Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow'un yeni imba sinifi : priest

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

hahahahahahahahahahahahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahahahahaha
hahahhahahahahahahahhahaahahah

yorumlarimi sora yapicam hahahahahahahahahahahausdhasuhauehe

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-priest&t=648886&p=1&tmp=1#post648886

bu da talent calculator:

http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/priests2/talents.html
Sosyal ağlarda paylaş

bir arkım var adam 59 shamanı bırakıp priest açmıştı (gerçi her shaman lvl 60-55 arası nirvanaya ulaşır varığını yoğunu satıp ya bi warrior açıp fishing kasar yada pri :d ) her neyse bayağıdır yane bır 6 ay falan oluyor shadow olmuştu beni parçalamıştı ve aramızda sole bır dıyalog gectı
ben: abi nasıl olur ya oha
o:olum sabahtan aksama kadar mc de heal basa basa deponun nerden dolup boşaldığını öğreniosun olay o başka bi numara yok
ben : ffsfsfsfs

kısacası hep imbaydı da insanlar 2 class üzerine yoğunlaştı shaman ve paladin ama yeni aq dungeonundan her classa spell dusuyor bkz item seklinde acıosun yenı rank shadow bolt , frost bolt , fire ball (pyroblast yok allahtan) shamana da healıng wave rank 10 vermısler kısaca artık oturup baska classları izliecez :rock:
Sosyal ağlarda paylaş

ilk bakışta talent tree'de "improved vampric embrace" ve "spell warding" gözüme çarptı. priest'in zaten kötü bir durumda olduğunu düşünmüyordum, pratikte görmeden yorum yapmak istemem ama hafif bi imba priest durumları öngörüyorum :)

tek diyebileceğim, böyle güzel değişiklikleri mage'e de yapsınlar :d
Sosyal ağlarda paylaş

bir kerede bir rewamp sonrası farklı yorumlar gelse. her seferinde 1-2 hafta kendiizden geçiyorsunuz sonra kimsenin sesi çıkmıyor :)

shadow'da o kadar büyük değişiklikler yok. holy gerçekten fark yaratır hale getirilmiş ama yine pve için ve instance build halinde. dolayısıyla bir imba'lık yaratmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

holy ve disc abartı sekilde degismiste shadow u oldurmusler bu seferde disc/holy giden daha cok dmg verecek wallaha :)
class imin gercekten priest e benzemesinden dolayı cok mutluyum darısı diger classlara..10 dk dır mal mal bakıyorum talent tree e pvp icin shadow/disc yapıyım dedim yalan olmus cidden..disc/holy gidip instant kill cekicem nihahoao :) isin komigi bu talentlerle hem dmg de abartı olup hemde bwl de bile en kralından heallarsın milleti..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bir kerede bir rewamp sonrası farklı yorumlar gelse. her seferinde 1-2 hafta kendiizden geçiyorsunuz sonra kimsenin sesi çıkmıyor :)

shadow'da o kadar büyük değişiklikler yok. holy gerçekten fark yaratır hale getirilmiş ama yine pve için ve instance build halinde. dolayısıyla bir imba'lık yaratmıyor.

iyide bu haliyle 5man instance'lara priest - mage yerine priest - priest girsende büyük bir kaybın olmaz gibi gözüküyor. o yüzden pve değişiklikleride oyuncuları bağlar, ayrı düşünemessin.
Sosyal ağlarda paylaş

bu 2si arasında karasız kaldım

infuses the target with power, increasing their spell damage and healing by 20%. lasts 15 sec

magee bassan trinketları açınca kaç vurur acaba...

bide bu var
upon death, the priest becomes the spirit of redemption for 10 sec. the spirit of redemption cannot move, attack, be attacked or targeted by any spells or effects. while in this form, the priest can cast any healing spell free of cost. when the effect ends, the priest dies.

çok 2lemde bırakıcak şekilde koymuşlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...