Chemical Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bööle kapıdan buda masası (masayıda ben yaptım, hatta rafları duvardaki panoyuda, tavandaki kompratman rafınıda ben yaptım.) aha buda yeni aldığım kompresör:) düzgün boyamalar bekliyorum kendisinden malum tuzlu bir cihaz. 60litre. mevi hortumda aslında havagazı hortumu fakat en sağlıklı basınca dayanıklı ve ucuz hortum o olduğundan onu kullandım, bağlı olduğu cihaz kompresörün havadaki nemin yoğunlaştırıp boyaya su karıştırmasını suları tutarak önlüyor bi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 oha kaç para o kompresör ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 aslında yerler falan bukadar karanlık değil, kamerayı kullanmayı pek bilmediğimden yerleri karatmış. 4 tane florasan taktım lan nereye karanlık futbol sahası gibi park yeri bile aydınlanıyo:d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 1 aylık baraj inşaatında çalışıp aldığım asgari maaşın 3/1 i gitti kendisine:). eski fiam kompresör bobinleri yanarak rahmetli oldu. [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 20:59 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 maşallah yeni icatlarını bekliyoruz mucit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Hacı ayıptır sorması napıosun orda :)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 hayirli olsun. ben masanin kenarinda duran muhtelif yerleri iplerle sarili tahta cubuklu olayi merak ettim. dededen kalam camasirlik diyecegim ayip olacak sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yerdeki mancınık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 atın şu herifi ya hala burdamı bu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 trebuchet abi o:) yanındaki küçükte catapult voys ben yazamadan bilmiş. ha bide büyük olan 11-12 metre atıyo, küçükte boyuna göre bişiler yapıyo işte 2-3 metre:). boyutlarına göre orantılı atıyolar malum. [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 21:36 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 oha çok gusel ozaman fala helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 hehe aoe de oynadigimiz alet yani. kac gold`a aldin? :) [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 21:42 tarihinde, rahatsiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ben baban olsam bi marangoza çırak verirdim seni. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 marangoz mu olcan len eahuhu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 marangozu chemical a cırak versin be:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 amanin trebuchet... ne atıon onla? domates biber patlıcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yuh balkonda olmayan yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 her eve bi' chemical lazım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 'evim evim güzel evim' olmuş. güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 chemical walla gıpta ettim nedim güsel cok güsel olmuş... eh artık yeni proje haberlerinide yayınlarsın burda.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 hazır başlamışken şu telekom a da bi server yapsana yeni çökmeyeninden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 o balkon çökmesin aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 chemical 14 yaşında değilsindir işallah :) tesisatı kurmuşsun, icraat bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 hobi uğraşları için güzel.ama orda rahat çalışılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 hep hayalimdeki odanın değişik bir modeli olmuş. içeri girip saatlerce kendini kaybedecek bir oda valla helal chem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar