lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bana askalsin oluyor du? sizinde basiniza geldi mi? allahtan raide deildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 dun baron geddonda mt bendim. uyumusum... golemaggdan hemen once uyandim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 daha geçen gün st'deyken disconnect olmuştum. sonra sızıp kalmışım, hakiki disconnect olduydum =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 benide 1 kere kulakliktan bagirarak uyandirmislardi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bu tür durumlar için sürekli sigara içiyorsuuz, böylece uyuklamaya başlayıp dikkat etmezseniz sigara parmaklarınızı yakıyor ve sizi uyandırıyor. abi naaptınız yav, koreli misiniz ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ahahaha koreli misiniz bitirdi olayi... don't sleep and play!!!(olmadi bu ama idare edin.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ubrs'nin ortasında uyumustum bi kere. sonra sabah arklara acıklama yapmıstım :) onun dısında wow oynama durumu dısındada bilgisayar basında klavye ustunde cok uyudum. alıskanlık oldu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ilk kez mc denerken olmustu :p trash moblarda uyuya kalmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 işten yorgun gelince (saatin öyle geç olmasına da gerek yok) oluyo bazen. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 şaka mı yapıyorsunuz yav bi oyunu oynarken nasıl uyursunuz? eğer uyuyor iseniz ya uykuya dayanıksızsınız ya da bu oyuna o kadar bağımlı olmuşunuz ki en önemli şeyi, vucudunuzu harcıyorsunuz. altı üstü bir item alma ihtimaliniz yerine kendini harap etmeyin yazık gunah sizlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ben zgdeyken uykuya dalıp duruyodum saolsun arkadaşlar tsden baırmasalar bitmiycekti o zg benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 gidin uyuyun ya beyninizi pisirmenin bir anlami yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ooze Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 hehe.. malesef birkere basimiza geldi.gedon loot u sirasinda uyumusuz. bir haftadir guild da eglence konusu olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 walla ben uyuyorum cogunlukla autoshot aciorum mob un yatmasindan sonra master ctraid den "next pull" diince doonngg yapıo sese kalkıoırum dier mob a autoshot =) surgerlerlere melee girilio die follow yapıorum birisine ama gecen gün gidip mt ye follow yapıp uyumusum adam pull yapmaya gidio ben pesinden follow o_o atıolardi raiden bi 10-20 saniye daha uyusamda farketmesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 guild olarak ilk kez golemagg'a gelmişiz. ben mt grubundayım healer'ım. ikinci deneyişimiz kesin kesicez yani, ben pc başında uyumuşum, sonra baktım kulaklıktan (guild'de ingilizce konuşulmasına ragmen) türkçe ingilizce kombo halde küfürler geliyor, uyandım. golemagg'da %5 kalmış, herkes ölmüş bende mana full. :d bünyem dayanıksız degil ama, o sıralar işe yeni başlamıştım, bizimkileri de yalnız bırakmak istemiyordum. sabah 3 gibi oluyor bunlar ve bir sonraki gün 8'de kalkacaktım. unutamadıgım bir wow hatırası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ev arkadaşım ubrs de uyuya kalmıştı kafası ileri ok tuşuna düşmüş gitmiş bi sürü mob çekmiş wipe yemişler sonra arkadaş da klavye bozuldu fln demiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 hehe keklemiş seni wipe olunca oyle bişi uydurup. kafası gidip ileri tusuna dusuyor falan baya saglam atmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 majordomo da laptop kucaımda yatakta uyuya kalmıstım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yatayta oynarken bir bakıma anlayabilirim de, diğerlerini aklım almıyor eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 3 gece önce saat 2 bucukta ebonroca geldik ,genelde habire aggro alırdım ,uykum sayesınde aggro almadan kesmısız:)% 85 ile % 40 lar civarı arasını kesinlikle hatırlamıyorum:)gözümü açtıgımda yuzde 40 lardaydı bossun hp si,kesmemiz rekor sürede gercekleşmiş; yaklasık yarım saat sürmüş meret,bu sayede aggro mıknatısı olmaktanda kurtuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar