Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

silinmemekte inat eden dosyaları silmeye yarayan program

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

bilgisayarda bazen silmeyi deneyince "erişim engellendi, diskin dolu veya yazmaya karşı korumalı olmadığından emin olun." diye uyaran dosyaları silmek için bi program varmış. bu dosyalardan bana gına geldi özellikle ultima online'de sık sık oluyor. bilgisayarımda şu anda 6 tane uo klasörü var. oyunu siliyor içindeki tek bi desktop klasörünü silemiyor ve ana klasörde kalıyor. artık oyunu kurarken isim bulamıyorum. bu programı bilen biri varmı?
Sosyal ağlarda paylaş

unlocker ile çözülmeyen dosyalarda var. artık nereye bağlandılarsa.

benim arkadaşta daha acayip bi sorun var. arkadaşın hard diski 2 bölüm. bilgisayarımdan d:'ye bakınca wireless ikonu var. çift tıklayınca girmior. sağ tıklayıp open deyince girior.

format atılsa, windows yüklensede geçmior. en son bölümleri birleştirmeyi denicek. fikri olan varmı bu acayiplik karşısında ?
Sosyal ağlarda paylaş

herşey tamamda niye ultimayı birdaha yüklerken farklı klasör seçiyonuz ki? üstüne yükleyin işte. desktop silinmiyorsa problem olmaz yani.

bende karşılaştım silinmeyen dosyalarla ama bu kadar inatçısını görmedim yani. genelde bilgisayarı yeniden başlatınca silinir hale geliyolardı.
Sosyal ağlarda paylaş

üstüne yükleyince desktop klasörü kesinlikle yerinden oynamadığı için, dosyayı değiştiremiyor haliyle kendine ait makroların olamıyor, hattaki hatta oyuna girerken otomatik desktop klasörüne account bilgilerini atıyor ya, işte eğer öyle olursa atamıyor çünkü o klasör açılmıyor devre dışı kilitlenmiş bitmiş.oyunda açılmaz yani
Sosyal ağlarda paylaş

uo klasörüne sağ tıklayın. paylaşım'a gelin. aşada altı çizili mavi bi yazı var. "güvenlik risklerinin bilmenize karşın sihirbazı çalıştırmadan.... " diye. ona tıklayın. çıkan kutucukta "yalnızca dosya paylaşımını etkinleştir"e basıp tamam deyin. sonra "ağ paylaşımı ve güvenlik" başlıklı bişiler çıkıyor. "bu klasörü ağda paylaşıma aç"ı tikleyin. sonra aşağıdaki kutuyu da tikleyin (ağ kullanıcıları dosyalarımı değiştirebilsin) uygulaya basın ve tamam deyip çıkın. ve klasörü silin. ben böyle yapmıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...