BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 msn messenger programıyla msn e bağlanamıyorum ama miranda ile çatır çatır bağlanabiliyorum. hatta hotmail.com dan e-postalarımı kontrol etmek istiyorum ama şifreyi yazdıktan sonra beni mesaj kutuma yönlendişren sistem sürekli bağlantıyı sıfırlıyor bağlanamıyorum.. aynı şekilde webmessenger.msn.com da da aynısorun var.. nedir bu msn in benden istediği yeni bir virüs çıktı da haberim mi yok? bi yardım be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 aynı sorun ben dahil bir çok kişide vardı. ama bugün öğlen saatlerinde halloldu. şuan girebiliyorum. muhtemelen sende şuan girebiliyorsundur :). [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 16:15 tarihinde, LathspeLL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ben giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bende giremiorum malesef.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ben giriyom ahahaa muckxx öptümm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 hala bir gelişme yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 msn in bu kadar hızlı olduğunu hatırlamıyorum süper bi şekilde kullanabiliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 tık yok valla ne hotmail ne msn senin adsl mi kablo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bağlı ama mesajları 10 dk. gecikmeli gonderiyor [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 22:49 tarihinde, _AvengeR_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 sistem saatinizi kontrol edip düzetlio bide oyle deneseniz,uamrım çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 herkeste vardı sorun sanırm. baska aletler msn e girerken messenger girmiodu cok garip :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar