MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 www.bedaxa.com BedaXa, internetteki bedava kaynak arşiviniz.Şuan çoğunluğu webmaster resources dolduruyor, ama sizin katkılarınızla büyüyecek.Birnevi arşiv diyelim yorum alim birde (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 icerik guzel design da idare eder ne diyelim hayirli olsun :)[hline]imzada neymi$? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 gerçekten güzel ve iyi olmuş umarım diğer bedava siteleri gibi ilkbaşta haraketlenip sonra bir durma olmaz..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Saolun (: ya zaten piyasada türkçe içerikli doğru düzgün bedava kaynak yok olanlar ise linklerin çoğu bozuk vs[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 hayırlı olsun ama design daha davetkar olabilir bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Dizayn ı beyenmedim ya. Biraz daha özen gösterilebilirmiş Bence.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 güzel güzel de açılışta profocioyu niye o kadar yağladın ki?_ sonuçta pek de iyi bir şirket değil =) *! eno doyanakadar ın acc silmeden öne backupını almaya gider * şaka bi yana abartı kaçmış sponsor da değil ki. *! iç ses: yok kesin sildi bu sefer *[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 mrmedia bu arada bi ara konuşalım da banner değişimi oalyına girelim isterseniz DoyanaKadarla Bedaxa arasında.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Ne? Doyanakadar diye bir site mi varmış? hmm peki :) Yaşasın BedaXa! Yaşasın BedaXa sponsoru Profocio! :p[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Site amaca yönelik olsun yeter bizim için (: ok berk konuşuruz,[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 bedava programlar olan bir site sandım. oysa flash felan öğreten sitelere link veren basit bir siteden başka birşey diğilmiş. Dizayn güzel. Ama bedava'ya yönelik şeyler olsa daha iyi olurdu, link vermekten değil. Mesela bir underdogs, bir download.com bir de mame siteleri gibi içeriğe sahip olmanız iyi olurdu. Değişik folderlar ve subfolderlar arasında mesela kazaa çekcem. Link koyun oraya. Direk download.com'dan çekermiş gibi sizden çekelim. Ancak bazı abandonware siteleri var. Uzun uğraşlar sonucu oyunu buluyorsun. Ama sana direk www.bilmemne.com diye bir linke yolluyor. Hadi bakalım oyununu orda da araştır... Bu tür sitelere illet oluyorum. Umarım onlardan farkınız olur.[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Amacı ben Tekrar söyleyim, bir hatırlatma Bu bir Bedava Kaynak arşividir Ama şuan çoğunluk görüldüğü gibi webmaster kaynaklarında Şİmdi Nedir Ne işe yarar, Yenilir mi bu ? Örnek Verelim: Mail hesabı almak istiyorsun, pop3 vs istiyorsun , bedaxa da e-mail bölümü var orda bir çok e-mail himeti veren siteler açıklamalarıyla bulunmakta. Sonuç olarak linkler haftadan haftaya kontol ünü düşünüyorum, daha yeni açıldığı için büyüyecek elbette[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 içerik ilk açılış için bence yeterince doyurucu olmuş...[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Elleriniz dert görmesin MMedia ;) Harbi güzel olmuş... Böyle güzel siteleri gördükce içim açılıyor "helal olsun bre! adamlar yapıyor Aslanlarım bea!" diyorum :) Kolay gelsin cümlecemaate[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 mumi saçmalama git su falan iç :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ben de yemek yiyim di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 dizayn guzel olmus basarılar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 hayırlısı bakalım[hline]Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 İçeriğie bakmaya vaktim yoktu ama dizayn gayet sevimli. Başarılar..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Apprentice Sharpshooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 İki kere gitmiş özürlerimi sundum.. [Bu mesaj Qui tarafından 10 September 2003 15:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Sitenin genel gorunumu ve icerigi gayet doyurucu fakat gicik kapitigim ufak bi nokta var; linklerin altinda ciziktirik olmasindan nefret ediyorum, menulerde o cizikler beni deli ediyor. Ama gulu seven dikenine katlanir, o ayri... :-P[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Saolun (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar