Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

benim kötü özelliklerim var ve ............

arenda_duwcal

Öne çıkan mesajlar

bir çok kişi yaşla alakalı olduğunu söylüyor...bakalım siz ne diyeceksiniz (yaş 14)

-kendini beğenmişlik var...hani süperim diye gezmiyorum ama davranışlarıma yansıomuş bu tip bişi...ben farkında bile değildim taki uyarılana kadar :(

- bencillik...mesela bişi olduğunda önce kendimi düşünüyorum ama bunu belli etmiyorum içten içe yapıyorum bunu...

-hayalperestlik... çok fazla hayal kurup olmicanı anlayınca üzülüyorum :(

-kendini belli etmek için uraşmak...bu geçiyor ama vardı eskiden baya baya baya :) şimdi öle bi uraşım yok ama farketmeden yaptığım oluo...böle muhabetlere sazan gibi aaa bende cümlesiyle atlamak mesela..

-çok oburum ... herkeste olabilir ama bilmiyorum herkes bana aç diye hitap etmeye başladı okulda...

ya bilmiyorum bunlar bana çok kötü gibi geliyor kendimi düzeltmek istiyorum aslında farketmeden yapıyorum bu tip davranışlar... çoğu çok aptalca gelio ben düşünürken ama yapıyorum yani?!

bi yorum almak istiyorum ... yani nası düzelicem yada nedendir bu saçmalıklar merak ediyorum ...
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman

kendi öz eleştirni yap 1 saat sürsün bu kendi olumsuz ve olmulu yanlarini düşün ve üstüne konsantre ol bu sırada bolca kahve iç içkiyi elleme dıt!!! bide ailen izin verirse psikolog bulun unutma psikologlar deliler için degildir herkez içindir her insanin psikologu olmali ...çünkü dünyada yaşamak kolay deel :)
Sosyal ağlarda paylaş

sen kendini beğenmiş değilsindir bence ama dıştan bakınca öyle görünüyordur.o yaşlarda kızların çoğu öyle gözüküyor bu sebepten benim o yaşlardayken fazla kız arkadaşım yoktu.
bencilim demene gelince;tek taraflı düşünmemeye çalış,arkadaşlarınla bir şeyler paylaş.
hayalperestlik ise güzel bir şey bence.hayal kur ama sonunda ''neyse ya boşver'' deyip gerçeğe dön.boşuna üzme kendini.
kendini belli etme isteği yine o yaşların verdiği bir durum olabilir.popüler olma,göz önünde olma gibi.tam bilemiyorum,sadece yorum bu.
çok oburluk iyi değildir.hele kızlar için hiç iyi değildir.yani kişisel görüşüm bu, ileride dış görünüşüne yakışmaz.aslında erkek içinde aynı durum var.erkeğede yakışmaz.(kilolu arkadaşlar lütfen alınmasın.)
şimdi ben bunları yazdım ama niye yazdım bilmiyorum.çok anlıyorum sanki.neyse işte alsana yorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bunların hic biri kotu deil. bende oleyim cunku=) ama cidden deil ya. sadece biraz ben merkezcisin ama bu kotu bisi deildir bence. takma kafana. yas ile ilgili oldunu da sanmiom. bu yazdıklarından sadeec -aç- kısmı uymuyo bana:p hmm bide kendini bell etmek icin cabalamak.. bu biraz kotu bence. sadece kendin ol yeter.

[ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 22:35 tarihinde, barbu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hmm, valla şahsen dün 4 saat boyunca uyku öncesi hazırlıklarım boyunca uzun uzun düşündüm kendimi, kendi davranışlarımı, insanlara bakış açımı ve bu böyle gitmez diyerekten kendimi düzeltmeye karar verdim. artık nasıl bir karar vermişsem, bugün anında uygulamaya koydum, süper geçti günüm.

yani işin kısası, kafana koyarsan olur.
Sosyal ağlarda paylaş

herkes gibi yas olayina deginerekten ; zamanla karakterin olusuyor , yasin daha cok genc. bu zaman icerisinde gelisiyorsun , karakterin sekle semale girene kadar bu tür dengesizliklerin olmasi cok dogal.
sonucta karakterin daha yerine oturmadi su an. zamanla oturacak. edindigin tecrübeler ile sen de geliseceksin falan filan.
tabii ki herseyi akisina birak demiyorum. sevmedigin huylarin varsa ve bunlarin farkindaysan büyük bir adim atmissindir bunu farkederek. o zaman diger adim da bunlari degistirmek icin birseyler yapmak olsun. ki söylediklerin o kadar abarti - gecmeyecek mevzular degil. diger insanlarin önerileri sacma olur bu konuda , hersey senin elinde . sevmedigin hareketlerini , degistirerek, yapmamaya calisarak , diger insanlar tarafindan bunun nasil gözükecegini düsünüpte hareket etmek ile baslayabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

büyüdükçe dertleri de büyüyor.
mesela olaya burdan başla, bu özelliklerin madem kötü ve değişmeli-ki biliyormussun bu iyi-, kişisele topic acmamakla başlayabilirsin. çünkü bu da dikkat cekmektir, kaçimiz psikolog burda? hangimiz uzman bir yardım verebilir?
oturup kendini analiz edemiyor musun? illa bir yerlere yazıcam diyorsan git kırtasiyeden günlük falan al.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...