arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bir çok kişi yaşla alakalı olduğunu söylüyor...bakalım siz ne diyeceksiniz (yaş 14) -kendini beğenmişlik var...hani süperim diye gezmiyorum ama davranışlarıma yansıomuş bu tip bişi...ben farkında bile değildim taki uyarılana kadar :( - bencillik...mesela bişi olduğunda önce kendimi düşünüyorum ama bunu belli etmiyorum içten içe yapıyorum bunu... -hayalperestlik... çok fazla hayal kurup olmicanı anlayınca üzülüyorum :( -kendini belli etmek için uraşmak...bu geçiyor ama vardı eskiden baya baya baya :) şimdi öle bi uraşım yok ama farketmeden yaptığım oluo...böle muhabetlere sazan gibi aaa bende cümlesiyle atlamak mesela.. -çok oburum ... herkeste olabilir ama bilmiyorum herkes bana aç diye hitap etmeye başladı okulda... ya bilmiyorum bunlar bana çok kötü gibi geliyor kendimi düzeltmek istiyorum aslında farketmeden yapıyorum bu tip davranışlar... çoğu çok aptalca gelio ben düşünürken ama yapıyorum yani?! bi yorum almak istiyorum ... yani nası düzelicem yada nedendir bu saçmalıklar merak ediyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 kendi öz eleştrini yap 1 2 saat işe yaramazsa bi kız arkadaş bul işe yaramazsa bol içki iç işe yaramazsa yaramaz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ben kızım (arenda kız ismi plsss!!!) ve ülserim içki yasak [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 21:20 tarihinde, arenda_duwcal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hmm. egoistlik, kendini öne çıkarma çabası herkeste vardır. ama önemli olan bunu belli etmeden yapabilme. işin zor ;) ama daha küçüksün hareketlerini davranışlarını değiştirmen daha kolay olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 o zaman kendi öz eleştirni yap 1 saat sürsün bu kendi olumsuz ve olmulu yanlarini düşün ve üstüne konsantre ol bu sırada bolca kahve iç içkiyi elleme dıt!!! bide ailen izin verirse psikolog bulun unutma psikologlar deliler için degildir herkez içindir her insanin psikologu olmali ...çünkü dünyada yaşamak kolay deel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 kendine yakışanı giy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 egoizm insanın kendine yakışanı giymesidir stn geçer bunlar daha yaşın ufakmış , bekle biraz zaman ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 sıvı yumurta ye hepsi geçer :) şaka bir yana daha yaşın çok genç ,bunların hepsini sen kendin atlatıcaksın ve asıl karakterin ortaya çıkıcak buda 16-17 yaşında gerçekleşicek bu yüzden kendini çok kasma yaşamana bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ben sana daha onceden soylemistim diye hatirliyorum .. ;s .. yanlis hatirliyorda olabilirim ama'bence' sagdan soldan degilde kendin bul bu soruların cevaplarini .. bulamazsan bana gel... ben duzeltirim seni ;p [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 21:47 tarihinde, Xtreme_Chill tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 büyüyünce geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 kalsiyum uzun boylu cocuklara denir. ben de buyuyunce itfaiyeci olucam. kedileri kurtaricam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 sen kendini beğenmiş değilsindir bence ama dıştan bakınca öyle görünüyordur.o yaşlarda kızların çoğu öyle gözüküyor bu sebepten benim o yaşlardayken fazla kız arkadaşım yoktu. bencilim demene gelince;tek taraflı düşünmemeye çalış,arkadaşlarınla bir şeyler paylaş. hayalperestlik ise güzel bir şey bence.hayal kur ama sonunda ''neyse ya boşver'' deyip gerçeğe dön.boşuna üzme kendini. kendini belli etme isteği yine o yaşların verdiği bir durum olabilir.popüler olma,göz önünde olma gibi.tam bilemiyorum,sadece yorum bu. çok oburluk iyi değildir.hele kızlar için hiç iyi değildir.yani kişisel görüşüm bu, ileride dış görünüşüne yakışmaz.aslında erkek içinde aynı durum var.erkeğede yakışmaz.(kilolu arkadaşlar lütfen alınmasın.) şimdi ben bunları yazdım ama niye yazdım bilmiyorum.çok anlıyorum sanki.neyse işte alsana yorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bunların hic biri kotu deil. bende oleyim cunku=) ama cidden deil ya. sadece biraz ben merkezcisin ama bu kotu bisi deildir bence. takma kafana. yas ile ilgili oldunu da sanmiom. bu yazdıklarından sadeec -aç- kısmı uymuyo bana:p hmm bide kendini bell etmek icin cabalamak.. bu biraz kotu bence. sadece kendin ol yeter. [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 22:35 tarihinde, barbu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 xtreme chill...:d yapma be yahu :d sağdan soldan toplamıyorum zaten :d sen beni en son ne zaman gördün 8 ay mı oldu ne.. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bunlar da kötü mü be arendacıgımm,ben de kotuyumm ozmn;ayrıca yemek yemek müthiş bi zevk yemeye devam etsenn ;su ac lafına gelince onu yiyip yiyipde kilo almayanları cekemeyen insanlar kullanıo;cekemiolar ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 @melek 8 ay oldumu ya :s way be zaman ne kadar cabuk geciyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hmm, valla şahsen dün 4 saat boyunca uyku öncesi hazırlıklarım boyunca uzun uzun düşündüm kendimi, kendi davranışlarımı, insanlara bakış açımı ve bu böyle gitmez diyerekten kendimi düzeltmeye karar verdim. artık nasıl bir karar vermişsem, bugün anında uygulamaya koydum, süper geçti günüm. yani işin kısası, kafana koyarsan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 masoul @nası senin adın burda masoul deilse benim de adım melek değil :) arenda arenda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ha bide ek olarak sabah kahvaltıda yumurta ye, varsa bal kaymak vs ye.öğlen yemeklerini aksatma, yemek seçme bide bol meyve ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 fistan @ geyik misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 o zaman çoğu kişinin yaptığı gibi bunlardan yakınmakla kalma, harekete geç, kendini düzelt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 herkes gibi yas olayina deginerekten ; zamanla karakterin olusuyor , yasin daha cok genc. bu zaman icerisinde gelisiyorsun , karakterin sekle semale girene kadar bu tür dengesizliklerin olmasi cok dogal. sonucta karakterin daha yerine oturmadi su an. zamanla oturacak. edindigin tecrübeler ile sen de geliseceksin falan filan. tabii ki herseyi akisina birak demiyorum. sevmedigin huylarin varsa ve bunlarin farkindaysan büyük bir adim atmissindir bunu farkederek. o zaman diger adim da bunlari degistirmek icin birseyler yapmak olsun. ki söylediklerin o kadar abarti - gecmeyecek mevzular degil. diger insanlarin önerileri sacma olur bu konuda , hersey senin elinde . sevmedigin hareketlerini , degistirerek, yapmamaya calisarak , diger insanlar tarafindan bunun nasil gözükecegini düsünüpte hareket etmek ile baslayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 14 yaşındayken istop oynardık biz. çocukluğunu yaşa ki sonradan pişman olmayasın. ilerde düşünürsün bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hey allahim yas 14 yaa tobe tobe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 büyüdükçe dertleri de büyüyor. mesela olaya burdan başla, bu özelliklerin madem kötü ve değişmeli-ki biliyormussun bu iyi-, kişisele topic acmamakla başlayabilirsin. çünkü bu da dikkat cekmektir, kaçimiz psikolog burda? hangimiz uzman bir yardım verebilir? oturup kendini analiz edemiyor musun? illa bir yerlere yazıcam diyorsan git kırtasiyeden günlük falan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar