Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 @arloth: valla şimdi mage iyi, kötü. şu class'ı alır muhabbetleri yapmayacağım. toep ve zhc için de sadece bir yorum yaptım... zaten uzun zamandır konuşuluyordu bu konular ama hiçbir zaman blue post'tan o konuda bir açıklama çıkmadı. sonuç olarak bunların hepsi spekülasyon... rivayet diye de belirttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ben blizz yetkilisi açıklama yapmıştı diye biliyorum... mage pvp konusunda yorum yapmana bence zaten gerek yok :), herşey ortada. mage'i güçsüz bulanlara birde warrior açıp, oynamalarını rica edicem ondan sonra kaç saat ağladıklarını anlatsınlar :p sonuç olarak konuya dönersek priest revamp güzel olmuş -çok mu gerekliydi? -bence hayır, başka sınıfların düzeltilmesi gereken çok daha önemli şeylerin olduğuna inanıyorum *daha mı iyi olmuş? *shadow da fazla değişiklik olmasada, holy ve disc te güzel, etkili değişiklikler olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 peki bi uzman sorusu sorayım size. holy nove kaç healler ve damage yapar yani orda yazan rakamlar gulunc seviyelerde o yuzden sasırdım bu kadar begenmenize :) holy novam olmadı hç o yuzden bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 abso orda yazan ilk rank olduğu için düşük öyle :) son ranki şöyşe bişi ; "causes an explosion of holy light around the caster, causing 212 to 246 holy damage to all enemy targets within 10 yards and healing all party members within 10 yards for 339 to 393. these effects cause no threat." cooldownsız holy nova vaelde ilginç olcak hehe [ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 15:56 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 yeni talent treede tek rank degil m hn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 hayır öyle değil. bir talentla herhangi bir ability alırsan ayrıca trainerdan yeni ranklerini alabiliyorsun levelına göre :) holy nova tek talentla alınıyor ve ayrıca trainerda yeni rankleri var. rank 3 level 58de alınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ha oke bende şaşırdım bi an ne oluyoruz diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 sevgili penth :) neden nerf'lendiler diyorum cunku mental str alamiyolar. evet acikca gorulen tarafi bu amma velakin instant spell'lere mana reduction alamiyolar. forumun tekinde vardi, adamin 5k civari manasi kaliyo (+dmg ve stam gear'dan dolayi). bu mana'yla hangi birini yapsin... regen geliyo dogru ama mass bi sekilde buyulerini atamadiktan sonra regen'i napsin adam? yani 5 tane mb atip manasini tuketip sonra bekleme moduna gececek ki bu adamlarin nerf'lenmesi demek. inner focus her ne kadar oyle gozukmese de nerflenmis durumda, bi rogue'un dadanmasi buff'i bitiriyo. ayrica holy ve disc'lere de artik guzel talent'lar koyuldugundan insanlar shadow'dan cekip bu taraflara kaymaya basladi bile. farkli kombinasyonlar cikacak dooru, imba birileri olacak yine; shadowform'dan vazgecmeyi goze alanlar ozellikle ama sayilarinin cok olacagini sanmam cunku bu durumda instance yapamazlar; item alamazlar; falsolari da bu olur. bi de holy gelmis diyosun ama bu adamlar deli gibi mana sorunu yasayacaklar. yani eskiden holy olmadigi icin herkes disc/holy yapiyodu; mana priest'ler icin sorun olmuyodu. artik baglayacak. son rank novanin 400 falan heal attigini duymustum. [ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 16:48 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 400 heal fıstık gibi valla :) aoe heal aoe damage ve agro almıyorsun miss miss valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 @absolut şunuda göz önünde tut bence priest olmana rağmen eskisini hiç denemediğin belli, eski halinde 30sc cd'si vardı , o zaman bile inanılmaz kullanışlıydı, yeterli +heal ekipman ve arada critlerle anormal fark yaratıyordu. şimdi ise cd'si yok ve alması çok daha kolay, başka bir değişle inanılmaz bi buff bu tabi bunu etkili kullanmak isteyecek priestin sağlam bi manası olması gerektiğide doğru. ancak şundan emin ol ki senin "fıstık gibi" dediğin eski haliydi, bu hali prieste aşık olunacak kadar iyi :d. özellikle ae kullanan bosslara karşı herkezi hızlıcana heallamak için arka arkaya 2-3 kere atmak yetecek artık, üstelik bide damage vererek. hele konu pvp iken çevrede prist olunca karşı taraf ağlamaya başlıyacaktır. sürekli ae ile kendilerine damage veren üstüne herkezi heallıyan, ilk onu öldürürsende spirit healer ile hala karşı takıma kan kusturan bi priest yarattılar. sürekli sölediğimiz ve istediğimiz ad&d'nin meşhur elinde kalkan, üstünde plate sırhlı, ölmeyen ve öldürtmeyen claric'ini blizzrad başka bi şekilde hayata döndürmüş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 plate ve kalkanımızda olsa sam kesin delirir hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 yukarda da demiştim zaten hiç denemedim diye ama bu yeni halini kesinlikle denicem. aoe gereken yerde artık bizde söz sahibi olcaz ulen hemde agro alma riski olmadan (heal kısmı alır herhalde ama olsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 biz onu bi kaçkere denedik, bi warrior bi grup düşük level moba elinde level 10 kılıcıyla saldırdı ve sadece birer kere vurarak tüm moblarda çok düşük seviyede bir agro yarattı, sonra saldırmayı kesti, priest sadece heal nova attı , 30 sn sonra bir tane daha, ve bir tane daha attı genede tüm moblar warrior üstündeydi, yani healnova ne heal kısmıyla ne damage kısmıyla agro yaratmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 digecek tek kelime bulamiyorum super olmus. sonunda priestlerede yenilik geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 shadow her zaman kraldır ne disc ne holy geçer onu ben şahsen full disc ve %70 shadow talent template yapıcaktım ama silence ı kapatmak zorunda kalıyosunuz disc in power infusiontalentını almak için.. onun yüzünden full shadow (shadowform vs..) ve biraz disc koymak gerekiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bu arada imba nın açılımını alabilirmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 imbalance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bizde imba olmak istiyoruz bize de fırsat tanınsın:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 lightwell olayının cooldown u çok abartı olmuş,onun dışında holy/dis bence gayet güzel,shadow un bufflanması zaten saçma olurdu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 yahu shadow a bi buff gelmemişki.. holy biraz güçlenmiş gibi o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 said: lightwell olayının cooldown u çok abartı olmuş,onun dışında holy/dis bence gayet güzel,shadow un bufflanması zaten saçma olurdu bence ne anlamda avartı olmuş? az mı çok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 herkez bufftan söz etmiş ama bi allahın kulu çıkıpta "aha weakened soul nerf yemiş 30 saniyenin altına inmiyo artık"demiyo burdanda anlıyoruzki whine mode ftw !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 aldıgı hasar artmıs ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 herkez bufftan söz etmiş ama bi allahın kulu çıkıpta "aha weakened soul nerf yemiş 30 saniyenin altına inmiyo artık"demiyo burdanda anlıyoruzki whine mode ftw !!! talentsız 15sn weakened soul var gayet bufflı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 hayır özellikle survivability ye abanıcaklarını söylemişlerdi ama ben ona dair bişey görmedim.tam da tersine alınan hasarı arttırmışlar shadowlar yandan yedi.pek beğenmedim ben :/ holy olmaya yine gerek yok yine shadow/disc gidiceksiniz pvp için, holy yine işe yaramıyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar