rabe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 arkadaslar 2 gündür en az 3,4 kere dc oluyorum durduk yere sıyırcam baglantı kopuyo gibi laga giriyorum ve sora dc sizdede oluyomu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 yine mi değil günün her anında telekom var..kablonet kullanıyorum kac gundur ms sagolsun 600+ cok mutluyum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 himm serverlarda bir sorun var sanirim. ben almanya`dan baglaniyorum dc sorununu, latency oldukca dusuk olmasina ragmen laglari ve garip hatalari ben de yasiyorum. biraz once wsg`de bir turlu reslenemedim. afk yapmak zorunda kaldim sonra da baglanti koptu. [ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 01:55 tarihinde, rahatsiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 dün akşam oyuna saat 10 civarına kadar giremedim. sonra girdiğimde hiç lag yoktu. latency 200-400 arasıydı. ama o sırada oynıyan başka arkadaşlarımdan onlarda çok lag olduğunu öğrendim. sanırım bölgesel bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 dunku problem sereverdaydı worl server gocmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ben hala 1k lardayım istancul'da adsl ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 aynen bende de devam..yaklasık 5 sanıye gecıkmelı oynuyorum.. ankara/kablo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bende izmirdenım 2-3k latency war [adsl] [ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 21:35 tarihinde, CythraulAkhera tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 alla alla, venture co'dan 200 ping yiyiyorum, ki venture co'dan 200 ping yemek, diğer serverlardan 100 ping yemeye falan bedel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 evet arkadaşlar , lag yine kendini gösterdi. en son telekomdan alınan bilgiye gore kablolarda yine kopukluk var bu defa çanakkaleden gecen kablonun üstüne balina sıçmış olup , büyük hasara neden olmuş, telekom balina nın cıkardıgı dışkı ları temizledikten sonra alttaki kablo ile de ilgilenecek inşallah.bizde hayırlısı ile lagdan kurtulacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar