Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

spiderman 3


SoulCube

Öne çıkan mesajlar


örümcek-adam fanları 3. film için çok bekleyeceklerini düşünerek üzülseler de filmden gelen ilk görüntü buna değiceğe benziyor..

sony picturesin yayınladığı yukarıdaki ilk fotoğraf gözümüze siyah beyaz çarpıyor olsa da çizgi romanın fanları bunun böyle olmadıgını bir çırpıda anlıycaklardır.

örümceğin ya da toby maquire'nin ilk siyah kostümlü görüntüsüne göz atmaktayız.örümcek çok çarpıcı duruyor ve sam raiminin üçüncü filmi için 2007 nin mayısına kadar beklememiz gerekicek...

alıntıdır:beyazperde.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

saçma gelicek biliyorum ama uzaydan gelen öcü bi sülüksü insanlara birleşip nefretiyle güclenen yaratigin esiri oluyo :)
daha dogrusu bi simbiyotmuydu neydi işte biz ona venom diorz ama cizgifilmlerde simbiyotta diyolar sanki semizotu gibi hehehehe bizim böchük adam la bvirleşiyo bu ve peter oluyo bi sinirli agresif eleman sonra kurtulmaya çalişiyo ama cıkmıyo hata ve hatta kendi isteginin disinda agresifliktte sergiliyo neyse sonunda kurtuluyo ama çünkü.. edie brook varmiş :d
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dur senin iyice kafanı kariştirmişim bi telaşla anlatip :)

şimdi venom kendi kurbanlarini kendi secio gibi düşün ve böcük adamıda çok sevio şak yapişiyo.. spideynin kendine ait örme bi siyah kostumu yok venom dedigimiz simbiyot onu kapliyo ve bi zirh görevi görüp inanilmaz bi güç saglıyo ama bi o kadarda kalbinden götürüyo :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet e edie brookta spiderman den nefret ediyo çünkü spiderman farketmeden ediebrookun haytaının içine ediyo.. simbiyotla parker ın aşkı bitince kalbi kırık simbiyot edie brooku keşfediyo ve ikisi berbaer birleşip eski aşklarini yenmeye çalişiytolar ki başariolarda diyee.....miye...ceee...mm :d
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fantastic 4lü ile uzaydaki bi macerasında buluyor spider bu siyah kostumu. baslarda normal b kostum sanıyor yani negetif guclerini bilmiyor daha sonra ogrenince ondan kurtuluyor ama kostum kıl oluyor bi kere sonra edde ile birleşip orumcegin en piskopat dusmanlarından biri oluyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

venom'un secret wars serisi ile alakali olmasi gerekiyor. haliyle fantastic four ile de.

bu arada, bu kostumun venom ile alakasi olmadiginin, sadece filmde de buyuk bir kismin olacagi gibi siyah beyaz cekilmis oldugunun farkina varmak gerek. sam raimi'yi azicik taniyorsam hikayeyi olmasa bile spiderman'in venom kostumunu comic book'a uygun yapacaktir.

[ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 16:33 tarihinde, dominic tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...