thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 level 60 chinese gold farmers maduru bir warriorımız var :p kendisi çıplak :d bu karaktere nereden set toplamaya başlamak lazım? ben ahden str stam veren yeşil plate parçalara bid yapmaya çalıştım 53-54 itemlarına. bundan sonra hangi instancedan başlamak mantıklı olur? bu halde ubrs'a falan alırlar mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yesilleri giyecek, bloodelf ve furbolg kesmeye baslayacak. biraz para yapip bir iki mavi satin alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 st mara fln yap birazcık kalkanla leggsin mavi olur hiç deilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 para var karakterde, zaten onun icin yesil parcalara bid koyabildim. x of the bear parcalari falan ile aşırı noob gözüküyor, st grubuna bile almazlar gibi gözüküyor :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 strat, scholo, dm vs ne varsa yapın işte, sanki herkes onlara başlarken tamamen rare eşyalarla mı gitti. oynamayı biliyorsa (instance mantığını falan) sorun olmaz o kadar. daha zevkli hem zor olunca. tabi server'ına bağlı, magheridon'da falansa kolay gelsin.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 toplamda 2 gün bile sürmez, standart strat-sclo ekibine dahil olmanız. yapacağınız şey basit, yeşilleri bidledikten sonra arka arkaya 4-5 tane zf, arkasından 2-3 tane st yapıp, 4-5 tanede princes runa katılırsan üstün tamamen 45-50 civarı mavi itemlerle dolar. sonra klasik strat-scolo-ubrs ile 55+ mavileri tamamlayıp sonra sürekli dm-tribute yaparak toplamda 15 günde falan mavi konusunu kapamış epik arayışına girmiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 hiç vakit kaybetmesin bence zf ve st ile. mavi olacak diye düşük level yerlerle uğraşmanın pek gereği yok bence. illa düşük level olacak diyorsa da dm east, brd, lbrs (başları) falan yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yok la sm ye gıt hem kolay hem rahat. herod moerd dusur sora st mara yaparsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 scholo strat 10 man raid lere girerse kimse sallamaz itemlarını. yeterki sölesin mt olmicam die. bunnarı 5 man yapmak baya zor bu gun skyfury epic helm quest icin girdim pişman oldum çıktım bide partidekilere küstüm, hıyarlık ettiler. burdan o dallamalara son deed konusunda yaptıkları adilikten dolayı allah ne halleri varsa versinler diorum. strat scholo yapmaya başlasın kimse sallamaz zaten 10 man e adam bulmak zor(not: class raid yapmasın herkes ondan main tank bekler yapamazsa üzülür) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 "chinese gold farmer mağduru çıplak bir char" nasıl yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 parayla level kastirmis sadece level kasiolar itemsiz kaliosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 hayir :D arkadasimin accountuydu onunla bununla account exchange yapıp duruyordu, bir gün geri aldığında çıplak buldu :D biz de gold farmers tüm itemları vendorlayıp onların goldunu bile almış diye yorumladık hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 scholo strat gayet kolay instance lar aslında gırebılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 hicbirisine kasma. av'ye gir, orda takil, rep leech et biraz, exalted ol, unstoppable'i alirsin yeter zaten bi sureligine. otur arkadaslarinla bi gurup kur, ab'ye gir.. adam gibi oynarsan, 4 5 haftada pvp setini alirsin, yeter zaten. (epic olani degil, mavi olan seti alir.) [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 03:17 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 abı kasma dıosun 4-5 hafta dıosun ark grubuyla =) zaten scholo strat fln bı set toplamak 1 hafta yahu gıdecegın yerler bellı scholo strat brs-u olur l olur =) bukadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 iyi de bu durumda account'um hacklenmiş, item'larımı satmışlar diye gm'e ticket atsa yardımcı olabilirlerdi. item'lar dandikse uğraşmaya değmez gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 soz konusu account benim eski accountimdi. :) avye exalted zaten, abye revered. uzerinde mc/pvp toplama bwl oncesi en iyi ap/crit itemlari vardi, bwl geldikten sonra hic oynamamistim zaten account exchange yapmaktan. son hali nasildi bilmiyorum. karakterde olan arcanite reaper'i vendorlanip, geri alinip ah'de satilmis, itemlari geri almak icin ticket actigimda(hatta mail yoluyla da baya bi tartistik head game master'la) bunu yuzume vurdu, hem gmleri aldatip itemlarini alip satiyosun, hem de simdi utanmadan geri istiyosun gibisinden, ben yapmadim da diyemedim haliyle banlayacakti o zaman. gitti o yuzden herbisey, simdi legbra ugrassin tekrar. ehe. ayrica herkese kapak olsun, boe ama soulbound olan itemlari geri isteyip satmayin. sonra bu durumlara dusebilirsiniz. :p [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 10:46 tarihinde, thanatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 abi ben anlamadım şimdi o son dediğini, arcanite reaper'ı nasıl ah de satabildin ki? soulbound değilmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 thanatos keske blizze mail atsaydın. buna benzer bir muabbet penthin başına gelmışti, adamın sucu yokken onu hile yapmakla sucladılar, penth de sıçıp sıvadı hepsine keşke ole yapsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 simdi olay iki ucu boklu degnek. eger bu isi ben yapmadim, account exchange yapmistim degistirdigim kisi yapti desem, banlayacaklar. o yuzden olay cikartamadim, bari account dursun diye. yasak cunku degistirmek de bildigim kadariyla. [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 12:07 tarihinde, thanatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 account'u verdiğin adam reaper'ı vendor'a satmış, yanlışlıkla sattım diye ticket atmış ve (gm'ler cod olarak mail atıyorlar ve geri aldığında boe olarak geliyor) bunu ah'da satmış yani? nası yüzsüzlüktür ya haha [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 15:10 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 oha yalnız herife bak. nerf farmers :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar