanımamda ikisini serverlar farklı cunku ama 70 lvl adamın mause ile skill kullanması cok ilginc xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 neden? sence mause ıle skıll kullanmak ıyı degılmı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 sin mouse la skill kullanirsa nerden biliyim baska bi class a yonelmek yada oyunu birakmak iyi bi secim olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arestides Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ya ben gerçek beatitpunk'ı harbi harbi izledim çok merak ettim çünkü adamın kesemediği kişi yok şuan cypherda ve öyle bir minor basıp combo çekio ki minör baloncuklarından adamı göremiosun o yuzden bana anlatma..stuner kesebiliosan git kes, hatta 10 kez kapışın 1inde kes yine sana shell8 shard8 bulcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 marl_on daha once hıc denedınmı mause ıle skıll vurmayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 beatitpunk"i hiç pk da görmedim ama adını duydum ben duyduguma göre iyidir :) human"ların oynamayı bilen adama ihtiyacı var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 hic bi zmn o kadar lamer olmadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bu arada ben kesıcem demıyorum ama 1v1 yaparım sorun deıl keser keser lvl 70... ona sozum yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 benim dusuncem soyle mage kullansa bir ihtimal anlarım veya presit ama assian yada wariror gibi yakından attack yapan ve seri olması gereken adamın mause ile skill kullanmadaki zaman kaybı acıkcası bence amelelik o adam asisan koxpla kasmıs olabilir bisey demem ama bence baska char kullansa en azından assianlara hakaret olmaz xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 @tran... sen kendini niye araya soktun alla alla stuner la punk in kapismasi hakkinda konusuoruz ? [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 18:08 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ya sız ne kadar cok bılıyosunuz asasın ıle combo yapmayı tamam ya sız ne dıyosanız ole olsun kardes bılıp bılmeden konusma bu arada warsa aranızda farklı combo yapan gelsın bı ara 1v1 yapalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ya cyhperdeki rogueler de hep 62+ olmuş magic shield kullanıor pek dmg veremiom uyuz oluom yaw 400 300 arası vuruorum ama yinede teke tekten kaçmam canını milim kalana kadar indiriom ama o zmnda ben geberiom :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 benim dusuncem soyle mage kullansa bir ihtimal anlarım veya presit ama assian yada wariror gibi yakından attack yapan ve seri olması gereken adamın mause ile skill kullanmadaki zaman kaybı acıkcası bence amelelik o adam asisan koxpla kasmıs olabilir bisey demem ama bence baska char kullansa en azından assianlara hakaret olmaz xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 tran.. 000 in sin rehberini bi oku be hersey macroyla lvl kasmak mousela skill kullanmak olmadigini gortuceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 tamam sız devam edın... ıyı sohbetler... unutmayın herkesın kendıne gore combosu ıyıdır ama bu sıze baskalarının kullandıgı comboya camur atmanıza ızın wermez we mause ıle skıll kullanmak lamerlık deıl bılmeden bılmıs gıbı konusmak lamerlık olsa gerek... ıyı aksamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar