khalad Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 kadıkoyde hem içki hem nargile yapabilicegimiz reçel var moda'da oraya gideriz yaşı tutmayanlarda sorun olmaz zaten dedigim gibi akşam kalırsamda bara giden olursa gelirim şu anda gelirim diyenler kesin olarak gelirse güzel bir kalabalık yaratıcaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 adam gibi bi yere gideriz sonuçta.nargile içmeyi sevmeyen ,dumanı sevmeyen insanlar varsa başka yerlerde bulunur...(dumanı sevmeyen insan mı o_o ben ne dedim ya) herneyse.arenda geçmiş olsun [ mesaj 03 mart 2006, cuma - 20:12 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 20:12 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yarın1 de unutmayın bide herkes buluşcamız yerin tarifini anladı dimi..bişi olursa arayın beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yalan oldu ben gelemiyorum. sorry pls. kenshin o kadar anlattın ama :( eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 len muhallabi...bi göremedik yüzünü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 %20 ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 sex drugs rock n roll olsun doğru hatırlıoasm en son bulsumaya gittimde paticik pepelkti yokcok salldım ama baya oldu 2 yıl fln hey gfidi günler ben alexi prawler ntaural jedi eraq mesh hep aynı tafa bi yaz boyucna bulsutk kmse gelmiodu dy bakalım bu nası olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 natural zaten kadıköy'dedir, rastlarız; mesh normalde bizim buluştuğumuz saatlerde uyuyor olur, uyanırsa getirebiliriz; alexi en son yatışlardaydı, res plz yaptıysa bilmiyorum, ama o da o saatte uyuyor olur büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bende uğrasyabilrim kadıköyden giderim artık gs maçına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 i kiss you babcuuuuummm...=) bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 son dakika olumsuzlugu var bende :) annem para bırakmamış arkadaştan borç alabilirsem gelicem :p ne hallere düştüm :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 nereye kaçicaksinz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 arkadaşlar kusra bakmayın ben daha kötü hastalandım gelemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 isim falan belirtmedim uğraşamıcam :d..siz kendiniz çıkın şu benim diye :p [ Mesaj 04 Mart 2006, Cumartesi - 19:14 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 klasik buluşma işte nargile kola vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 onu ozel kılan sohbetler...bence baya zevkliydi.ama ben erken kalkmak durumunda kaldım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 yokladım kaçtım bende. selam ederim herkese :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 beni pek sarmıyo muhabbetler... siz eğlendiyseniz sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 harbi tam yoklamaydı -selam ben muhallebei -selam -selam -selam -neyse hatun var ben kaçar :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ilk resimde cebimden telefonu almaya çalışıyordum çok abidik gubidik çıkmışım :) dem'den sonra rex'in sokagında takıldık kimliksiz arkadaşlar yüzünden liman kahvesine'de barınamadık olsun ama 1 saatte gelen garsonlu bir mekana gittik oda güzeldi bende ayrıldım ablamın gelmesi ile ama arkadaşlar şu anda halen daha devam ediyor sanırım takılmaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bu arada ben msnimi veriyim arkadaşlar eklesinler :) [email protected] arenda geçmiş olsun artık diğer buluşmaya :p yakında birşeyler ayarlarız zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ben çok gelmek istiodum ya uff...... :'( [ Mesaj 04 Mart 2006, Cumartesi - 22:22 tarihinde, arenda_duwcal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 mis çiçek.muahellebi gibi muahbbet oldu. eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 çok ciciydi, her safhasında eğlendim bu sefer valla. [email protected] benim msn olur, ekleyebilir olmayan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 kusura bakmayın arkadaşlar yineden. bir daha ki buluşmada takılıyorum sonunda kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar