Fly Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 geçen ipod yaklaşık 20 cm'lik bir yükseklikten düştü. hala şarkı falan çalıyorum da çok önemli sorunlar çıktı : - şarkılar arası geçiş yapmak çok zor, mesela 10 dakikalık parçalarda en az 10 saniye bekliyorum menüye dönmek, sesi alçaltmak için. - ipodu bilgisayar tanımıyor !!!! şarkı markı hiçbir şey atamıyorum yani. sadece removable disc olarak görüyor (ama device manager'dan bakınca apple ipod bla bla diye açıklama gösterebiliyor). teknik servise vermek gibi bir seçeneğim yok, yurtdışından geldi. sitesinde itunes ü silin ipodu bir daha kurun falan diyor da bunu yapsam işe yarar mı ? veya türkiyede ipodu götürebileceğim bir servis var mı ? (tamiri için aletin kendisi kadar para istemezlerse tabi) [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 23:18 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 faturası varsa dünya çapında ipodun 1 yıl garantili(aldığın yerde 2 yıl). bi restore falan yap aleti işe yarar umarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 faturası yok veya bulamıyoruz : artık takoz olarak mı kullanacağım bu aleti ? yoksa bunun seri kodundan üretim tarihini falan alıp tamire yollayabilir miyiz ? (garanti süresi dolanlar için ipodun kendisi kadar para verin, değiştirelim diyorlar, o değil benim dediğim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 aldığın yerden istesen bazen veriyolar? kredi kartı ile falan alındıysa ekstreside işe yarayabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 hani ipod testlerinde üstünden araba geçse bile bişey olmuyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 öhe nerede yazıyor bu ? (veya sazanlık yaptım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ipodun üstünden bırak arabayı ayağım geçse kırılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 http://arstechnica.com/reviews/hardware/nano.ars/3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 i podun kendisi kadar para vermenin mantığı ne? kendinden bir parça olarak mı görüyo insanlar bi süre sonra da "illa benim bozuk i podum" diye gezicekler=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 "extremely durable" demiş ya sinir krizi geçirdim okuyunca, bir bilemedin iki karış yükseklikten düşüp yamuldu alet (20 cm değilmiş), bunlar bana çok dayanıklı diyor. format atarken sorun çıkardı atamıyorum dedi beni de 5 saat bekletti. geri yolladım aldığım yere bakalım tamir edilebilecek mi.. o aynı fiyata tamir olayı da şu : http://www.apple.com/support/ipod/service/faq/ [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 18:06 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 çok komik be o kadar mesafeden düşüp de bozulan şey nerde çinde falan mı yapılmış baksana pls =) geçmiş olsun [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 18:02 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 evet çinde imal edilmiş :) yardımlar için teşekkürler herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 muhaha np :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 garanti kapsamında olması lazım, bozuldu diye götürürsen gereğini yaparlar. olmadı hemen yenisini verirler ki öyle yapıyor saftirikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 walla benm ipodnano 5-6 kere 1-1.5 metreden düştü hala sapasağlam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yaw sen nano ile napıyonben onu anlayamdım 1.5m nedir o_o acımadın mı güzelim nano ya:)) bende nano almayı düşünüyom ama tam kakar veremedim ipod mu nano mu:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 benim 20lik emektar ipop um biçok kez çeşitli yüksekliklerden düştü ıslandı hatta bi keresinde kayarken kara düşürüp üstünde zıplamıştım(yanlışlıkla) ama taş gibi hiçbişeyi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ipod nanolar flash disk mi kullanıyor ? edit : faturaları 2-3 gün sonra alacağım da, şimdiden bir koruyucu kılıf almak istiyorum. ipodla çıkan kılıf biraz ince bir de içindeyken ekran gözükmüyor, anlaşılmıyor ne yaptığım. bazı kılıflar var burda, herhangi birini deneyen ve tavsiye edebilecek olan var mı ? [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 22:21 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 evet flash disk kullanıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 walla ben miniyi bayagı bı düşürdüm hiç bişi olmadı en sonunda alet cebimdeyken kulaklıgı ekranına gelecek şekilde yere düştüm o zaman ekranı patladı , ama menü ezberimde oldugu ıcın kör topal şarkılarımı dınlıodum. tabi pil ömrü bitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 demekki kılıf şart harddiskli ve ince modeller için. [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 21:28 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 walla bende creative vardı bütün tuşları çalışmamaya başladı bide ben dürürüp biyerlerini kırmıştım onu geri yolladım elimizde ondan kalmadı dediler bize isterseniz 5$ ve bozuk aleti verin 1 üst model verelim yada bekleyin aynısı gelsin dediler bizde 5$ verip bir üst model aldık. ama hiç iPod um olmadı. onların garantisini bilemem......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Götürüyorsun servise , bişey oldu buna sapasağlamken bir anda bilgisayar tanımamaya başladı diye hikayeni birazcık değiştiriyorsun . Alıyorlar , 1 hafta içinde haber veriyorlar . Ya yaptık diyorlar ya da ''hadi ulan iyisin gel gel yenisini verelim'' diyorlar . Arkasında serial numberı var ipod 'un , emin değilim ama faturası olmasa bile ordan kontrol edebiliyorlar . Yani ben en son arkadaşlarla eğlencesine merdivenden yuvarlanırken kırmıştım ipod' u . Gittim servise böyle böyle dedim de faturayı bulamıyorum diye izah ettim . Olsun garantisi varsa biz yaparız dediler . Gittim ipod video aldım onu tamir etmek yerine nedense . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 xaenin o kadar zenginsin ki :S ickiler senden olsun. cemshit creative servisi nerde var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Öyle bir şey yok E.E : / Ama içkiler benden olabilir . Herkese benden margarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar