shippy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 unreal turnuvası(şimdi ingilizcesini yazamıcam hep hatalı yazıom) oynuyan bi cocugun cinneti http://www.youtube.com/w/crazy-german-guy?v=cnqpyy9zzzu& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bende açılmadı mlsf. said: the video you have requested is not available. if you have recently uploaded this video, you may need to wait a few minutes for the video to process. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 crazy german die arat alla alla link kıllık yapıo. bide sunu dene http://www.youtube.com/watch?v=cnmbnuuclr4&search=crazy%20german [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 23:02 tarihinde, shippy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 http://www.youtube.com/watch?v=cnmbnuuclr4&search=crazy%20german Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 beceremedim yeni seyde link vermyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 büyük harfleri küçük harfe çevirdiği için sorun oluyodur yine kesin. hangi harflerin büyük olması gerektiğini şettir eheh. yada linki text dosyasına koyup bi yere upload et, of ne kıl bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 valla crazy german diye arattim kafasinda plak parcalayan bir deli geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 crazy german kid diye aratınca çıkıyo. haha çocuk biraz daha bağırsa bi tarafı yırtılcak :) bide niye restart atmıyo makineyede anırıyo onu anlamadım!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ben maximum evde misafir varken odadan ana avrat bara bara küfrettim bide ciddi gidip duvara kafam attım 1 kere :) ama çok şanssız anlardı ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souffless Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 yaw cocuk oyunda oldugu ıcın mı bu kadar delırıo yoksa makınemı kıtlenıo? ama bu arada dıkkatınızı cekmek ısterım, cocuk zekı , dıkkat edersenız klavyeyı yerden yere vururken mouse ı ellemıyo bıle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 cocuk sınırlı bi halde gelio, unreal tournement oyneyem barı dıo. basıo bilgisayarda ama hemen acılmıo. bi sure sonra (cocugun dansettigi anlar) oyun acılıo bir sureligine ama sonra yenıdn sorun cıkıo. cocuk ilerde "positiv" filan derken , olumlu acıdan yaklasmalıyım filan dıe zırvalıo ama nafile kafayı peynir ekmekle yiyo malasef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 zuahahah koptum cocuk piskopat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ben bu çocuğu bi kere dövsem hiç bir şeyciği kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 klavye tuslarini yerden toplayip tekrar takmasi bitirdi beni, bu arada alah akil fikir versin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simulation Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bana biraz rol kesiyormuş gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 said: klavye tuslarini yerden toplayip tekrar takmasi bitirdi beni, bu arada alah akil fikir versin... aynen ya bittim ben de. escape nerde diyo eğiliyo arıyo takıyo yerine falan ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 encok tuşlar ve with assault weapons kopardı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 aman annem görmesin bunu kardeşimin ve benim bilgisayarları eskiciye verir walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar