Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

frostwolf un görüntüsünü zulian tiger le değiştirdim.

Regalya

Öne çıkan mesajlar

itemizasyon,pet,binek üzerinde üzerinde yapilan skin değişimlerine izin verilior benim bildiğim ama karakterler üzerinde oynama yapamazsin tutupda gnomelere tıklıyamıyorum bunlari büyüteyim veyahut taurene felan dönüştüreyim bu yasal değildir.

skin değiştirmeyi zaten usa forumlarindan görmüştüm.

[ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 18:59 tarihinde, Regalya tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

skin değiştirme:
öncelikle arkadaşlar netten 2 program indiriyoruz
1-) winmpq
2-) shippynin verdiği editör[bu pek gerekli değil ama işe yarar]
sonra
i-world of warcraft dosyasının içindeki tüm datayı
guvenlı bır yere kopyalıyoruz çunku patch ellenmiş datayı kabul etmiyor.
ii-winmpq da open file diyoruz.gene aynı data dosyasının içindeki models.mpq ve interfrace.mpq yu açıyoruz.
iii-ordan değişçeğimiz skini yani yeni skinin kodunu bulup [her ikisi için] masaüstüne atıyoruz
iv--bu arada ne ile değiştirsem acaba diye merak eden olursa shippynin linkinden inen dosyayı açıp ordan bakabiliriz neyin ne olduğuna
v-şimdi benim değiştirdiğim dosya creaturestaurencatdruidtaurencatdruid.mp2 di
onun yerine almak istediğimiz skin mesela benimki frostsaberdı[bu masaüstüne attığımız dosya] onun adını birebir olacak şekilde taurencat koduna benzetiyoruz.[aynı şeyler texturelar ıcın gecerlı]
vi-winmpq yu acıyoruz.gene models ve texture acıyoruz.ordan creaturestaurencatdruidtaurencatdruid.mp2 i silip yerine adını taurencatdruid.mp2 yaptığımız frostsaberı koyuyoruz.

şöyle bişi yazmıştım vakti zamanında =).
sorunuz varsa burda vardır herhal cevabı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...