Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bilgisayarda bazen silmeyi deneyince "erişim engellendi, diskin dolu veya yazmaya karşı korumalı olmadığından emin olun." diye uyaran dosyaları silmek için bi program varmış. bu dosyalardan bana gına geldi özellikle ultima online'de sık sık oluyor. bilgisayarımda şu anda 6 tane uo klasörü var. oyunu siliyor içindeki tek bi desktop klasörünü silemiyor ve ana klasörde kalıyor. artık oyunu kurarken isim bulamıyorum. bu programı bilen biri varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 http://ccollomb.free.fr/unlocker/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=129871 http://www.softwarepatch.com/software/moveonboot.html - move on boot programı işini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 aynı sorun bendede vardı, allem ettim kallem ettim silemedim. o kadar çok şey denedim ki. 4 tane uo klasörü vardı e: diskimde. en sonunda içindeki herşeyi diğer diske taşıyıp o diski biçimlendirdim ve herşey silindi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 sağolun deniycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 unlocker işe yaramadı ötekini deniyem bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 sanırım moveonboot dosyalar üstünde işlem yapabiliyor. ben klasörü silemiyorum zaten içinide açamıyorum. klasörü silmem gerek help! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 administrator olarak girip silmeyi denedinmi belki bi ihtimal olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 yahu dosyanin silinmemesi baska bi programin onu kullanmasindan dolayidir. baglantisi vardir; atiyorum macro programi falan acmisinizdir ya da onun gibi bi sey, haliyle silinmez. restart atin, guvenli kip'te acin bilgisayari, sonra silersiniz muhtemlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 spyware veya virüsse silmek istemesi doğal. ben de çok kullanıyorum. "pocket killbox" vardı bi de bunların atası googlea yazarsan çıkıo download sayfası. o da işe yarayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 seçim senin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 unlocker ile çözülmeyen dosyalarda var. artık nereye bağlandılarsa. benim arkadaşta daha acayip bi sorun var. arkadaşın hard diski 2 bölüm. bilgisayarımdan d:'ye bakınca wireless ikonu var. çift tıklayınca girmior. sağ tıklayıp open deyince girior. format atılsa, windows yüklensede geçmior. en son bölümleri birleştirmeyi denicek. fikri olan varmı bu acayiplik karşısında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 process explorer ı dene. ctrl f yap. silinmeyen dosyanın vs nin adını yaz search de. çıkan sonuç(lar)a tıkla. sonra alttaki listede yerleri war tek tek arama sonucunda çıkanlara bitinceye kadar sağa tıklayıp close handle yapman yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 güvenli kip veya kurtarma konsoluna girip silmeyi deneyin. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 @catstrach, autorun.inf diye bi dosya vardır büyük ihtimalle orda.. o da dosya da açılırken otomatik kullan hesabı herhangi bir virüs/programı çalıştırabilir.. dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 said: aynı sorun bendede vardı, allem ettim kallem ettim silemedim. o kadar çok şey denedim ki. 4 tane uo klasörü vardı e: diskimde. en sonunda içindeki herşeyi diğer diske taşıyıp o diski biçimlendirdim ve herşey silindi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 silmek istediğin klasör veya dosyaların sahipliğini değiştir. bunun işe yaraması lazım. winxp için http://support.microsoft.com/kb/308421/tr [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 03:11 tarihinde, OffChu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 unlockerı tekrar denedimde deneyince dosya silinemedi, tekrar başlatıldğında dosyanın silinmesini istiyormusunuz diyor evet diyorum başlatıyorum icraat yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 herşey tamamda niye ultimayı birdaha yüklerken farklı klasör seçiyonuz ki? üstüne yükleyin işte. desktop silinmiyorsa problem olmaz yani. bende karşılaştım silinmeyen dosyalarla ama bu kadar inatçısını görmedim yani. genelde bilgisayarı yeniden başlatınca silinir hale geliyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 üstüne yükleyince desktop klasörü kesinlikle yerinden oynamadığı için, dosyayı değiştiremiyor haliyle kendine ait makroların olamıyor, hattaki hatta oyuna girerken otomatik desktop klasörüne account bilgilerini atıyor ya, işte eğer öyle olursa atamıyor çünkü o klasör açılmıyor devre dışı kilitlenmiş bitmiş.oyunda açılmaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 uo klasörüne sağ tıklayın. paylaşım'a gelin. aşada altı çizili mavi bi yazı var. "güvenlik risklerinin bilmenize karşın sihirbazı çalıştırmadan.... " diye. ona tıklayın. çıkan kutucukta "yalnızca dosya paylaşımını etkinleştir"e basıp tamam deyin. sonra "ağ paylaşımı ve güvenlik" başlıklı bişiler çıkıyor. "bu klasörü ağda paylaşıma aç"ı tikleyin. sonra aşağıdaki kutuyu da tikleyin (ağ kullanıcıları dosyalarımı değiştirebilsin) uygulaya basın ve tamam deyip çıkın. ve klasörü silin. ben böyle yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Unlocker işime yaradı, küçük basit ve canavar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 nedense ben hala silemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar