Miraul Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 sadece sende degisir disardakiler gercek sekilini gorur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 tutorial isterük ben kaplanımı at ile degistirmek istiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 sadece senin bilgisayarındaki wow etkilenir ama yasal degildir bununla ilgili acıklama wow forumlarında yapılmıstı onceden belki hala duruyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 itemizasyon,pet,binek üzerinde üzerinde yapilan skin değişimlerine izin verilior benim bildiğim ama karakterler üzerinde oynama yapamazsin tutupda gnomelere tıklıyamıyorum bunlari büyüteyim veyahut taurene felan dönüştüreyim bu yasal değildir. skin değiştirmeyi zaten usa forumlarindan görmüştüm. [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 18:59 tarihinde, Regalya tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 arkadaslar ben creature diye bi dosya goremedım burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ya adamlar nerden anlıcaklar kı sankı =)) yasak masak degıl. bu arada dosyaları yedeklemeyı unutmayın yoksa patch yapmaz makıne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 suark creatures dosyası yok bizde bulamadık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 beyaz renki epic tiger icin ne yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 yeşil epic tiger var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ben nefarian a binmek istiyorum nolcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 skin değiştirme: öncelikle arkadaşlar netten 2 program indiriyoruz 1-) winmpq 2-) shippynin verdiği editör[bu pek gerekli değil ama işe yarar] sonra i-world of warcraft dosyasının içindeki tüm datayı guvenlı bır yere kopyalıyoruz çunku patch ellenmiş datayı kabul etmiyor. ii-winmpq da open file diyoruz.gene aynı data dosyasının içindeki models.mpq ve interfrace.mpq yu açıyoruz. iii-ordan değişçeğimiz skini yani yeni skinin kodunu bulup [her ikisi için] masaüstüne atıyoruz iv--bu arada ne ile değiştirsem acaba diye merak eden olursa shippynin linkinden inen dosyayı açıp ordan bakabiliriz neyin ne olduğuna v-şimdi benim değiştirdiğim dosya creaturestaurencatdruidtaurencatdruid.mp2 di onun yerine almak istediğimiz skin mesela benimki frostsaberdı[bu masaüstüne attığımız dosya] onun adını birebir olacak şekilde taurencat koduna benzetiyoruz.[aynı şeyler texturelar ıcın gecerlı] vi-winmpq yu acıyoruz.gene models ve texture acıyoruz.ordan creaturestaurencatdruidtaurencatdruid.mp2 i silip yerine adını taurencatdruid.mp2 yaptığımız frostsaberı koyuyoruz. şöyle bişi yazmıştım vakti zamanında =). sorunuz varsa burda vardır herhal cevabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 legal degil bu yaptığınız, forumda okumustum, wowun core dosyalarıyla oynamak illegal, isteyen user agreementi okuyabilir orda acikca belirtilmis. addon statusu dışında bu yaptığınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 iide bişeyi ellemiyoruz ki?bize bir yararı yok blizz bunu yasakladıysa oyunda ınanılmaz haksızlık saglayan addonları yasaklamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 benim yaptıgımda mpqlara dokunulmuyor içinden alip dişarida kullaniyoruz patch de yapıyor oyunada giriyor çünkü mpqları değiştirmiyoruz yasal olmayan ve 1.9 la engellenen .mpq uzantılı dosyalari değiştirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar