Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fener taraftarı kufr etmez


Passanger

Öne çıkan mesajlar

storea saldırıyı kınıyoruz
24.02.2006 16:43

dün gece geç saatlerde izmirdeki bjk storea saldırıda bulunan bir grup fenerbahçeli taraftar, otomatik kepenklerin devreye girmesi üzerine mağazamıza hasar verememiş ancak lacivert renkli boyalar ile duvarlara kulübümüze yönelik ağır küfürler yazarak kaçmışlardır.
izmir bjk store mağazamıza yapılan fiili saldırıyı kınıyor, derbi maçı öncesi fenerbahçeli taraftarları sağduyulu olmaya davet ediyoruz.

kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,

beşiktaş jk

http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=7182

[ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 14:42 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu 3-5 le kiyaslanmaz arkadasim bu 3-5 dedigin insanlar eger bunu yaparsak fenerin adinin ne olacaigini taraftarlarin ne duruma dusucegini bilen insanlardir bilmiorlarsa fenerbahce, kalitesiz bir takimdir.ayrica bu olaylar her zaman oluyor bu azginlik aziz yildirimdan gelior.eger taraftar olarak tuttugun takimin klubunun kendi yaptigin davranislarla adini lekeliorsan o klube ne kadar deger verdigin anlamina gelir ve bu heryil fenerbahceden gordugumuz bir olay ya taraftarlari supersalak yada takimlarina bu kadarcik degeri weriorlar istedikleri kadar sampiyon olsunlar henry yi getirsinler fenerbahce taraftari genede bu isleri yaparlar ve fenerbahcenin seviyesi hep bu sekilde kalir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir kişinin attığı madeni parayı (ki para olup olmadığı tartışılır şişe kapağı falan da olabilir göremedim) 10.000 kişinin ağızlarından salyalar saçarak 90 dakika ettiği küfürlerle bir tutmak ne derece doğrudur tartışılır.
o para veya herneyse atan da şerefsizdir, küfür edenler de...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aziz yıldırım maçtaki küfürlerle ilgili açıklama yaptı mı? hadi maçtaki inleyen nameleri, köpekleri, piçleri geçelim her zaman olur da okadar anneme küfrediliyo dedikten sonra maç bitiminde tümerin annesine edilen küfürler hakkında yorumu var mı acaba merak ediyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

azize çok övünüyordu taraftarı ile küfür etmezler falan fişman diye ne olmuş çok merak ettim azize bu maçtan sonrada aynı açıklamaları yapabilicekmi acaba çok merak ediyorum...taraftar bu küfürsüz olmuyor ülkemizde kimse çıkıpta idda etmesin bizim taraftarımız küfür etmiyor diye beşiktaşında fenerinde galatasarayında trabzonunda taraftarı her maç eksiksiz küfürlerini ediyorlar slogan haline geldi küfür zaten ülkemizde yabancı ülkelerdeki ıslıklamak bizde küfür etmek...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aziz yıldırım dışındaki tüm fenerbahçe taraftarları ve yöneticileri küfür ediyor. o da pozisyonu gereği küfür edemediği için yanlış olmayan ama içinde ukelalık barındıran açıklamalar yapıyor. tesadüf muhabbetinde değinmek istediği nokta güzel olsa bile, kullandığı laflar bir hazedememe hissi uyandırıyor insanın içinde. bunun sonucunda ben de ali sami yen'de aziz yıldırıma küfrettim ama doğru bir davranış olduğunu düşünmüyorum. aziz yıldırımın en büyük hatası-talihsizliği amigo'lardan farksız, milyon dolarları olmasına rağmen hiçbir kültür kazanamamış bir kongreye ve yönetim kuruluna sahip olması bence. fenerbahçenin antipatikliğini de bu insanlar oluşturuyor. aziz yıldırım da özünde iyi olan şeyler söylesede hala tribünlere kendi getirdiği adamları temizlemeye, geçmişte yaptığı hataların oluşturduğu kötü imajı silmeye çalışıyor. fenerbahçe taraftarı en az küfür eden olabilir ama o staddaki kimseler küfür ettikleri, insanlara sataştıkları, ve başka stadda olmayan başka birçok kötü eylemi gerçekleştirdikleri halde, kendilerini diğerlerinden çok farklı zannediyorlar. tek bir ağızdan başkana küfür ediyorsunuz diyenler geçen yıl 40000 kişinin özhan canaydına tek bir ağızdan küfür ettiğini unutmasın ki o adam fenerbahçeye tarihi boyunca başka hiçbir rakibinin göstermediği centilmenliği göstermiştir. ama fenerbahçeliler her galatasaray maçında ana avrat yönetime ve futbolculara küfür edip , sahaya binlerce yabancı madde atıp, misafir seyircilere yabancı madde fırlatmak için içeri çapulcuları soktuğu sürece centilmenliğin savunucusu olamaz. önümüzde 2 maç daha var kadiköyde oynanacak ve yine aynı manzaraları görücez. nedense centilmenliğin savunucuları bir anda susuyor ve küfürden şiddetten 1 yıl sözedilmiyor. demek istediğim doğru olanı kimse yapamıyor ve ya yapmıyor. o yüzden kimse ukelalık yapıp kendini yüceltmeye çalışmasın benim gözümde futbolcuya 100lerce şişe atıp ana avrat küfredenle, başka bir maçta rakibin başkanına küfredenler arasında bir fark yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

beyler karışdakinin doğru görüşlerini sırf rakip takımı tutuyo diye reddetmeyin.izmirdeki 3-5 çapulcunun yaptığı terbiyesizliği tüm fenerlilere mal edilemez.ben fanatik beşiktaşlıyım stadtaki yerimide herzaman alırım ama daha 10000 kişinin ağızlarından salyalar saçarak küfür ettiğini görmedim.kendi düşüncelerini savuncaksın diye saçma sapan iddaalar atmayın ortaya.ama tabi ki özellikle kapalıda küfür devam ediyo.ne yazık ki forumlarda da görüldüğü gibi tribünlerde de çabuk galyana gelen insanlarımız oldukça en ufak olaylarda bile küfür kaçınılmaz oluyo.karşımızdaki fbli, bjklı,gsli önemli diil önce insan olduklarını unutmayın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 şerefsizin bıçakladığı çocuk bütün Beşiktaş a mal edildi.
Üstelik yönetimin hiçbir suçu olmaması halinde ( ki Everton-Fenerbahçe maçındaki olayda Aziz Yıldırım Suçlu bulunmuştur!)
Beşiktaş çok ağır cezalar çekti.

3-5 kişinin yaptığı saldırıda tüm fenerbahçe camiasının yaptıklarının ve yapacaklarının göstergesidir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi 1 şerefsizin bıçakladığı çocuk bütün beşiktaş camiasına mal edilmedi. ancak en son maçınızdaki gibi "futbol adam bıçaklamaktır" diye tezahürat yaparsanız mal edilebilir.

eğer kişilerin yaptığını taraftara mal edeceksek sokaklara çöp konteynırlarından barikat kutup polisle çatışan beşiktaş taraftarlarını nereye ne edicez bilemiyorum.... filistin belki?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...