Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hahahahahahahahahahahahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahahahahaha hahahhahahahahahahahhahaahahah yorumlarimi sora yapicam hahahahahahahahahahahausdhasuhauehe http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-priest&t=648886&p=1&tmp=1#post648886 bu da talent calculator: http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/priests2/talents.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 20:27 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 oha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 evet blizzi bu yaptıgından dolayı kutluyorum. tamam discipline versin holy e versın e bre kor cahil blizz neden zaten uber olan shadowu bufflarsın?? allahım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ama redemtion muabbeti guzel olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 holyde bufflanmış, ,mba olmuş priestler valla işime gelir, yanım a3 rogue bi priest veriyolar, ehlliyemiyo hepimizi bazen şimdi healler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ha bide pvp priestleri holy alıcakmış gibi geldi bana bi 10 puan holy warding, ve blessed recovery baya tatlı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bunun sonu yok. bir sonraki patchte mage imba olur. sonra shaman sonra yine bir class.. bu boyle gider. dengelemek yerine her patchte birilerini imba yapiyorlar. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bunu yapan dabbedir , dabbe ul blizzarddir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 valla mage boyle bir degisiklige ugramazsa direk ud priest aciyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackfake Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bir arkım var adam 59 shamanı bırakıp priest açmıştı (gerçi her shaman lvl 60-55 arası nirvanaya ulaşır varığını yoğunu satıp ya bi warrior açıp fishing kasar yada pri :d ) her neyse bayağıdır yane bır 6 ay falan oluyor shadow olmuştu beni parçalamıştı ve aramızda sole bır dıyalog gectı ben: abi nasıl olur ya oha o:olum sabahtan aksama kadar mc de heal basa basa deponun nerden dolup boşaldığını öğreniosun olay o başka bi numara yok ben : ffsfsfsfs kısacası hep imbaydı da insanlar 2 class üzerine yoğunlaştı shaman ve paladin ama yeni aq dungeonundan her classa spell dusuyor bkz item seklinde acıosun yenı rank shadow bolt , frost bolt , fire ball (pyroblast yok allahtan) shamana da healıng wave rank 10 vermısler kısaca artık oturup baska classları izliecez :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 git gide dpsler artior classlar bufflanior oyun nereye gider bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 git gide dpsler artior classlar bufflanior oyun nereye gider bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 rune olayida gelir yakında kolpa serwer gibi olcak 2000 vurdm olee bende 8000 vurdum oleeee :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ya abi heal atsınlar, sıkıldım priestleri outheal etmekten =)) ama su shadow nerf yemeli ya 4 tuşla bitiyor adamların olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ilk bakışta talent tree'de "improved vampric embrace" ve "spell warding" gözüme çarptı. priest'in zaten kötü bir durumda olduğunu düşünmüyordum, pratikte görmeden yorum yapmak istemem ama hafif bi imba priest durumları öngörüyorum :) tek diyebileceğim, böyle güzel değişiklikleri mage'e de yapsınlar :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bir kerede bir rewamp sonrası farklı yorumlar gelse. her seferinde 1-2 hafta kendiizden geçiyorsunuz sonra kimsenin sesi çıkmıyor :) shadow'da o kadar büyük değişiklikler yok. holy gerçekten fark yaratır hale getirilmiş ama yine pve için ve instance build halinde. dolayısıyla bir imba'lık yaratmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hahha blizzard allah seni bildigi gibi yapsın top etsin seni top Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 holy ve disc abartı sekilde degismiste shadow u oldurmusler bu seferde disc/holy giden daha cok dmg verecek wallaha :) class imin gercekten priest e benzemesinden dolayı cok mutluyum darısı diger classlara..10 dk dır mal mal bakıyorum talent tree e pvp icin shadow/disc yapıyım dedim yalan olmus cidden..disc/holy gidip instant kill cekicem nihahoao :) isin komigi bu talentlerle hem dmg de abartı olup hemde bwl de bile en kralından heallarsın milleti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 said: bir kerede bir rewamp sonrası farklı yorumlar gelse. her seferinde 1-2 hafta kendiizden geçiyorsunuz sonra kimsenin sesi çıkmıyor :) shadow'da o kadar büyük değişiklikler yok. holy gerçekten fark yaratır hale getirilmiş ama yine pve için ve instance build halinde. dolayısıyla bir imba'lık yaratmıyor. iyide bu haliyle 5man instance'lara priest - mage yerine priest - priest girsende büyük bir kaybın olmaz gibi gözüküyor. o yüzden pve değişiklikleride oyuncuları bağlar, ayrı düşünemessin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bu 2si arasında karasız kaldım infuses the target with power, increasing their spell damage and healing by 20%. lasts 15 sec magee bassan trinketları açınca kaç vurur acaba... bide bu var upon death, the priest becomes the spirit of redemption for 10 sec. the spirit of redemption cannot move, attack, be attacked or targeted by any spells or effects. while in this form, the priest can cast any healing spell free of cost. when the effect ends, the priest dies. çok 2lemde bırakıcak şekilde koymuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 pve için spirit of redemption'ı tek geçerim, trinket gibi dolaşmak istemiyorum :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/priests2/talents.html?50523013050510123505103010000000000000000000000 sanırım böyle olabilir ama holy novayada vermeyebilirim denemem lazım nasıl bişi oldugunu.. [ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 02:40 tarihinde, Luriel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ohhh yeahhhhhhh disco disco dans danssss kıskananlar catlasınnn yandannn ohhhhhhhh 2 classım var ikiside imba oldu hehehehe hunter ve priest hehehe ammmmmaaan yandannnnn [ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 02:48 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 sarhosum su an yarin sabah kendime gelince yaptigim talentlari yazcam ejheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar