Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cıbıldak warrior :d

thelegbra

Öne çıkan mesajlar

level 60 chinese gold farmers maduru bir warriorımız var :p kendisi çıplak :d bu karaktere nereden set toplamaya başlamak lazım? ben ahden str stam veren yeşil plate parçalara bid yapmaya çalıştım 53-54 itemlarına. bundan sonra hangi instancedan başlamak mantıklı olur? bu halde ubrs'a falan alırlar mı :D
Sosyal ağlarda paylaş

toplamda 2 gün bile sürmez, standart strat-sclo ekibine dahil olmanız.

yapacağınız şey basit, yeşilleri bidledikten sonra arka arkaya 4-5 tane zf, arkasından 2-3 tane st yapıp, 4-5 tanede princes runa katılırsan üstün tamamen 45-50 civarı mavi itemlerle dolar.

sonra klasik strat-scolo-ubrs ile 55+ mavileri tamamlayıp sonra sürekli dm-tribute yaparak toplamda 15 günde falan mavi konusunu kapamış epik arayışına girmiş olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

scholo strat 10 man raid lere girerse kimse sallamaz itemlarını. yeterki sölesin mt olmicam die. bunnarı 5 man yapmak baya zor bu gun skyfury epic helm quest icin girdim pişman oldum çıktım bide partidekilere küstüm, hıyarlık ettiler. burdan o dallamalara son deed konusunda yaptıkları adilikten dolayı allah ne halleri varsa versinler diorum. strat scholo yapmaya başlasın kimse sallamaz zaten 10 man e adam bulmak zor(not: class raid yapmasın herkes ondan main tank bekler yapamazsa üzülür)
Sosyal ağlarda paylaş

hicbirisine kasma.
av'ye gir, orda takil, rep leech et biraz, exalted ol, unstoppable'i alirsin yeter zaten bi sureligine.
otur arkadaslarinla bi gurup kur, ab'ye gir.. adam gibi oynarsan, 4 5 haftada pvp setini alirsin, yeter zaten. (epic olani degil, mavi olan seti alir.)

[ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 03:17 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

soz konusu account benim eski accountimdi. :)
avye exalted zaten, abye revered.

uzerinde mc/pvp toplama bwl oncesi en iyi ap/crit itemlari vardi, bwl geldikten sonra hic oynamamistim zaten account exchange yapmaktan. son hali nasildi bilmiyorum.
karakterde olan arcanite reaper'i vendorlanip, geri alinip ah'de satilmis, itemlari geri almak icin ticket actigimda(hatta mail yoluyla da baya bi tartistik head game master'la) bunu yuzume vurdu, hem gmleri aldatip itemlarini alip satiyosun, hem de simdi utanmadan geri istiyosun gibisinden, ben yapmadim da diyemedim haliyle banlayacakti o zaman.

gitti o yuzden herbisey, simdi legbra ugrassin tekrar. ehe.

ayrica herkese kapak olsun, boe ama soulbound olan itemlari geri isteyip satmayin. sonra bu durumlara dusebilirsiniz. :p

[ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 10:46 tarihinde, thanatos tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

simdi olay iki ucu boklu degnek.

eger bu isi ben yapmadim, account exchange yapmistim degistirdigim kisi yapti desem, banlayacaklar.
o yuzden olay cikartamadim, bari account dursun diye.

yasak cunku degistirmek de bildigim kadariyla.

[ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 12:07 tarihinde, thanatos tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

account'u verdiğin adam reaper'ı vendor'a satmış, yanlışlıkla sattım diye ticket atmış ve (gm'ler cod olarak mail atıyorlar ve geri aldığında boe olarak geliyor) bunu ah'da satmış yani? nası yüzsüzlüktür ya haha

[ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 15:10 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...