shimana Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ben şu anda bass ı çalarken serçe parmağı da kullanyorum bir sorun çıkarır mı? hayır ben misal sağ elde hangisiyle basıosam solda da aynıyla basmaya çalışıyorum ki daha kolay alıyo beyinb. ama hızlanmaya başlayınca problem çıkarır diye de korkuyorum. zira heç yok dört parmak çalan etrafımda. ne dersiniz??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 hangi eli kastediyorsun? sol el ise elbette 4 parmak kullancaksin zaten, normali o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 iki elde dort parmak kullanmiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 2 parmak yeter abi 4 parmak gösteriş oluo bende kasıyordum 4 parmaktan daha iyi suan 2 parmağım hatta 3 parmak kasıodum belli bi yerden sonra kitleniyor beyin 2 parmak rulz yada pena ile çal yada Slapp ow ye:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 "4 parmaın var 6 telli bası napacan?" gercek bir diyolag,taksmden ali abi vardır,bilen bilir,pena almaya bile gitmem onun olduu dükkana,cünküm pena alcam cıkcam sanarken hiç istemediim bi gatarın taksidine girmiş bi şkelde cıkarım dükkandan. aman derim! konuyla alakam varmı,yook tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 heh wendigo sağ el tabi ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 iki parmak yeterli bence , 3 parmak bile gereksiz,kas iki parmakla aynı hızda çalmaya çalıs.saka gibi 4 parmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 3 parmak bile yeterince abzürd bence :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 5 parmakla çalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 courtney fake misin??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 16 parmakla çok rahat çalıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 1-2 tane calsan tamam da 4 tane calarsan kolay kolay yirtamazsin hapisten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 iğrenç espri. şahitsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bşi olmaz kas gitsin .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 sağda hangisiyle basıyosam solda aynısına basmaya çalışıyorm..nassı ya zor olur o iki parmağa kas metronomlu miss gibi işte,, 3 tede hızlanırsın heralde ama hangisi kolayına geliyosa lakin sol ve sağ aynı parmak olursa sakatlanır mazallah parmakların zor olur be ya.. zatenbakarsın yeri gelir 4 parmağınla aynı anda furursun:_) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 in flamesin bassçisi 4 parmak kullaniyo ve hizina hiç kimse yetisemiyo parmak arttirmak baslangicta gereksiz gözüksede ilerde hayvani bir hiza ulasmayi saglar ama serçe yüzük orta isaret serçe yüzük orta isaret seklinde kullanirsan tabi solda bastigin parmakla ayni olsun diye kasarsan hizlanirmisin bilmem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 pek güzel salladın be duende peter cok regular bir basscıdır. bunu diyen de benim, ona gore dusunun de cevap yazın yani öyle olmasa yazmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 wes borland 4 barnak caliyo ama gerci müziginden cok, sebekligi ön plana cikiyo öyle islere girisenlerin (ki ben wes borland'i cok severim : p ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 not: wes borland bassci degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 evet, ritm gitaristtir 3 numara sacli herifle karistirdim : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 gayette hizli bi adam iste ritm gitar gibi caliyo bide sey aklima geldi mesela wictor wootenda slap için fln farkli seyler gelistirmisti bikaç numarasini görmüstüm basparmagiyla vurduktan sonra bide alttan cekiyodu 4 parmagiyla arka arkaya cekiyodu alt telleri vs. sanirim o adamda onun sayesinde hayvani hizli olmustur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 aslında ben farklı şeyler denemek istiyorum. klasik tarzlar dışında şeyler de (dört parmak çalmanın alakası yok o mecburiyetten) bulabilirsem denemek isterim. bu dediğn slap tekniğini nereden bulabilrim mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 tappingle cal devamli. kizlar hastan olur hem de tipir tipir calarsin cift el girisip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ^moonlight sonata çalıom tappingle ama ekmek çıkmadı hala,ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 heheheh. yok abi benim hatun yapmakla işim yok (gay alert demeyin dağıtırım:). ben zaten iki sene kadar konsere falan çıkmak da istemiyorum her ne kadar okuldaki her grup bascı arasa ve "abi valla yaparsın, sorun değil" dese de. ben zevk için çalıyorum bası, bi de gerçekten iyi çalabilmek için tabi. ha grup olayına niye sıcak bakmıyorum, çünkü eğer bir grubum olursa şarkı kasmak zorunda kalacağım için. ben teknik çalışmak istiyorum sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar