Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Bayadır oynamiyordum ve hali ile mission da yapmiyordum. aslında Misillenin nerf yediğini biliyordum da , bu kadar olacagını tahmin etmemiştim. Misille skillerim full ,advanced skiller de 4 -5 , Caldari BS de 5 ,da su webifierler yada herhangi bir frigate ye torpedo atayım dedim torpedo gayet guzel yetisiyor vuruyorda , ama torpedo en yuksek damage frigate ye 40 civarı bir şey gördüm.Bu kucuk gemileri kim ne ile hallediyor ? Light misille denedim , onlara karsı pek bir etki göremedim.45 damage condora light misille ile pek etkili değil. ne kullaniyorsunuz ? Railgun , Blaster , Drone , Laser veya eskiden Smartbomb kullaniyorlardı o mu ? aslında mission 4 Bs Raven high slot setup ne olmalı şu an ? full siege + turret ? turret ise ne ? en etkili olan nedir ? yada ver droneleri bak keyfine mi diyorsunuz ufak gemilere karşı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Zaten Level 4 leri solo yapman imkansız gibi bişi... En az 30 milyonluk skill lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Missile nerf? Precision missile'larını denemedin galiba. Korkunç şeyler, en kısa zamanda en ağırından ayar verilecek gibime geliyor. Olmuyor yoksa Raven tam ezici gemi oldu her alanda (Bana koymuyor gerçi caldari bs + missile skillerinin hepsi 5 :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 precision missilelari harika gercekten. ama sen onlari PvP de kullan, lvl 4 mission da tak iki small laser short range kristal ile, drone kullanmana bile gerek kalmaz. sevgiler [ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 09:20 tarihinde, under_the_runes tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 onları denememiştim tesekurler , denemek gerek , eski ekol misali standart takılıyorum su an :) neyse Drone destekli 2 adet medium energy modal pulse beam l le hallediyorum. cevaplar icin tesekurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar