Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 abi üstüne düşmenin ayarını bilmemek ilişki katilidir. öle sürekli seni seviyorum la ilişki yürümez malesef.
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Ayrıldıysa neden hala üstüne gidiyorsun ki .Durup dururken ayrılmış bence de Wissy'nin söylediği son derece mantıklı . Kafana takacağına geç dalganı , sırtını döndüğün anda bıçaklamak gibi bişey . Nedensiz yere ayrılmış gibi söylüyorsun ama bir neden var , ve sen onu bilmiyorsun . Kendi kendini kemireceğine bırak sal gitsin . Sen ne kadar uğraşırsan o da o kadar şımaracaktır , o kadar iplerin kendi elinde olduğunu düşünecektir . Bırak konuşma cevap verme , umursama bile . Oynadığı oyunundaki kuklalar ona ağır gelmeye başlayınca senin üstünlüğünü kabul edip ipleri sana verecektir .
Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bunyeyı ver kurtlar vadısıne..hatta bızzat irak a gıt..tecrube edılıp onaylandıgı uzere fılm sonrasında tum hafıza yenılenıyormus..
khalad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 arkadaş kalmak cidden çok zor ve cesaret isteyen birşey aslına bakarsan ne kadar arkadaş kalırsan kal birşeyler yaşadıgın insan bir başkasından hoşlanınca acayip bir bunalıma girebilirsin acayip tepkiler verebilirsin... arkadaş kalmak yalandır çünkü sürekli birşeylerin olacağı umudu ile yaşarsın ancak birşeyler olucak olursa büyük bir güven sorunu yaşarsın,bir daha karşındaki kişiye güvenmek çok zordur özellikle erkeksen karşındaki insanın seninle oynadıgını düşünmeye başlarsın bir tavsiye istersen sakın arkadaş kalma çünkü çok ilginç durumlara düşebiliyorsun ben yaşadım,yaşıyorum....
oper Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 unutmaya calısmaktan baska yapabilecegin bişe yok. beklemek istiyorsan sessizce bekliyceksin onu.. gelirse kendi gelir zaten..
Predator Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 harbi kızları anlayamamak olgusuna hoşgeldin.olmaz artık kasma kendini üzme , zor olucak biliyorum aynı duyguları paylaşıyoz şu an birebir emin ol, arkadaş kalmaya çalıştıkça , ona kızmaya bişeyleri yüzüne vurmaya kastıkça uzuycakta uzuycak canın sıkılcak sadece
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 hehe chasten, aynısı başıma geldi, uzun bir süre konuşmadık, o sırada şöyle geçmişe bi güzel sünger çektik, şimdi aramız iyileşmekte. bunu sen de deneyebilirsin, onunla konuşup, en azından bir süre için konuşmamanızın iyi olacağını söyleyebilirsin, bunda çekinilecek bir taraf yok.
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bugun konu$tuk zaten artık görüşmüycez martın 8 inede grup 84 ün konserine bilet almı$tık 30 kağıdda girdi =p napalım sağlık olsun.
oper Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 o kadar dert etme belki birini bulursun gidecek.. hatta burda sor belki gidecek biri cıkar euhueh :)
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 neyse ya kankayla gidiyorum (kız) zaten sürekli kıskanırdı daha iyi olacak konseri ablasının erkek arkada$ı organize ediyor onlarda orada olacak iyi olacak =) zaten az önce ablası aradı uyku sersemi yataktan kalktım baktım ev numaraları napıyon cnm fln dio ben o arıyor sandım yine bi sevindirik oldum :) konsere kesin gel fln diyodu 1-2 dakika sonra anladım ablası olduğunu yoksa yinemi başlıyorz diyip küfür edecektim =p
Öne çıkan mesajlar