Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fazla oynamayın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende açılmadı mlsf.

said:
the video you have requested is not available.

if you have recently uploaded this video, you may need to wait a few minutes for the video to process.
Mesaj tarihi:
crazy german die arat alla alla link kıllık yapıo.
bide sunu dene
http://www.youtube.com/watch?v=cnmbnuuclr4&search=crazy%20german

[ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 23:02 tarihinde, shippy tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
büyük harfleri küçük harfe çevirdiği için sorun oluyodur yine kesin. hangi harflerin büyük olması gerektiğini şettir eheh. yada linki text dosyasına koyup bi yere upload et, of ne kıl bi durum.
Mesaj tarihi:
crazy german kid diye aratınca çıkıyo.
haha çocuk biraz daha bağırsa bi tarafı yırtılcak :) bide niye restart atmıyo makineyede anırıyo onu anlamadım!?
Mesaj tarihi:
yaw cocuk oyunda oldugu ıcın mı bu kadar delırıo yoksa makınemı kıtlenıo?

ama bu arada dıkkatınızı cekmek ısterım, cocuk zekı , dıkkat edersenız klavyeyı yerden yere vururken mouse ı ellemıyo bıle :)
Mesaj tarihi:
cocuk sınırlı bi halde gelio, unreal tournement oyneyem barı dıo. basıo bilgisayarda ama hemen acılmıo. bi sure sonra (cocugun dansettigi anlar) oyun acılıo bir sureligine ama sonra yenıdn sorun cıkıo. cocuk ilerde "positiv" filan derken , olumlu acıdan yaklasmalıyım filan dıe zırvalıo ama nafile kafayı peynir ekmekle yiyo malasef...
Mesaj tarihi:
said:
klavye tuslarini yerden toplayip tekrar takmasi bitirdi beni, bu arada alah akil fikir versin...

aynen ya bittim ben de. escape nerde diyo eğiliyo arıyo takıyo yerine falan ehue.
  • Yeni Oluştur...