Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4 armak bas çalmak sorun yaratır mı?

shimana

Öne çıkan mesajlar

ben şu anda bass ı çalarken serçe parmağı da kullanyorum bir sorun çıkarır mı? hayır ben misal sağ elde hangisiyle basıosam solda da aynıyla basmaya çalışıyorum ki daha kolay alıyo beyinb. ama hızlanmaya başlayınca problem çıkarır diye de korkuyorum. zira heç yok dört parmak çalan etrafımda. ne dersiniz???
Sosyal ağlarda paylaş

"4 parmaın var 6 telli bası napacan?"
gercek bir diyolag,taksmden ali abi vardır,bilen bilir,pena almaya bile gitmem onun olduu dükkana,cünküm pena alcam cıkcam sanarken hiç istemediim bi gatarın taksidine girmiş bi şkelde cıkarım dükkandan.

aman derim!

konuyla alakam varmı,yook tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

sağda hangisiyle basıyosam solda aynısına basmaya çalışıyorm..nassı ya zor olur o iki parmağa kas metronomlu miss gibi işte,, 3 tede hızlanırsın heralde ama hangisi kolayına geliyosa lakin sol ve sağ aynı parmak olursa sakatlanır mazallah parmakların zor olur be ya.. zatenbakarsın yeri gelir 4 parmağınla aynı anda furursun:_)
Sosyal ağlarda paylaş

in flamesin bassçisi 4 parmak kullaniyo ve hizina hiç kimse yetisemiyo parmak arttirmak baslangicta gereksiz gözüksede ilerde hayvani bir hiza ulasmayi saglar ama

serçe yüzük orta isaret serçe yüzük orta isaret seklinde kullanirsan tabi solda bastigin parmakla ayni olsun diye kasarsan hizlanirmisin bilmem...
Sosyal ağlarda paylaş

gayette hizli bi adam iste ritm gitar gibi caliyo

bide sey aklima geldi mesela wictor wootenda slap için fln farkli seyler gelistirmisti bikaç numarasini görmüstüm basparmagiyla vurduktan sonra bide alttan cekiyodu 4 parmagiyla arka arkaya cekiyodu alt telleri vs. sanirim o adamda onun sayesinde hayvani hizli olmustur...
Sosyal ağlarda paylaş

heheheh. yok abi benim hatun yapmakla işim yok (gay alert demeyin dağıtırım:). ben zaten iki sene kadar konsere falan çıkmak da istemiyorum her ne kadar okuldaki her grup bascı arasa ve "abi valla yaparsın, sorun değil" dese de. ben zevk için çalıyorum bası, bi de gerçekten iyi çalabilmek için tabi. ha grup olayına niye sıcak bakmıyorum, çünkü eğer bir grubum olursa şarkı kasmak zorunda kalacağım için. ben teknik çalışmak istiyorum sürekli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...