rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 haber: nkara'da yolcularla tartışan halk otobüsü muavini sopayla yolcuların üzerine yürüdü, otobüs şoförü de kapıları açmadan bütün yolcuları son durağa götürmeye kalkıştı. ankara’da, 9 dışişleri bakanlığı personelinin ölümüne neden olan kazayla dikkatleri üzerine çeken ankara büyükşehir belediyesi denetimindeki yeşil halk otobüsleri bu kez eryaman’da bir skandala karıştı. yolcularla tartışan halk otobüsü muavini sopayla yolcuların üzerine yürüdü, otobüs şoförü de polis yetişmeden bütün yolcuları son durağa götürmeye çalıştı. yaklaşık elli yolcuya korku dolu anlar yaşatan olay şu şekilde gerçekleşti: "kızay-eryaman seferini yapmakta olan 06 pzvf 96 plakalı yeşil halk otobüsünün şoförü ve muavini aşırı derecede yolcu aldığı için kendisini uyaran otobüsün içindeki diğer yolcularla tartıştı. otobüs, eryaman’a girdiğinde de yolcuların indiği sırada dikkatsiz davranışlarıyla yolcular henüz kapıdan inmeden otobüsü hareket ettiren ya da kapıları kapatan otobüs şoförü ve yolcular arasında tekrar gerginlik yaşandı. sopayla yolcularin üzerine yürüdü bir yolcunun otobüs şoförünü uyarması üzerine önce otobüsün muavini yolcunun üzerine yürüdü. bu sırada muavin elindeki sopayla yolcuya vurmaya çalıştı. hemen kapıları kapatıp, gaza basan şoför, yolcuların bütün ısrarlı çabalarına rağmen otobüsü durdurmayı reddetti ve son durağa kadar durmayacaklarını söyledi. telefonla diğer şoförlere ve muavinlere de ulaşan otobüs muavini, hepsinin son durakta toplanmasını istedi. mahsur kalan yolcular, cep telefonlarından 155 polis imdatı aradı ve otobüsün içinde alıkonulduklarını söyleyerek aracın polis tarafından durdurulmasını istedi. zabita aracini ekip otosu saninca durdu eryaman üçüncü etep kavşağını yaklaşıldığında trafik ışıkları öncesi hız kesen otobüsteki yolcular yan tarafta tepe lambaları yanar vaziyetta yolun sağında bulunan zabıta aracını polis otosu sandı ve hareket halindeki aracın pencerelerini açarak otobüsün durdurulması istedi. otobüs şoförü de aracı ekip otosu sanınca durdu. olay yerine gelen ekip otosunu gören halk otobüsü şoförü kaçmaya çalıştı. otobüsten inen bazı bayan yolcular sinir krizi geçirdi. olayda mağdur olan vatandaşlar karakola gidip şikayetçi olurken, otobüs şoförü ve muavinin de karakola getirilerek ifadelerinin alındığı öğrenildi. yolcuların şikayetçi olması nedeniyle skandal olay ile ilgili yasal işlem başlatıldı. konu ile ilgili olarak konuşan ve isminin açıklanmasını istemeyen bir emniyet yetkilisi, yeşil halk otobüsleri ile bu tür şikayetlerle daha önce de pek çok kez karşılaşıldığını söyledi. ------------------------------------------ belliydi bunlarin boyle olacagi. zamaninda istanbulda kadikoy-topkapi otobuslerine her aksam binmek zorunda kalirdim. her aksam kufrederdim, bir iki gecede bir tatsizlik cikardi yolcularla bu adamlar arasinda. ama bu olay artik asmis, adamlar kendi kanunlarini yurutmeye baslamislar. simdi elalem bir gun binmeyelim, tepki gosterelim filan diyor, ne diyorsunuz isler mi bu? bence islemez adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 valla ekmek parası diyorlar ama minibüsçülere de halk otobüsçülerine de uyuz olurum. hele en sol şeritten en sağ şeride atlamaları yok mu 2 yolcu kapıcam diye akbaba misali.. [ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 14:41 tarihinde, Wispy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bazi tanidigim otobusculer var tanidiklarimin hepsi alkolik esrarkes . seneye kalkiyor allahtan kurtulacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 fake..öyle bir otobüs plakası olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ayrıca salak bi muavinin 50 kişiyi yerinde zaptedebilmesi için elinde lav silahı felan olması lazım..süper saçma bir haber yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 seneye ne kalkıyor? otobüsler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 o değilde nedense otobüs olsun minibüs olsun hepsi sol şeritteki arabayı sıkıştırıyo. annem beni okula bırakırken her gün küfür ederdik ya sabha sabah. adam yandan geliyo sıkıştırıyo, kaza yapıcaz insan canına da mı saygısı yok bu yaratıkların... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 christoph_vassel'e katılıyorum. heralde adamın sopa upgrade'li falan heralde böyle roketatarlı komleks bişi. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ben inanırım yaparlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 oha çeteleşmişler guildden adam topluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 summon monster yapıcak yakında bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 pauahaha lvl yeten yetene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bu hayvanları şehre almamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 kolpa haber bence. yeşil otobüs dedikleri iki katlılarsa tek adamın 50 kişiyi zapdetmesi imkansız. üstkata çıkmadan yatırırlar o muavini merdivende. ayrıca ankara da öyle bir otobüs plakasıda görmedim açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 yeşil otobus diyince ne anlıyorsun? yolcular sıkışıklıktan yakınmış diyor iki katlı 50 kişilik otobuste boyle birşey olması mumkun mu? akıl mantık yok mu sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 kurbanın zorba die şarkısı var kurban dinliyodum da ordan aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 plaka'nın fake'liğinden kaybediyor zaten haber..geçiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 kimin plakası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 50 kişi, "sopa".. "son durağa kadar durmadan gideceğim.. " lafının üzerine, 50 tane türk ten ses çikmiyor. peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bu tip seyler oluyor ama güzel örnekler de var geçen lan party ye giderken besiktas a giden otobüse bindik ama yanımızda bilet yok bozuk parada yoktu hava yagmaya baslamıstı ufaktan şöföre besiktas iskelesine gidicez biz gelince söylermisiniz dedik, ama bilet yok para var inince alıp atsak olur mu dedik şöför iskelede 2 tane alırsınız bilet dedi bende saflığa vapura binmicez ama dedim şöförde tamam ozaman daha sonra otobüse binerken 2 tane alıp atın dedi :) almadı bizden para fln gidincede buyrun burası iskele dedi özel şöför gibi di valla :) şaşırdık kaldık bune kibarlık böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ses ciksa ne yazar, adam direksiyonda gaza basmis gidiyor. delikanlilar cikinda o sofore mudahele edin bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ya bazi guzel insan soforlerimiz de var halk otobuslerinde sizli bizli hanimefendi beyefendi li konusan kibar insanlarda var ben gordum ama en hoduk ayisinida gordum o ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 şaşırmıyacağım haber değil. otobüs şöförleri kafayı sıyırmış kişiler. ama plaka tuhaf, evet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ewet arkadaşlar olay tamamen doru çünkü otobusde muavinle konuşurken aynen anlattı. muavin yolculara girişmiş. yolcularda şöföre dalmışlar. ::) sonra oda kapatıp kapıları son durağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 okudum ve şok oldum. ankara - eryaman otobüslerinden biriymiş. şu sıralar halk otobüslerinde çok fazla kaza ve bu tarz şeyler meydana geliyor. insanlara hatalarını uyararak hatırlatmak veya söylemek bile suç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar