Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sok (sleep on keyboard)

lord_gorthaur

Öne çıkan mesajlar

şaka mı yapıyorsunuz yav bi oyunu oynarken nasıl uyursunuz? eğer uyuyor iseniz ya uykuya dayanıksızsınız ya da bu oyuna o kadar bağımlı olmuşunuz ki en önemli şeyi, vucudunuzu harcıyorsunuz. altı üstü bir item alma ihtimaliniz yerine kendini harap etmeyin yazık gunah sizlere.
Sosyal ağlarda paylaş

walla ben uyuyorum cogunlukla autoshot aciorum mob un yatmasindan sonra master ctraid den "next pull" diince doonngg yapıo sese kalkıoırum dier mob a autoshot =)

surgerlerlere melee girilio die follow yapıorum birisine ama gecen gün gidip mt ye follow yapıp uyumusum adam pull yapmaya gidio ben pesinden follow o_o atıolardi raiden bi 10-20 saniye daha uyusamda farketmesem
Sosyal ağlarda paylaş

guild olarak ilk kez golemagg'a gelmişiz. ben mt grubundayım healer'ım. ikinci deneyişimiz kesin kesicez yani, ben pc başında uyumuşum, sonra baktım kulaklıktan (guild'de ingilizce konuşulmasına ragmen) türkçe ingilizce kombo halde küfürler geliyor, uyandım. golemagg'da %5 kalmış, herkes ölmüş bende mana full. :d
bünyem dayanıksız degil ama, o sıralar işe yeni başlamıştım, bizimkileri de yalnız bırakmak istemiyordum. sabah 3 gibi oluyor bunlar ve bir sonraki gün 8'de kalkacaktım. unutamadıgım bir wow hatırası.
Sosyal ağlarda paylaş

3 gece önce saat 2 bucukta ebonroca geldik ,genelde habire aggro alırdım ,uykum sayesınde aggro almadan kesmısız:)% 85 ile % 40 lar civarı arasını kesinlikle hatırlamıyorum:)gözümü açtıgımda yuzde 40 lardaydı bossun hp si,kesmemiz rekor sürede gercekleşmiş; yaklasık yarım saat sürmüş meret,bu sayede aggro mıknatısı olmaktanda kurtuldum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...