Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 aynı topici, bere kısmı dahil olmak üzere okuduğumu anımsıyorum.
elesso Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bere yerine yüzücülerin taktığı bonelerde baya etkili olur bence
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 oha, bone takamam ki, sığmaz.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 kabarık olmayan kabartmak ister kabarık olanda yapıştırmak. alalaa bırak özgür olsun bonus ol.öle rahat etmeyi dene.kendini öyle sev.bırak bu işkenceyi.
elesso Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ben yarın bu seyreltme makası olayına gircem,sonucu yazarım sana to fistan:sahip olmak istenilen şeye sahip olduktan sonra değeri kalmıyo [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 23:39 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ]
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 fistan, ben sana aynalardan korkuyorum diyorum sen bana özgür ol diyosun. unutmayalım ki bir başkasının özgürlüğünün başladığı yerde bizim özgürlüğümüz biter, falan filan öyle.
einhander Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 sacla baslayan konu ozgurluge yol aldı hayret
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ya ben böyle saçın .. tövbe tövbe her geçen sene daha bir inceldiğini hissediyorum eskiden ne güzel şekil verirdim o da binbir zahmetle ya yok wax diye bir madde bul ki kimse bilmez bunu herkes dax zanneder falan filan ne jöle yer ne röfle yer hiç bişey yemez bu saç öyle asortik spastik bir saçtır,bere takarsın saçın muhakkak bozulur ya ve eski haline ne yapsan dönmez çözüm yıkamaktır yıkayıncada ipek gibi olur saçlar,kısacası atsan atılmaz satsan satılmaz öyle boktan bir saçtır afedersiniz şimdi siz kalkıp benim böle saçım var ne yapcam tarzı konular açınca daha bir delleniyorum allah canımı alsın o yüzden saeros olmasın bir daha :p oh be...
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bakh yav bakh yavv :p hala dırdır edio =p
einhander Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 mıllet kel sacım olsa dıye yakarır sızın sacınız var sekıl almıyor dıye yakarıyorsunuz :d
khalad Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 şekil almıyor falan filan die uğraşmayın bence ben saldım saçları kendi halinde uzuyor hafif dalgalı zaten kendi ne şekil alıyorsa öyle geziyorum gayette güzel bence doğallık her zaman iyidir
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ama şimdi sen buraya bold ile mesaj yazında doğal olmuyor ki =p doğal olun arkadaşım bakın normal yazın öyle smallmış boldmuş
khalad Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 oda benim şeklim kansdfpkanbf yazılarımdaki ikileme hayran kaldım şimdi :p
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yahu kırpılmamış koyuna benziyorum yataktan kalkınca, bu mudur doğallık kavramınızın sizin? eytere beah =p
dory Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 sivrilmeyin arkadasım, hepimiz biliyorz yazmayı, düz durun dogal olun, teenage davranışlar göstermeyin, dişlerinizi fırçalayın [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 08:19 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ]
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 saliyorum ben saclari, ozgurce ve ahenkle dalgalaniyolar, sonra kestiriyorum cok kisa. enteresan bi adamim. bigun bakiyosun karman corman saclar, ertesi gun kelim. sonra bi daha karman corman, falan filan...
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 kestirceksin benim gibi sonra da kuzey avrupadan gelin alcaksin ki cocugun bari düz sacli olsun, o rahat etsin diye
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 AUhauAHuah sabah sabah kel sac muhabbetine cok guldum xD
shimana Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 einhander pati § 27 şubat 2006, pazartesi - 00:52 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- mıllet kel sacım olsa dıye yakarır sızın sacınız var sekıl almıyor dıye yakarıyorsunuz :d kingpin pati § 27 şubat 2006, pazartesi - 00:55 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- kel saç ne ya :p virgülden dolayı bir anlam kayması ve de yanlış anlaşılma olmuş sanırım. millet kel "," sacım olsa dıye yakarır sızın sacınız var sekıl almıyor dıye yakarıyorsunuz :d bir de tavsiye olarak loreal in bir şampuanı var onu söyleyebilirim. şeffaf bir plastik kap içinde koyu sarı bir şampuan. nutrigina ya da öyle birşeydi adı yamulmuyor isem.
Razu Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 krem 7/24 cok pis sac dokuyor tavsiye etmıyorum kısısel olarak ;)
Öne çıkan mesajlar