Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 iki düşman olacak bence. biri hobgoblin diğerini allah bilir. venom da olabilir, ama jack o'lantern rulz :] kabak forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 herhalde 15 sene önceki kitaplardan aklımda kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ilk iki film çok güzeldi inşallah buda öyle olur da siyah beyaz mı çekilmiş çoğu yeri?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 hehehe hey dostummm biz spidermanı çizgi filmlerden öğrenmedik. bizzat her hafta kırtasyelere gidip yeni sayısı çıktı mı diye sorardık. kalitesiz saman kagıda katron kapaklı olurdu kitapları. hala 4-5 tanesi var evde. hatta bölümler arasında da gereksiz bilgiler olurdu "dunyanın en zehirli yılanı" " 200 yılında robotlar herseyi yapabilecek" tip salak salak 15-20 satırlık bilgiler. hatta spidermanın f4 ile uzaya gitme konusu da şöyle bişiydi. bir gun gene bu hocasına bi deneyde yardım ederken (bu bölüm bende var mesela) bi aksilik oluyor ve yuksek gerilim kabloları bebelerin uzerine dusmeye baslıyor. bu sırada orumcek hemen giyinip ölecegini bile bile bu kabloları tutmak zorunda kalıyor. ama ölmüyor hatta hiçbişi dahi olmuyor. bu sayıdan önce orumcek gucllerinde bi gariplik oldugunu ve sezgilerinin abartı guzlenp kendi gucununde arttıgını farkediyor ama bunlar belli bi olaydan sonramı yoksa bi andamı oluyordu hatırlamıyorum. neyse bu huylu huylu olay mahalini terk ediyor. bu sırada dr.doom mu doom mu her ne ise surekli orumcegi izleyerek ondaki bu super sonsuz gucu ele geçirmek için neler yapabilecegini arastırıyor. ve orumcegin gucunu olçmek için uzerine titanyayı yollauyor. (kendisi malum gene super bişi ve dişi hulku yenmiş bi ablamız) bunlar kavga gurultu derken spider bunu inanılmaz bir ışın yumrugu ile yeniyor. cicdden yumrugundan ışın cıkıyor. doomda orumcekde anam bu ne len oluyorlar. neyse birkaç rakip daha geliyor onlarıda garip garip yeniyor orumcek hatta birinin adı tuzakçı pete ama orumcek onunla hamurcu pete diye dalga geciyor. daha 1 hafta once tuzakçı onu nerdeyse olduruyordu (tutkala bulanmış halde suya duzen orumcek bir anda sertleşen tutkaldan zor kurtulmuştu) ama şimdi parmaklarından çıkan şualar ile tutkal tuplerini patlatıp tokat manyagı yapıyor bunu orumcek. sonra magneto ile kapısırken uçabildigini de keşfediyor ama migdesi bulanıyor diye espri yapıyor. neyse işte bu sırada bendeki kitap bitiyor :) ileri bolumlerden aklımda kalanlar: megersem orumcek dunyayı kurtarmak için bilmemne kişisi tarafından secilmiş ve bu gucler o yuzden gecici olarak ona verilmiş bu ortaya cıkıyor. bunlar fantastik 4lu orumcek birkaç super daha bir anda yokoluyorlar dunyadan ve uzaya gidip ubu tehdit ne ise (hatırlamıyorum) onu yeniyorlar ve bu anda orumcek bu kostumle tanısıyor ve kullanmaya baslıyor ama reeds richard aman gozunu yidiim hemen giyme bi inceliyim bu naneyi sonra giy diyor. ama orumcek bu dinlemez. neyse bir anda central parkın ortasında bie uzay gemisi belirip içinden bizimkiler iniyor medya hobaaa diye koşuyor oraya falan derken bi bakıyoruz ki orumcek siyah kostumu ile ilk kez sahneye çıkmış. ondan sonra orumcek eve geliyor kontsantre olup kostume sandalyeye asılmasını soyluyor ve kostum bunu yapıyor. orumcek ohh dunya varmış mis gibi kostum beee ama keske birde sakal traşımı yapsaydı diyor. bu arada pis sakal var orumcekte. neyse bu yorgun dusup uykuya dalınca kostum sandalyeden sıyrılıp orumcegin uzerine geciyor ve orumcegin haberi olmadan ny binaları arasında gezmeye baslıyorlar ama orumcek bunlardan habersiz. benim bildigim konu bu. :) [ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 18:01 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 uzay mekiğinden geliyor çizgi filminde ama çizgi romanlarında bazı olaylar daha farklı olabiliyor :p . venom un gelişini çizgi filminden kısa kesiyorlar. ama bu filmde venom geliyorsa daha karanlık bir film bekliyorum ilk iki filmden ve 2. yarıda spidy nin venomdan ayrılıp venom ile savaşmasını görmek istiyorum =) . daha sonra sdierman 5 veya 6 da venomun geri dönmesini de istiyorum :p çok şey istiyorum belki ama bunalr olmlı ehehe spider rlz :) edikkk : veeee çizgi filminde ki o sahneyi filmde görmek istiyorum :d . spiderın üstü metal kıyafeti olur ve arkadan spiderman çizgi film fonunun muhteşem metal şekli girer :d hastayım oraya =p . bide artık spidy nin kendi kendine konuşmasınıda görmek istiyorum yaaa biraz dahaaa özen biraz daha çizgi filme uyummmm biraz daha yetişkinler için bir şeyler. spidy şu anlarda çocuklar için değil büyükler için olmalı çünkü hayranları artık büyüdüüü =) [ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 18:13 tarihinde, BeIlow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 venom sux ben carnage isterim.... carnage to venom: "hellloooooooooooooo grandpa" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 o granpa diilde dad olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 dad deil grandpa, anladıgım carnage üretilirken "aradaki" bir işlem dolayısıyla torun kabul edilior sanırım bir tür modifikasyon oldugu için carnage in genlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 venom felan filan diyip duruyorsunuz ama spider-man sadece fox kids'teki çizgi filmlerinden ibaret değil ki... mesela 90ların başlarında star 1 (star tv'nin eski haliydi yanlış hatırlamıyorsam) eski bir spider-man çizgi filmi gösterirdi. hatta çok sonra star tv'de "spider-man 2000" diye yayınlanmaya başlamıştı. o çizgi filmde kumadam, electro gibi düşmanları vardı. ki bu bahsettiğim düşmanlar çizgi romanlarda da geçer. venom, carnage, demogoblin gibi abidik adamlar yerine klasik örümcek adam düşmanlarını görmeyi isterim. lizard, sandman, electro, dr. octopus, green goblin bunlar önemli düşmanlar. goblin ve octopus bunlar ilk iki filmde gösterildi. büyük ihtimalle 3. filmde lizard ve sandman olcak (oyuncu listesine bakarsanız). bu da filmi hayli keyifli kılabilir. kendi kendisiyle düşünmesi ve savaşırken espriler yapması olayı biraz es geçiliyor gibi geldi bana. depresif bir toby maguire izlemekten gına geldi.. ekstra not: grandpa dediğiniz hadise, venom'u yaşı geçmiş moruk olarak görmesinden dolayı da olabilir. [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 10:11 tarihinde, Warhero tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 cıvıl cıvıl olmasındansa böle karanlık olmalarını daha çok seviyorum niyeyse.. batman begins'te öyleydi mesela bi nevi, süperdi falan. batman'in devamı da öle olur işalla, superman'de olur falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 evet peter parker'ın depresif insan durumu beni de baydı. ben çizgi filmdeki esprilere yarılır gülerdim, filmlerde göremedim sıkı geldi.adam savaşmaya ve üzülmeye programlanmış gibi yüzü gülmüyo anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 filmde parkeri çok ezik ve dertli işlemişler. bu arada elktro ne guzel di be adam enerji nakil hatlarının uzerinden kayarak digerdi hehe. orumcek plastik eldiven takıp dövmüştü onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bu arada şunu belirteyim bu resim bariz bi şekilde siyah-beyaz... eğer filmin yönetmeni sölediği kadar romana sadık kalacaksa kostüm baştan aşağıya değişmeli.bu resim sadece orjinal kostümün siyah-beyaz hali o kadar...bu arada bütün fan'lar resimde spider-man'ın maske lensindeki yansımaya takılmış , siz nedersiniz? bence baya bi goblini andırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 hangi lens hangi goblin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 http://www.superherohype.com/images/spidey3.jpg şu adresten bakılabilecek yüksek çözünürlüklü resimde spider-man filmlerinin posterlerinin çoğunda olan maskedeki lensten yansıyan villain olayının varlığı tartışılıyor...çok fikir var ve benimkide devamlı değişiyo...şimdikide bir binanın tepesinden kolları iki yana açık sandman tipli bişeyin kafasını kaldırıp spider-man'e baktığı yönünde:d:d:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twinkle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 artık gelsin ya şu film ilk filmle ikinci film arasından çok zaman geçmedi ama ikinciyle üçüncü arası çok uzun sürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 baya büyük bi çözünürlükte baktım villian fln deil bariz manhattan gözüküo arkada gökdelenler fln var villian yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 o adreste resimlere nerden bakıyoruz ya?? edit: ilk c/p ettiğimde ana sayfaya girdi heralde. refresh diyince direk resim çıktı. valla baya karmaşıktı ben orda hiçbişey seçemedim.. [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 17:03 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Spiderman bahane Batman Şahane. Joker'i bekliyoruz. Bu örümcenk yalan dolan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 venom olacaksa carnage de olmalı ama hedef kitlesi çoğunlukla çocuklar olan bi filme sapık ruhlu, azımasız bi katili nasıl koyacaklar bilemiyorum. ama tabiki carnage ftw [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 17:12 tarihinde, horten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 dimi nineler gibi ağ fln örüo utanmasa dantel fln örcek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 şu asalete bak be heheyt. carnage rule. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 http://spiderman.sonypictures.com/ valla, official sitesine böle bi şe koymuş. Fotonun siyah beyaz mi yoksa kostumün mü siyah olup olmadigina dair son nokta işte :P [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 22:18 tarihinde, MeSh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bi de böle bi şe buldum. [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 22:20 tarihinde, MeSh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ordaki haber daily bugle'dan alınmış yani bi çeşit film'e gönderme var ama herkes jameson'ın spider-man'a kıl olduğunu bilir...o yüzden çarpıtma haber olabilirde...:)sadece bu resimden dolayı venom'un varlığı doğrulanamaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar